Bu Ürünü Nerden Bulabilirim Laptop Sehpası
-
max 89 cm
sitesinde yazıyor hem iletişim bilgileri hem ürün bilgileri:
-
bunu kullanıyorum daha iyi
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/comfydesk-classic-laptop-notebook-masasi-98042532
-
Triumph bunu yazdı
bunu kullanıyorum daha iyi
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/comfydesk-classic-laptop-notebook-masasi-98042532
benim niyetim ayaktaa kullanabilmek hocam bunu biliyorum denemiştim zaaten.
-
Bu konuda bende muzdaribim dostum. Zamanında uzunca inceledim en teknik ayrıntılarına kadar. sakın piyasadaki plastiklerden almayın.
En son kayserili bi mobilyacı var..donanım haberde adamın birebir konusu vardi. ihtiyaç duyup kendisi yapmış. en mükemmeli sağlam olarak onu keşfetmiştim. ama almamıştım muaytaist belirtmiş.. aynen budur.
muaythaist bunu yazdımax 89 cm
sitesinde yazıyor hem iletişim bilgileri hem ürün bilgileri:
Varsa alacak olan, bende alayım bunu artık. topluca indirim yaptırtalım?
-
Biri gidip bu herifin sitesini yeniden yapsın amk.. Sitesinde gezinirken gözlerim bozuldu :S
-
Hocam osmankuzucu@hotmail.com‘a cevap veriyor arkadaş.
adamın şu hesap bilgilerine havale/eft geçip,
AKBANK iban: TR 850004600007888000194394 Osman KUZUCU
mailine dekont ve adres bilgilerini yollarsan gönderim yapıyormuş.
şu zamana kadar yapılmış geribildirimler ve benimle irtibat şekli bende güven oluşturdu ama şahsi sebeplerden dolayı ben siparişimi biraz ertelemek durumundayım.
aradım açmadı mail attım şu şekilde:
"hocam selamlar,
telefon numarandan ulaşamadım, sahibinden'de, sanalpazar'da ilanların aktif değil.
feza laptop masası almayı istiyorum, teyit almak istedim stokta var mıdır?bu arada masanın konusu geçiyordu, http://tahribat.com/Forum-Bu-Urunu-Nerden-Bulabilirim-Laptop-Sehpasi-187370/muaythaist benim.alışverişten memnun kalırsam referansın olurum bizden ekstra müşteriler gelir hocam."
cevaben şunu yazmış:
"Merhaba,
Pazar olduğu için geç dönüş yapabildim, kusurabakmayın. Normalde anında cevap yazıyor, gün içinde telefonlara bakıp detaylı bilgi veriyorum.Bahsettiğiniz formu yeni gördüm, inşallah siz benim sözcüm olursunuz. Şu sıralar bu ürün için yoğun talep alıyorum, fakat üretimim biraz yavaş, o yüzden gittigidiyor gibi sitelerden ilanları kaldırmak zorunda kaldım. Ayrıca bu siteler %10 a kadar kesinti yapıyor. En güzeli üretimi arttıranakadar kendi sitemden mümkün olan en uygun fiyata satmak ve müşterilerime yok satmamak.İnsanlar bana güvenip havale yapıyor yada paypal üzerinden ödeme yapıyor, akıllarına herhangi bir şüphe gelmesin, o gece rahat uyusunlar diye :) aynı gün ürünü kargolayıp hemen kargo takip numarası veriyorum, büyük ihtimalle ertesi gün ellerinde oluyor. Kullanıcıların %99 undan olumlu yorum alıyorum. Sizinde beğeneceğinize inanıyorum." -
abi böyle normal masanın ayağı azıcık sallansa uyuz olan biriysen benim gibi, bu tarz laptop sehpalarını almadan bi test et bence canlısıyla :) bende bi laptop zımbırtısı aldıydım yatakta felan kullanmak için, böyle azıcık sallanır gibi oldu uyuz oldum derken aldığım günden beri balkonda duruyo :)
-
-
kaanstain bunu yazdı
Esas aradığım böyle birşeyde 126 $ ne ya.
-
çizik