Bu Ürünü Nerden Bulabilirim Laptop Sehpası
-
acaba masayı satın alan oldu mu var mı bi sıkıntı? ben de almak istiyorum :)
http://www.comfydesk.com.tr/siparis/secim
bi de burdaki plus olan iyi gibi çift fanı var ama şikayler de var hakkında, biri diyor ayağı kırıldı biri diyor kiltilendi eklem kısımları biri diyor fanlar çok ses çıkarıyor.. aralarında da fiyat farkı var. siz ne dersiniz?
-
la geçen ay teknosadan bi soğutucu aldım 70 liraya, bileydim onu alırdım. gerçi hakkını yemiyim alet buz gibi yapıyo ama bu daha güzelmiş
-
unbalanced bunu yazdı
acaba masayı satın alan oldu mu var mı bi sıkıntı? ben de almak istiyorum :)
http://www.comfydesk.com.tr/siparis/secim
bi de burdaki plus olan iyi gibi çift fanı var ama şikayler de var hakkında, biri diyor ayağı kırıldı biri diyor kiltilendi eklem kısımları biri diyor fanlar çok ses çıkarıyor.. aralarında da fiyat farkı var. siz ne dersiniz?
comfydesk classic aldım 2 hafta önce, şimdilik bir sıkıntı yok, memnunum, zaten tek pozisyonda kullanıyorum.
en makul d&r da 107,5 TL'ye bulmuştum: http://www.dr.com.tr/Elektronik/Comfydesk-Classic-Notebook-Sehpasi-Siyah-CD001/Bilgisayar/Aksesuarlar/Notebook-Aksesuarlari/urunno=0000000319784
-
bunda fan yok hocam sanırm..
teknosada
http://www.teknosa.com/urunler/125041876/comfydesk-plus-ergonomik-notebook-sehpasi?term=comfydesk
şöyle bi indirim var 99 tl ye bunun plus versiyonu.. ama internette bitmiş, beylikdüzünde bi mağzada varmış bu ürün ama orası uzak baya bana..
ama bu üründen şüphe duydum yani ne kadar rahat edebilirm bilmiyorum, biraz dandik geldi bu ürün? bi arkadaş diyor ben aldım çok dandik ürün, sattım kendiminkini, patrona da almıştık o da satmak istiyordu :) benim de içime şüphe düştü şimdi
klavyede bi şey yazarken çok sallanıyor diyor, daha laptobu kaldıramıyor diyor, uzak dur dedi
unbalanced tarafından 17/Ara/13 16:20 tarihinde düzenlenmiştir -
aletin bağlantı noktaları sallanmıyor da yatak koltuk gibi yumuşak mekanda kullanırken komple sallandığı doğru, mantık olarak sallanması da normal, bol klavye kullanan kod falan yazan adam bence de almasın, rahatsız edecek düzeyde yani.
eğer konunun açılma sebebi olan ürünün bağlantı noktaları stabilse, desteği zaten zeminde, kıpırdama yapmayacaktır, fiyatı da daha makul, öncelikli düşünülebilir.
-
arkadaşlar bu kuzucu nun sehpasını sipariş vermiştim 2 güne geldi kayseriden :) öncelikle büyük bir kutuda ve iyi paketlenmiş şekilde tertemiz geldi, ayrıca montajı falan da yapılıydı, ben sadece masayı açtım ve boyutunu falan ayarladım. mal olarak da çok kaliteli özellikle bu fiyata göre gerçekten iyi.. açıkçası benim hoşuma gitti, imkan bulabilirsem bu masayı yurtdışına da götürmek istiyorum o derece hoş bi şey :)
adamla konuştum tahribat.com dan bahsettim, bir arkadaş alacaktı sanırm bi sorun çıktı vazgeçti dedi, şuan elimde 20 tane falan var yapılacak dedi sonra yeni parti mal gelecek yılbaşından sonra onlara başlayacağım dedi. dedim toplu almak isterlerse indirim yapar mısınız evet tabi dedi, bu kampanyayı daha önce donanımhaber e yapmış ama oradakiler vazgeçmiş falan inşallah sizin sitede olur dedi :)
neyse durum bu :)) gayet güzel masa
-
unbalanced bunu yazdı
arkadaşlar bu kuzucu nun sehpasını sipariş vermiştim 2 güne geldi kayseriden :) öncelikle büyük bir kutuda ve iyi paketlenmiş şekilde tertemiz geldi, ayrıca montajı falan da yapılıydı, ben sadece masayı açtım ve boyutunu falan ayarladım. mal olarak da çok kaliteli özellikle bu fiyata göre gerçekten iyi.. açıkçası benim hoşuma gitti, imkan bulabilirsem bu masayı yurtdışına da götürmek istiyorum o derece hoş bi şey :)
adamla konuştum tahribat.com dan bahsettim, bir arkadaş alacaktı sanırm bi sorun çıktı vazgeçti dedi, şuan elimde 20 tane falan var yapılacak dedi sonra yeni parti mal gelecek yılbaşından sonra onlara başlayacağım dedi. dedim toplu almak isterlerse indirim yapar mısınız evet tabi dedi, bu kampanyayı daha önce donanımhaber e yapmış ama oradakiler vazgeçmiş falan inşallah sizin sitede olur dedi :)
vazgeçen mürit benim (:
düşündüm taşındım sonradan bunu aldım: http://www.dr.com.tr/Elektronik/Comfydesk-Classic-Notebook-Sehpasi-Siyah-CD001/Bilgisayar/Aksesuarlar/Notebook-Aksesuarlari/urunno=0000000319784
pişman mıyım? uzun süreli yazı yazarken evet, yumuşak zeminde sallantı oluyor.
o adamın masası iyi, bi de yerli malı, bi de fiyatı makul, özetle; yere veya başka bir sert zemine oturmayacaksanız benimkindense onu alabilirsiniz.
-
gır markafonıye al kargolayalım)
-
unbalanced bunu yazdı

Ya bu büküldüğü yerler bana pek güven vermedi. Sanki Emanet tutuyor. Taşıyacağı yükte birşey yokta.
Oldu ya kazara ayağa kalkarken falan bir elinle buna yüklendin menteşelerden falan kırılmaz değil mi?
Kabaca bir anda 15 kg falan bastırsak üst veya alt menteşe kırılır mı?
-
şuan kullanıyorum ürünü, yazınca hafif sallantı var ama ellerimi laptoba koyunca çok belli olmuyor, yani hissedecek derece yok..
valla ürün o resimden gördüğünden çok sağlam hocam, demirleri falan kalın, kırılacak bi şey yok, ve şu sıkıştırmak için olan şeyler mandallar falan
biraz elimi acıtı sıkmaktan. yani sıktığınızda açmak zor ve iyice sıkmak zor, bunlar haricinde henüz bir problem yok, ben memnum gayet.. tahribattan olduğunu söylersen yardımcı olur. havale ile 79 tl yollayabilirsin dedi bana.. eğer tahribat kararlaştırırsa toptan alındığında daha uygun fiyat da verebilir..