folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Bu Uygulamanın İnternet Sitesi Hali Var Mı (Winrar-Brute Force)

Bu Uygulamanın İnternet Sitesi Hali Var Mı (Winrar-Brute Force)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

bir seferinde bende md5 cracker sitelerinde bi hash kırdırmak istemiştim.

daha önceden kırılmış, db'de olan basit şifreleri direkt veriyor zaten site.

bir tanesi de hash'i alıyor senden, kırılınca verdiğin maile cevap yazıyor, şifreni kırdık, görmek istiyorsan 10 $ ödemelisin.

buna benzer winrar pass kırıcı da vardır muhakkak brute force ile

Winrar'da durum farklı. 1 harfinin md5'i her zaman ve her koşulda "c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b" olur. Ancak şifresi 1 olan 2 farklı dosya'nın .rar'lı dosya içindeki şifrelenmesi farklı olacaktır.Bu yüzden bendeki hash bu sende karşılığı varmı olayı .rar için geçerli değil.Ancak ve ancak o dosya üzerinden rar dosyasını kullanarak bruteforce yapmak gerekiyor.

The Beginning and The End.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

bir seferinde bende md5 cracker sitelerinde bi hash kırdırmak istemiştim.

daha önceden kırılmış, db'de olan basit şifreleri direkt veriyor zaten site.

bir tanesi de hash'i alıyor senden, kırılınca verdiğin maile cevap yazıyor, şifreni kırdık, görmek istiyorsan 10 $ ödemelisin.

buna benzer winrar pass kırıcı da vardır muhakkak brute force ile

Winrar'da durum farklı. 1 harfinin md5'i her zaman ve her koşulda "c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b" olur. Ancak şifresi 1 olan 2 farklı dosya'nın .rar'lı dosya içindeki şifrelenmesi farklı olacaktır.Bu yüzden bendeki hash bu sende karşılığı varmı olayı .rar için geçerli değil.Ancak ve ancak o dosya üzerinden rar dosyasını kullanarak bruteforce yapmak gerekiyor.

anladım hocam, teşekkürler. çok çok zor hatta imkansız gibi birşey o zaman.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pineapplemen.
    sercoo
    sercoo's avatar
    Erkek

saniyede 1 milyar denemeyi okuyunca benim rar kirma denemelerim aklima geldi ben saniyede 4 sifre deniyodum, 4,duz 4

sercoo tarafından 16/Eyl/15 21:53 tarihinde düzenlenmiştir

i might be a pineapple but you're a fineapple baby
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Yanlış hatirlamiyorsam okuduğum bir makalede çinde bu işi yapan bir kaç firmalar varmış.

Çok yüksek donanım alt yapısı a sahip bilgisayarlarla gönderdiğiniz zip rar dosyalarını kırıp size gönderiyorlar.

Ama aldıkları meblalarda çok iyims :)

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
Toplam Hit: 6841 Toplam Mesaj: 9
rar winrar brute force zip