folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Yapan İnsanmı ?

Bu Yapan İnsanmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

AKSARAY’da 5 çocuk babası 46 yaşındaki A.K., cinsel ilişkiye girip hamile bıraktığı 13 yaşındaki kızı Ü.K.'nin dünyaya getirdiği bebeği, bir taşın altına bırakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Kentin Karasu Köprüsü yakınındaki bir dere kenarında geçen perşembe günü taşların arasına gizlenen bir bebek cesedi bulundu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Aksaray’daki tüm hastanelerin doğum kayıtlarını inceledikten sonra adreslere giderek bebeklerin hayatta olup olmadığını kontrol etti.

Niğde’nin Bor İlçesi’ne bağlı Obruk Köyü’nde oturan 13 yaşındaki Ü.K.’nin evine giderek dünyaya getirdiği bebeği görmek isteyen polis ekibi, bebek bulunmayınca aile fertlerini sorguya aldı ve korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.

http://www.hurriyet.com.tr/kadin/6278007.asp?gid=159

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

baba kızını sikermi yaw  :S oha amk bide anasının önünde töbe töbe

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

arkadaşlar ülke insanının ne  duruma  geldiğinin son göstergesidir  ben bu habere  tamamiyle inanıyorum ....sonuçta  insanoğlu neden olmasın ama bu tip şeylerin bizim ülkemizde  olması insanı acıtıyo ve canını sıkıyo ...Ve bence  bu tip olayların ollmasına tek sebep insanların  allah korkusunu yitirmiş olmalarıdır yazıklar olsun....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

yuh amk başka da bişey demiyorum.. adamın adında meymelet yok A.K.  harbi aq'yım onun...
    hayvan herif ya...  memleketimde böylesi varken ne aydınlığı..

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    s.a abicim lütfen bölyle haberler gönderme yaw.! adama şimdiden 1000 tane küfür ettim.Zate kutlu doğum haftasındayız!Bİzi günaha sokma lütfen!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    haber gercekmi bilmiyorum ama boyle adamlari taksim meydaninda z.kinden asacaksin koptuktan sonra ipi boynuna gecireceksin ibreti alem icin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReNaT
    ReNaT's avatar
    Erkek
    Boyle Insanları meydanda Sallandıracaksınkı 7 den 70 mıse  ıbret olsun Cezası  Agır Olsun Insan Haklarıymıs  Insanmı Peki Bu ???????

Kimseye fAZLA gUvenme
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    bknz. ensest ilişki :S  + kızlık kontrolü için doktora götürülür o adam sapıkmış a.k
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    ulan kızlık zarı kontrolü için ilişkiye giriyor onun ben zihniyetine z*kine  allahsız herif ya böle insan olur mu a.koyayım onun 13 yaşında çocuk daha:S:S 

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

Bi de olaya bak kızı  kocadan kaçıp geliyo kızlık zarı konrtol ediyomuş

Elin oğlu sanki yüzüne bakmak için mi alıyo tabi patlatmıştır :@ kontrol bahane içinde varmış hipnenin :!!

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    idami mumla arar olduk...
Toplam Hit: 5135 Toplam Mesaj: 39