Bu Yıl En Mutlu Olduğunuz Gün Veya Anı ?
-
benimki sevdiğim kızın beni aramasıydı galiba ama artık sevmiyorum amk yi
-
Üniversiteyi kazandım üstüne dayımın oğluda aynı şehri kazandı xD
Sonra ne bilim 4 senedir çok samimi olduğum 2 tane arkadaşım araya şehirler girse bile beni bırakmadı .
Sonra köye gittim dolu dolu 3 ay mutlu oldum :)
Elbet mutsuz olduğum günlerde olmuştur ama hatırlamıyorum bile :)
-
17 eylülde cok mutluydum :) 10 yıl o günü beklemiştim. sonra imzamdaki gibi oldu. kısa sürdü ve yine bunalım yine bunalım :(
-
ne güzel bea anılara bak :W ben ne zaman mutlu olucam Allahım ya,ne zaman çıkıcam depresyondan,2011 e 11 gün var,güler mi bana da kör talih 11 gün sonra...içimdeki ses aalllllllllll güler diyo,
-
Bir çok var lan , ama böyle pat diye sorunca adamın aklına gelmiyor..
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Bir çok var lan , ama böyle pat diye sorunca adamın aklına gelmiyor..
-----------------------------aynen pat diye sorunca akla gelmiyor
öss sonucu acıklandıgı zaman olabilir sanırım
-
benim için büyük gün 21 agustos 2009 ramazanın ilk günü
-
Siz şanslısınız bnm mutlu olduğum 3-5 anım var oda kankam ahmetle aylar sonra görüşmemiz, bu bağda açık hava da pes macerası, Google Adword kuponunu posta kutumda gördüğüm an ve denemede 400 barajını aşmam,,, onun haricinde mutlu olmadım hiç hep içimde bi kötü his vardı
herkes mutlu oldukları bi anda çekilmiş resimlerini paylasabilirmi... ben ders başındayım Cuma günü bu konunn 10000 hit yapmasını ve tbt müridlerinin mutlu oldukları ne varsa anı olay olgu vesaire paylaşmalarını istiyorum. bunu resimlerle yaparsanız dahada güzel olur
-
insanın içinden gelir ya mutlu olur koca bir sene boyunca 2 kere oldu kardeşim dediğim insan askerden gelmişti o gün. Bir de mezuniyet törenimiz emin olun Dünyada mezun oluşunu kutlayan öyle sapık bir grup olduğunu sanmıyorum...
-
5 eylül 2010 günü 96 model şahin s (BABAM SAĞOLSUN)