Bu Yıl En Mutlu Olduğunuz Gün Veya Anı ?
-
5 arkadaş geceden urlaya gidip sabah tekneyle acılıp o filmlerdeki gibi bi denizi görmek ve orda balık tutup yüzmek. İşte en mutlu ve en eğlendiğim gün oydu. Aslında arkadaşlarım yanında olduğu her gün güzel
-
http://www.facebook.com/album.php?aid=259602&id=530255199
mutluğun resimleri bu yaz kardeşimin vefatından sonra arkdaşlarım ve muğla tatili
her gece cigora votka ananas cannlı müzik filan:)
-
Mutlu olduğum günlerden bir gün...
Köyde odun toplamaya gitmiştik ileride feci fırtına ve yağmur yağıyordu bende fotoğrafını çekmiştim sonra o yağmur bize kadar ulaşmıştı dayımla çok eğlenmiştik...
-
bu yıl beni mutlu eden bi gün malesef olmadı hergün mü ömürden eksi haneyle gider adamın...
-
vefat durumu olmadıkça mutsuz bi günüm yok çok şükür :)
-
1 yıl bende çok şey değiştirdi;
etrafımda ki kardeşlerimle bağlarımı güçlendirdim.Benim ismimin geçtiği yerde güven olduğunu söylüyorlar artık :)
atıl olan insanlardan kurtuldum.
paspal bi insandım, bugün elle işaret edilen bir beyfendi oldum.
değer verdiğim bi kadınım oldu ilk defa, pek anlaşamadık gerçi sonrasında ama yeri özeldi.çok farklıydı diğerlerinden.
hayatımı gelişigüzel değil, mantık çerçevesinde yaşamaya başladım.
Kendimi eğitim olarak geliştirdim.
kötü günlerimde oldu;
yaz okulunda yazımı feda ettim, prof olduğunu sanan hocalar yüzünden.
trafik kazası geçirdim.amcamın arabasını pert ettim.canıma gelmedi ya gerçi canım sağolsun.
akraba denen insan topluluğunun lafları yordu.
daha aklıma gelmeyen bir sürü şey tabi kide.
ancak şimdi yüzüm gülüyor, 2010 güzeldin.Belki de en güzel yaşımı yaşadım 2o. yaşımı.Ben güzel bir 2010 geçirdim. =)
Önümüzde ki maçlara bakıcaz..
-
dersimlihacker bunu yazdı:
-----------------------------
Köyde odun toplamaya gitmiştik ileride feci fırtına ve yağmur yağıyordu bende fotoğrafını çekmiştim sonra o yağmur bize kadar ulaşmıştı dayımla çok eğlenmiştik...
-----------------------------dayımla çok eğlenmiştik ?
nasıl bi cümledir bu? içeriğini merak ettim. koptum amk..
-
bu yıl benim için kötü gitti bende onu bilerek gelecek yıla güzel şeyler planladım hadi hayırlısı ,)
-
-----------------------------hacı foto süper ya
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------dayımla çok eğlenmiştik ?
nasıl bi cümledir bu? içeriğini merak ettim. koptum amk..
-----------------------------O Yağmurdan sonra sırılsıklam olup köye kadar güle oynaya yürümek zorunda kaldık hocam . Kendisi bayaa komik bir kişidirde. Sen ne zannettin :D