folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Yıl Ki Eurovision Temsilcisi Belli Oldu

Bu Yıl Ki Eurovision Temsilcisi Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

İlk 5 e girsek yeterli.Zaten artık sırf atraksiyon olsun diye izliyorum eurovision u çümkü bence müzikal kalite olarak hiçbirşeyin ölçüsü olamayacak kadar farklı yönlere çekilmiş bir yarışma.İtalya fransa gibi ülkeleri görmüyormusunuz adamlar sırf dalga geçmek için çıkıyorlar artık :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

Manga iyidir ya..

ilk 5e gireriz büyük ihtimal

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Türkiye'yi temsil edecek grup bence PENTAGRAM'dır...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

abü niye milliyet.com.tr gibi baslık atıp merakta bırakıp illa tıklattırıosunuz :) yazsanıza baslıga eurovisiona manga katılacak deyü :)

-----------------------------

niye böyle yaptığımı merak ediyorsan tıkla :):)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

mAnga rulzzzzz aklı selşm herkesin onaylamasını beklerdım şaşırdım yorumlara

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

Manga Güzelde Duman Beklioduk =))

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Y_O_H
    Y_O_H's avatar
    Homo

Başarılar diliyorum ..

People should not be afraid of their governments.Governments should be afraid of their people.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Grup seçimi doğru ama Ferman Akgül'ün sesi live'lerde kesiliyor nefesi o kadar fazla yetmiyor kanısındayım. Rock'n Coke'de hiç beğenmemiştim neredeyse.

+Hoca Duman'ın bi şekli karizması var aşırı ağır niye Tarkan gitmiyorsa Eurovision'a Duman da gitmiyor aynı yüzden. Duman'ı bozar Eurovision.

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

öyle tabi dediğin gibi DUMAN biraz Kalite grup.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 7761 Toplam Mesaj: 52