folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Buff Kullananlar - Öneri ?

Buff Kullananlar - Öneri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacilar kronik sinuzitim var ve hafif bi ruzgarda hemen basim agriyor. Bere felanda pek bi ise yaramiyor. Kullananlardan istedihim hangi modeli kullandiklari ve onerip oneremeyecekleri nedenler. Modelden kastettigim Original polar polar reversible felan. 

1- Polar reversible dusunuyorum ama biraz kalin bahar aylarinda kullanamayabilirim. Diger modeller ruzgardan koruyor mu?

2- Polar veya polar reversible hangisi daha kullanisli olur. 

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

buff nedir hocam ya geçende bi konuda geçmişti?? 

not:knightonline priest espirisi için girmiştim konuya ama bağlıyamadım o yüzden soru sordum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocam silindirik boru gibi bi kumas. Taban ve tavani bos silindir dusun. Busilindirik kumas wn asagi 12 farkli stil olabiliyor. Amac basi tozdan ruzgardan gunesten felan korumak.

http://www.billythetree.com/newbracelets/howToWearBuff.jpg

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

Hocam ben normal olani kullaniyorum sadece buff degil baska markalarinda var. Ruzgardan korur bahar aylarinda ve yazin cok ise yarar. Ben kisin uludagda da normaini kullandim acikcasi ise yariyor. Sen kisin cok ser gectigi biryerde yasamiyorsan bence polara gerek yok. Hatta reversible la hic gerek yok zaten pahali urunler. hatta hocam illa buff marka alamak zorunda degilsin baska markalarada bak bence

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    kukunku bunu yazdı

Hocam ben normal olani kullaniyorum sadece buff degil baska markalarinda var. Ruzgardan korur bahar aylarinda ve yazin cok ise yarar. Ben kisin uludagda da normaini kullandim acikcasi ise yariyor. Sen kisin cok ser gectigi biryerde yasamiyorsan bence polara gerek yok. Hatta reversible la hic gerek yok zaten pahali urunler. hatta hocam illa buff marka alamak zorunda degilsin baska markalarada bak bence

Saolun hocam peki normal olani soguk havalarda nasil oluyo mesela. Uludagda giydim dediniz usume gibi bi durum oldu mu 

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

ben her zaman kullanıyorum saçım olsada olmasada şuan saçları kazıttığım için hertürlü takıyorum :) buff bandana hastasıyım hocu bende koleksiyonum bile var, 

şöyle söyleyeyim malzemesi incedir ama elastik olduğundan kafayı bütün sarar amaç soğuktan vs korunmaksa gene işini görür,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı

ben her zaman kullanıyorum saçım olsada olmasada şuan saçları kazıttığım için hertürlü takıyorum :) buff bandana hastasıyım hocu bende koleksiyonum bile var, 

şöyle söyleyeyim malzemesi incedir ama elastik olduğundan kafayı bütün sarar amaç soğuktan vs korunmaksa gene işini görür,

Hocam soyle soyluyim kocaeli univ dagda :) kisin en fazla 1 hafta kar olur ruzgari cok sert degil ama sinuzit kronik olunca soruyim dedim bi pahali hafiften :/ hocam urun ince derken motosiklet surerken ruzgari hissettiriyo mu. Basima ruzgarin carpmamasi lazim. 

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek

Bende bisiklet turlarında ağzıma burnuma toz böcek filan girmesin diye kullanıyorum. Başı güneşten korumak ve ter silmek için iyi. Ama bir atkı yada boyunluk gibi soğuktan korumaz. Bence sen polardan yapılmış bişeyler bak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Buff alma sakın.

Gidiyorsun bundan alıyorsun.

http://www.decathlon.com.tr/300-polaire-bisiklet-polar-boyunluk-id_8155055.html

Boğazına geçiriyorsun. Canın sıkılırsa klipsten sık şapka oluyor.

Bu işte poliamid'den şaşma. sıcaklık hususunda.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Sinüzit hastalığımı uzun metrajlı yok eden anneme selamlar. Aslında annemin bitkisel yöntemini sanada öneririm ama yanlışlıkla kendini öldürürsün felç felan edersin diye korkuyorum. Bende 6-7 sene işe yaradı. Baş ağrısı felanda kalmadı.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Sinüzit hastalığımı uzun metrajlı yok eden anneme selamlar. Aslında annemin bitkisel yöntemini sanada öneririm ama yanlışlıkla kendini öldürürsün felç felan edersin diye korkuyorum. Bende 6-7 sene işe yaradı. Baş ağrısı felanda kalmadı.

Hocam yontem nasil bisey belji denerim. 

ride or die..
Toplam Hit: 2021 Toplam Mesaj: 16