Buff Kullananlar - Öneri ?
-
banneduser bunu yazdıZodiac bunu yazdı
ben her zaman kullanıyorum saçım olsada olmasada şuan saçları kazıttığım için hertürlü takıyorum :) buff bandana hastasıyım hocu bende koleksiyonum bile var,
şöyle söyleyeyim malzemesi incedir ama elastik olduğundan kafayı bütün sarar amaç soğuktan vs korunmaksa gene işini görür,
Hocam soyle soyluyim kocaeli univ dagda :) kisin en fazla 1 hafta kar olur ruzgari cok sert degil ama sinuzit kronik olunca soruyim dedim bi pahali hafiften :/ hocam urun ince derken motosiklet surerken ruzgari hissettiriyo mu. Basima ruzgarin carpmamasi lazim.
yok hayır rüzgara karşı çift kat bile olsa tesirini gösterir o rüzgar ozaman polar dene, ben saçlarımı toplamak yada kafamı kazıdığımda uzun sakalla iyi kombin yaptığım için kullanıyorum,
-
sana malzemesinde polyester poliüretan poliamid elastan yün olan rüzgar geçirmeyen balaklava lazım
-
banneduser bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Sinüzit hastalığımı uzun metrajlı yok eden anneme selamlar. Aslında annemin bitkisel yöntemini sanada öneririm ama yanlışlıkla kendini öldürürsün felç felan edersin diye korkuyorum. Bende 6-7 sene işe yaradı. Baş ağrısı felanda kalmadı.
Hocam yontem nasil bisey belji denerim.
Dikkat buradan sonra anlatacağım yöntem hiç bir kanıtı olmayan bir yöntem olup kesinlikle bilinçsiz şekilde denemeyiniz...
"Acı kavun" diğer adıyla "yaban keleği" denen bitki çok zehirli bir bitki. Adamı öldürebilir o derece. Bu bitkinin sıvısı ile ile faydası oldu bende.
10 birimlik enjektöre bu bitkinin suyunu 1 birim çekip kalan 9 birimine su çekeceksin. Enjektörle aldığın 10 birimlik karışım suyunu (unutma 1br yaban keleği suyuna 9 normal çeşme suyunu karıştıracaksın) burnuna sıkacaksın. (biraz basınçlı şekilde)
Sıktığın zaman hiçbir şekilde burnunu ÇEKMEYECEKSİN! Nefesi ağzından alacaksın. Burnundan hiçbir şekilde nefes almayacaksın.
Sağ buruna 10 br sol buruna 10 birim. şekilde sık. Hiçbir şekilde burnundan nefes alma. 2 gün boyunca muhtemelen burnun akacak. O yüzden hafta sonu başlangıcı yapmanız sizin için daha iyi.
Birde 2 gün boyunca düzgün bir şekilde koku alamazsınız belirteyim.
Ben bunu yaptım yalnız çok dikkatli olmak lazım. Benim işime yaradı ama hastalığa çözüm gibi düşünmeyin. En iyisi bir doktora başvurmanız.
Sinüzit tedavisi olmayan bir soğuk algınlığıdır.
İşin ciddiyetini anlatan bir haber
http://www.youtube.com/watch?v=fW7O_wNtx6Q
DrKill tarafından 22/Eki/14 21:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Zeytun-i bunu yazdı
Buff alma sakın.
Gidiyorsun bundan alıyorsun.
http://www.decathlon.com.tr/300-polaire-bisiklet-polar-boyunluk-id_8155055.html
Boğazına geçiriyorsun. Canın sıkılırsa klipsten sık şapka oluyor.
Bu işte poliamid'den şaşma. sıcaklık hususunda.Hocam güzele benziyor fakat boyunu felan tam kaplasa güzel olurdu :)
-
DrKill bunu yazdıbanneduser bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Sinüzit hastalığımı uzun metrajlı yok eden anneme selamlar. Aslında annemin bitkisel yöntemini sanada öneririm ama yanlışlıkla kendini öldürürsün felç felan edersin diye korkuyorum. Bende 6-7 sene işe yaradı. Baş ağrısı felanda kalmadı.
Hocam yontem nasil bisey belji denerim.
Dikkat buradan sonra anlatacağım yöntem hiç bir kanıtı olmayan bir yöntem olup kesinlikle bilinçsiz şekilde denemeyiniz...
"Acı kavun" diğer adıyla "yaban keleği" denen bitki çok zehirli bir bitki. Adamı öldürebilir o derece. Bu bitkinin sıvısı ile ile faydası oldu bende.
10 birimlik enjektöre bu bitkinin suyunu 1 birim çekip kalan 9 birimine su çekeceksin. Enjektörle aldığın 10 birimlik karışım suyunu (unutma 1br yaban keleği suyuna 9 normal çeşme suyunu karıştıracaksın) burnuna sıkacaksın. (biraz basınçlı şekilde)
Sıktığın zaman hiçbir şekilde burnunu ÇEKMEYECEKSİN! Nefesi ağzından alacaksın. Burnundan hiçbir şekilde nefes almayacaksın.
Sağ buruna 10 br sol buruna 10 birim. şekilde sık. Hiçbir şekilde burnundan nefes alma. 2 gün boyunca muhtemelen burnun akacak. O yüzden hafta sonu başlangıcı yapmanız sizin için daha iyi.
Birde 2 gün boyunca düzgün bir şekilde koku alamazsınız belirteyim.
Ben bunu yaptım yalnız çok dikkatli olmak lazım. Benim işime yaradı ama hastalığa çözüm gibi düşünmeyin. En iyisi bir doktora başvurmanız.
Sinüzit tedavisi olmayan bir soğuk algınlığıdır.
İşin ciddiyetini anlatan bir haber
Hocam eline sağlık yapamam belki ama dursun kenarda :)