Bufflabs Buff Ekran Koruyucusu Uyarı
-
2 gün önce note 4 cihazım için sipariş ettiğim buff ekran koruyucu geldi.
Üzülerek söylüyorum ki webteknoda ki elemana bilmem nerde forumundaki x kişiye aldanmayın.
Adamların yaptığı ekran koruyucu bırakın cihaza oturmayı ekranın tamamını bile kaplamıyor. Evet şaka yapmıyorum ekranın tamamını kaplamıyor. Yanlardan 1er milimetre açık var. Toplamdaysa dikeyde en az 1 cm yatayda 6 mm civarında boşluk mevcut. Kendilerine mail attım beyefendi hazretleri ürünü iade almıyorlarmış. Hiç üşenmiyorum şimdi bimere yarında tüketici haklarına şikayet ediyorum.
Alırız 2 ay sonra cevabı.
ALMAYIN ALDIRMAYIN ALACAKLARI UYARIN.
-
Normal hocam. Cam ekran filmlerinde boşluk kalır.

-
orjinalliğini teyit ettinmi hocam
-
Bu kadar değil hocam rahat iki katı ve ekranı kapamıyor mıcır bıryere gelse patates olur dırek tolere edılebılır mıktarda degıl
-
jawsap67 bunu yazdı
orjinalliğini teyit ettinmi hocam
Orjinal hocam bufflabsturkiyeden aldım ürünü
-
telefon iPhone 6 mı?
-
Note 4 hocam
-
Kardeşim scarletbeard müridimize ulaş Serkan bu markayı Türkiye'ye ilk getiren isimdir sonra tüm haklarını SETA'ya sattı. Kendisi sana yardımcı olur.
-
Ozden bunu yazdı
Kardeşim scarletbeard müridimize ulaş Serkan bu markayı Türkiye'ye ilk getiren isimdir sonra tüm haklarını SETA'ya sattı. Kendisi sana yardımcı olur.
Özden abi eyvallah yazdım müridi kenara :)
-
Merhaba,
Markaya karşı gerçekleştirdiğiniz her türlü haksız ve karalama amaçlı beyazn yazı ve paylaşımlarınız marka avukatlarımızca
İncelenecek olup sürecin takipçisi olacağız.
Ayrıca yasal süreçler işletilecektir.
Sizde yasal başvurularınızda bulunabilirsiniz.
Buff Labs Turkiye Destek
Tehditede başladılar :) adamların mahkemeyle tehdit edecekleri son müşterileri benim :D
-
almayın aldırmayın diye yazarsan verirler tabi mahkemeye, ürün hakkında bilgi verip böyle bir olumsuz yönü olduğundan bahsedebilirsin. Sonuçta tek model için üretilmiyor bu ürünler.