Bug‘Da Yaptığım Oyun
-
teşekkürler :)
-
hocam o asımın dediği bugun bi versiyonu da kutular iiçin oluyo kutuyu dayıyosun köşedeki lazere, arkasından çıkıyo :/ oyungüzel olmuş 3-5 dakkada bitti ama üzüldüm /:
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------hocam o asımın dediği bugun bi versiyonu da kutular iiçin oluyo kutuyu dayıyosun köşedeki lazere, arkasından çıkıyo :/ oyungüzel olmuş 3-5 dakkada bitti ama üzüldüm /:
-----------------------------o bugıda farkettim hemen bittiği içinmi üzüldün hocam :D
-
hocam unity3d oyun motoru kullanımı hakkında bi dosya acsan müsait olurmusun
-
unity3d öğrenmek istiyorsanız başlangıç için bazı adresler verebilirim ?
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------karakterimiz hizli olsa iyiydi. unity ile yapmislar zaten acikca goruluyor merak edenler icin.
arkadan birden lazer gelip öldürünce korkuyosun kac defa sicradim bilmiyorum:D 2. bölümde raqe quit attım:D
-----------------------------ahahahah noob seni :D
-
ios ve android için yeni bi projeye başladım bu arada unity öğrenmek isteyen bazı arkadaşlar pm atıyor bu konu altından yardımcı olayım
unity konusunda türkçe kaynak sıkıntısı var
öncelikle ne nedir öğrenmek için tavsiyem şuradır
daha sonra bu linkten netteki tüm türkçe kaynakları bulabilirsiniz
dahada ilerledim ben diyorsanız ve ingilizceniz varsa youtube da sınırsız kaynak var. benim en cok hosuma gidenlerden "tornado twins" adlı 2 kardeşin güzel tutorialleri mevcut 0dan bir oyunu yapmayı öğretiyorlar ancak ingilizce
birde javascriptmi c# mı sorusuna kesinlikle c# diyorum yakında bug da anlatılan derslerin video kayıtlarıda yayınlandığında onlarıda veririm
-
bug.bahcesehir.edu.tr
derslerin bir kısmı yayınlanmış öğrenmek isteyen arkadaşlar için yararlı olabilir -
Beğendim. Eline sağlık güzel olmuş.
-
güzel olmuş hocam tebrik ederim ama çok çabuk bitti