folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bugun 100 Veya 150 Bın Tl Paranız Olsa Ne İş Yapardınız ?

Bugun 100 Veya 150 Bın Tl Paranız Olsa Ne İş Yapardınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

franchising ne kadar bilmiyorum ama lc waikiki veya defacto gibi bir mağaza açardım işlek bir yere.

özellikle lc waikiki çok para kaldırıyor bu işten ama tabi dükkanın kirasıdır masrafıdır iyi hesaplamak lazım.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

efendim bakınız bu para az bir para değildir kanımca biraz daha bilgi istemektedir .
    http://www.elmayayinevi.com/is-ve-yonetim-kat1.html 
    yukarıdaki linkten seth godinin tüm kitapları özellikle mor inek

http://www.fantastikedebiyat.com/eyvah_param_var_bireysel_yatirimca_el_kitabi-8496-kitap.html

yukarıdaki linkteki kitabı

ve
    http://www.elmayayinevi.com/izgoren-6-li-is-yonetim-seti-urun108.html

http://www.elmayayinevi.com/yeni-pazarlama-seti-urun106.html
    y
    ukarıdaki linkleri alıp okumanı tavsiye ederim bunların bir kısmını okudum lakin bir kısmını okumadım 
    hayır yapmak isteyen arkadaşlar varsa set olarak sipariş edebilir :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam ben olsam o parayla araba alıp satardım 5 e alcan 6 ya satacan 5 e alacan 5.5 a satacan boyle boyle paranın amına koyacan 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ev alırdım, yada altın alırdım bugün 75 TL. idi 2011'de 110 TL. düşünün.

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

kıçı kırık mahalledeki spor salonunun bile 150 üyesi var. kişi başı 60-70 liradan iyi para bence. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Oto galeri işi. Zibil gibi para var ama biraz piç(!!!!!) olmak elzem.

aynı kafadayım 3 araba  30 35 arası surkulasyon saglam olur nakit dönersin zarar en min olur. yanına güvendigin biriyle atlarsan bide 100 150 liran nakit ise kışın açıcan bi dukkan ufak tefek araç dönüceksin. yaza yaklaşınca parayı çıkarttıp yazın satan arabalara yıgıcan :) 1 yazda emin ol amorti edersin yarı fiyatını :)müsteri potansiyeli saglar  ömürlük keyifli bir hayat sürersin egerki aptallık ve  farklı hayatlar istemezsen :)

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

100000 TL'yi bankaya yatırsak aylık faiz ne kadar olur?

yıllık %8 veriyor bankkalar. h2run yanlış hatırlamıyorsam Kırıkkale'de düşünüyorsun. Şu Halk Bankın yanında LCW varya. Oranın terasına dışarıdan merdiven yok. Oraya senle dışardan merdiven yaptırıp CAFE & Fastfood tarzı bi yer açalım. LCW nın müdürü arkadaşım bu mümkünse ayarlatırız bişeyler :)

mfatihbodur tarafından 27/Haz/13 01:52 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Araç alıp satmayada taş koydu devlet diye biliyorum

yılda en fazla 2 araç alıp satabiliyorsun heralde 3.araçta vergi alıyor devlet ticaret 

yaptığın için öyle bişeyler vardı araştırmak lazım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

100000 TL'yi bankaya yatırsak aylık faiz ne kadar olur?

yıllık %8 veriyor bankkalar. h2run yanlış hatırlamıyorsam Kırıkkale'de düşünüyorsun. Şu Halk Bankın yanında LCW varya. Oranın terasına dışarıdan merdiven yok. Oraya senle dışardan merdiven yaptırıp CAFE & Fastfood tarzı bi yer açalım. LCW nın müdürü arkadaşım bu mümkünse ayarlatırız bişeyler :)

Aynen hocam k.kalede. Terasini bılmıyorum ama cok yuksek yerdedır herkez cıkarmı acıkcası oraya bıde orası var zafer caddesı uzerınde bıryer olsa daha ıyı olur ama dıs mekanı gıbı bıryer olması lazım sıgara ıcılmesı lazım

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Araç alıp satmayada taş koydu devlet diye biliyorum

yılda en fazla 2 araç alıp satabiliyorsun heralde 3.araçta vergi alıyor devlet ticaret 

yaptığın için öyle bişeyler vardı araştırmak lazım

Ben de pek bilmiyorum ama aracın devrini üzerine alırsan bu durum geçerli oluyor ki ben bugüne kadar devri üzerine alıp satış yapan galerici görmedim. :D Feci cash para var bu işte hocam ama biraz piç olmak gerekli zira ağzın iyi laf yapacak, çevren süper olacak, araçların hangi modellerinin hangi yılda hangi renkte çıktığına kadar bilmen gerekiyor ki bizzat şahit oldum. Öyle müşteriler geliyor ki vites topuzuna kadar götürüyor olayı. "Ya abi araba süper de şu vites topuzunu sevmedim." Lan ne yapalım dingil bi yerimize mi sokalım topuzu? İşte burada devreye piçlik girecek. :D

Gözün kesiyorsa para gayet uygun 3-5 araç alırsın ufak ufak dönderirsin sonra zaten işler açılır. Oto galericilere çok uzak değilim doğan şahinle başlayan adamlar şimdi range rover satmaya başlamış gerisini sen hesap et. Bi' de büyük şehirdeysen dadından yinmez!

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 9146 Toplam Mesaj: 72