Bugün Benim İçin Büyük Bi Gündü
-
nedenmi? çünkü 18 yaşıma girdim.
hayatımda deişenler
-- avrupa bilmemne zımbırtısına göre artık çocuk deilim
-- reşit oldum :P
-- ehliyet alabilirim
-- özgürce +18 video, görüntü vs. seyredebilirim ;)
-- kendi adıma google adsense hesabı açabilirim
-- kendi adıma bi çok şey yapabilirm, daha önce ablamın adına yapıyordum.
falan fıstık işte. dier doum günlerimden farklı bi doum günü oldu. ilk defa parti verdim, arkadaşları topladım eve.
bu arada doğum günümü pm atarak kutlayan swool'a burdan bi kere daha teşekkür ediyorum.
-
heralde tarihdeki ilk 18'e girdim ama hiçbirşey değişmedi demeyen kişi sensin.biz hep hayal kurardık 18e girince karıya gidecem,ehliyet alıcam,barlara gidicem vs....velhasıl kelam aynı teraneler..hatta işin kötü tarafı 18'i beklerken vakit geçmiyor ama 18'inden sonrası su gibi geçiyor.doğum günün kutlu olsun kardeşim
-
ii pok yedin:D biz 21 oldukta noldu keske 10 yasında olsam... ehuehu
-
sorumlulukların arttı.
bi b.k yedinmi direkt hapse girersin mahkemeye girersin afetmezler
baban ve ailenden kopuksn ssk'dan bile yararlanman için çalışıyor ve öğrenci olman lazım
ben şu anda bi avantajını göremedim hnüz. ama dezavantajı hemmen karşma çktı ilk günden :)
-
Mesaj başlığında 18 yaşına girdim yazısını da ekleseydin ilk aklıma gelen "Açılışı genelevde yaptım yazısı gelirdi." :).
-
+18 geniş özgürlüklerin yanında büyük sorumluluklar demektir.
edit: ne dedim ben ;)
-
kucuktum buyumek ıstedım buyudum cocukluguma donmek ıstıyorum ... bole bir laf vardı
zamanla daha anlamlı oluyor ... gecmişi dusunerekte yasanmıyor ya neyse iyi 18 ler sana :D
-
Nice yıllara o zaman sana
-
ben sırf ehliyet için 3 senedir bekliom! daha ocak a kadar beklicem..
doğum gunun kutlu olsun.tadını cıkart
-
bazı videolar hala +21 :D artı silah alma ruhsatı falanda 21 yaş içeriyo :D yaşın uzun olsun. Allah mutlu bi yaşam nasip etsin. :)
-
ama ehliyet için 19undan gün almış olman lazım galiba :)