Bugün Benim İçin Büyük Bi Gündü
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
Yarın bi bakmışsın 22 yaşındasın. tüh lan diyicen keşke 18 de kalsaydım
-----------------------------neden 22? 22 nin bi özelliği mi varki ;)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
ama ehliyet için 19undan gün almış olman lazım galiba :)
hocam 19 undan gün almak demek zaten 18 yaşını doldurmak demektir. sanırsam sen arkadaşın 17 yi bitirip 18den gün aldığını sandın.hayır arkadaş tam dolu dolu 18 yıl yaşayarak bu hakkı elde etti anladığım ve tanıdığım ve bildiğim kadarıyla :D
bu arada doğum günün kutlu olsun delphi üstadı :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ozAnkaraguclu bunu yazdı:
ama ehliyet için 19undan gün almış olman lazım galiba :)
hocam 19 undan gün almak demek zaten 18 yaşını doldurmak demektir. sanırsam sen arkadaşın 17 yi bitirip 18den gün aldığını sandın.hayır arkadaş tam dolu dolu 18 yıl yaşayarak bu hakkı elde etti anladığım ve tanıdığım ve bildiğim kadarıyla :D
bu arada doğum günün kutlu olsun delphi üstadı :)
-----------------------------eywallah kardeşim. ama delphi ile 1 yıldır ilgilenmedim. derslere yöneldim. hayırlısıyla bi üniversiteye yerleşebilsek inşallah tam olacak ;)
bide herzaman kafamı kurcalar bu gün aldım bilmem ne yaptım meselesi
doğum günüm 19.04.1990 (acaba bende Atatürk gibi birimi olacam, bendede hep 19 lar var ;) şaka tabiki, onun gibi olunmaz, ancakdoğulur)
şimdi ben kaçtan gün aldım, kaç yaşındayımki? ben neresiyimki?? alla alla burası kim??
-
o gün alma meselesini bende anlamadım o zmnda işte böle acaip şeyler çıkıyo anlamayınca xD
-
18 yılı doldurdun 19 dan gün alıyosn :) yani 19 dan gün almak gerek diyen arkadaşda haklı 19 dan gün almak demek 18 yaşında olmak demek :) öyle olması lzm
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------+18 geniş özgürlüklerin yanında büyük sorumluluklar demektir.
edit: ne dedim ben ;)
-----------------------------Sağlam kelam ettin hoca :) ;)
-
nice yillara arkadaşim güzel bi olay bu gunlerin zevkini cikar
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------o gün alma meselesini bende anlamadım o zmnda işte böle acaip şeyler çıkıyo anlamayınca xD
-----------------------------Bro şimdi normalde rakamsal olarak 2008-1989=19 ben 19 yaşındayım mesela ama doğum günüm ağustos da o yüzden 19 a girmiş olmuyom gün almış oluyom başka bi tabirle,böle gereksiz bi şey işte:D