Bugün Dünyanın Son Günü ...
-
tevbe yalnız ama yalnızca zekaret halinde yani ruhu alınırken o anda yani gözden perde kalktığı anda kabul olmaz ama daha azrail gelmeden 5 dakka önce bile etsen kabul olur kardeş Allah affeder Allah tevbe edenleri sever..
-
ben de hiç birşey yazpmazdım.Bu "hiro" sal bir olay bence cunku ben,benim ve benim gibilerin zamanı gelince kutsal bir görev,ilahi bir takdir için bir şekilde biraraya getirileceğimize inanıyorum.Bence Televizyon o kadar da boş bir icat değil,evet bazen fucking machine olabiliyor ama her zaman değil uzun lafın kısası hayalde olsa;farklı olduğunuza ve yaradılışınızın mutlak bir amacı olduğuna inanıyorsanız "Heroes" u seyredin derim.Saygılar..
-
lan bütün kirli çamaşırlarınızı ortaya çıkarırsınız
sona sob gün olmadğınızı öğrenirsiniz
ne gülerim (: -
illede son günü mü beklemek lazım
-
bi paket sigara içerdim.nası olsa gebercez aq
-
Normal biR SekiLde hayatımı yasardım ölen ölsün baane a.q
-
valla bende cok sıkılıom bu hayattan onceden yaptıgım herseyden zevk alırken simdi alamıorum bide dunyanın son gunu dediklerine gore kıyamet gunu oluyo kendileri bu durumda nekadar dua edersen et tevbe kapıları kapanmıstır hiç kimsenin afları kabul olmaz oyuzden nekadar halt yiyebilirseniz yiyin bole bi durumda cunku gunahlarınızda sevaplarınızda islemez
-
hoca yapacak şey hakkını yediğin insanları görmek ve af dilemek gerisi boş ne gereği var "bence" yemek sigara gezme benim tek derdim haklarını ödeye bilmek
hayırlısı yarını göremeyecek olanalara allah yardım etsin
-
tbt'ye son mesajımı atardım:)
-
sevgilimi arardım onu ne kadar çok sevdiğimi söylerdim ve buluşmamıza az kaldığını sölerdim
Toplam Hit: 3687 Toplam Mesaj: 33