folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bugün İmam Nikahı Yaptırıyorum! Tecrübe Paylaşımı Gerekli :S (Ciddi Konu)

Bugün İmam Nikahı Yaptırıyorum! Tecrübe Paylaşımı Gerekli :S (Ciddi Konu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar, yakın bir tarihte düğünümüz olucak işallah. Düğün öncesi İmam nikahını yaptıralım istedik. Hem biz hemde kız tarafı.. Yarın saat 14.00 gibi imam nikahı yaptırıcaz, bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. İmam nikahı sırasında neler yaşanır, nasıl davranılmalıdır? Daha önce başından imam nikahı geçen, böyle bir olaya şahitlik eden kardeşlerimizden yardım talep ediyorum, kendi başınızdan geçen ya da şahitliğini yaptığınız nikahı anlatırsanız bana yardımcı olmuş olursunuz.. (sabah kalkınca okicam hepsini)  teşekkürler, darısı diğer müridlere..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    walla birinde bizzat bulunmustum oldukca komik millet yarıldı resmen kimse gülmesse iyi olur yoksa nikahın basından sonuna kadar guluyon.birde sahit lazım üç kere sahidim falan diyo baska bir yere gidip izlemesi oldukca zevkli bir aktivite hobilerim arasında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Herhangi birşey yapmana gerek, herşeyi imam yapıyor zaten :)

Abdest almayı unutma. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    halaoğlunun imam nikahı kıyılırken bastıra bastıra aramıştım ev telefonunu nikahı yarıda bölmüşüm:)))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    sen abdestini al, zamanında yerinde hazır ol yeter hocam :) panik yapacak bişe yok, yuzuk takacaklar parmaklarınıza, nikah duasını okuyacaklar o kadar... hayırlı olsun şimdiden :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

valla hocam film izlerken başından kaldırılıp durup dururken imam nikahı şahidi yapılan biri olaraktan söylüyorum hiç bi'şey yapmana gerek yok..
    imam,sen,eşin,2de şahit oluyo.. imam okuyo siz eller açık habire amin diyosunuz başakda bi'şey yok...
    hani hususi bi davranış felan gerektirmiyo... şahsen ben bitsede gitsem filme devam etsem modunda sabırsızlıkla bulundum nikahta..
    sen sadece oturucan hoca okudukça amin dicen o kadar :p

Bu arada Allah mutluluklar versin hocam.. 

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

2 şahit bi imam bide iş lazım.

bide 2 rekat namaz kılacan sonra.. başka da hiç birşey yok..

2 rekat namaz kılmaya yetecek kadar dua bilmen de yeterli..

Allah mutlu mesut bi yastıkta kocatsın inşallah 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    aynen arkada$ların dedii gibi panik yapacak bişey yok :D Lokasyon ankaraymı$ istanbul olsaydı :F Düğününü yada resmi nikahını basardık tbt olarak :F bulu$maya çevirirdik düğününü :D hadi bakalm tbtnn bekarları bir bir gidior :P Sıra under amcayla corelsnake e geldi :B 
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTeyfoO
    ByTeyfoO's avatar
    Erkek
    hoja panık yapma az bıraz amın dıyeceksın okadar  alllah mesut etsın

LANETTT OLSUN İÇİMDEKİ TAHRİBAT SEVGİSİNE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    benden sana bi tavsiye şimdi bu mehir olayı varya o olayda dikkat et dinimiz ne kadar neyi emrediyosa onu yap hocanın insiyatifine bırakma sakın yoksa yüksek tutuyo uyanıklar :)

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek
    arkadasım kendini fasla kasma zaten islamda imam nikahı diye bir zorunlulukda yok

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
Toplam Hit: 10548 Toplam Mesaj: 33