Bugün İmam Nikahı Yaptırıyorum! Tecrübe Paylaşımı Gerekli :S (Ciddi Konu)
-
netkomik bunu yazdı:
-----------------------------valla daha resmi nikah kıydırmadık :S ben suç olduğunu bilmiyordum ama sorun çıkacağını zannetmiyorum. kayınbabam bulduguna göre hocayı ters bi durum olacağını sanmam. yani işallah olmaz :)
neyse ben çıktım arkadaşlar abdestimi aldım evden çıkıyorum.. haydi bismillah.
-----------------------------Hayırlı uğurlu olsun. Bi yastıkta kocayın..
-
neyse dostum Allah tamamına erdirsin
-
evlendin mi hocam ? ( gerçi resmi deil daha nese )
insan bi yazar yaw :F
bir yastıkta kocamanız dilegiyle
tbt ye yeni mürid / müride beklioruz cabuk kıy resmi nikahı bea :D
-
Darısı baa :) Allah kabul etsin ;)
-
kız erkek oturur imam dua filan okur. duruma uygun kıyafet giymen lazım donla imamın karşısına cıkma kızın başıda kapalı olsun .
neyse
olayın ozetinde bu bi nikah yemini imam 1 2 dua okuyacak boşanma durumunda kıza odeyeceğin nafakdan bahsedecek. onun dışında iki erkek şahit yada erkek başına iki kadın şahit de olabilir. bi ton adamla yapılmaz sade 2-3 kişi arasında yapılması makbuldur.
nikah sonunda namaz kılma diye bi fasıl yok ama genelde kılınır.
-
hocam Allah mesut etsin. Ömür boyu mutluluklar diliyorum.
-
hoca yanında fazla adama götürmeyeceksin fazla adam olmayacak orda boş boş durup izleyecek ondan sonra bikah esnasında yanındakilerden biri dışarı çıksın içeri girsin yok sigarasıymış neyiymiş
yaptır çık bana anlatılanlar bunlar bi yakınım yaptırmıştı
-
Bir ömür daim olsun mutluluğunuz (:
-
Eveeett :S Valla arkadaşlar bugün kayınbabamın yanına gittik yengenizle ordanda hoca efendinin yanına gittik :) hoca efendi dediki "resmi nikahı yaptırdınız değil mi gençler" dedi :)) biz afalladık birbirimize baktık, "yaptırmadık daha" dedik. hoca efendi de "resmi nikahı yaptırın yanıma öyle gelin" dedi.. ciddi ciddi suçmuş adamın gözünü korkutmuşlar laf oluyor söz oluyor dedi yapmadı nikahımızı.. neyse artık. düğün yaklaşsında biraz daha önce resmi nikah ardından da imam nikahı yaptırrız artık..
* Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.. Bir güzel dilekte de ben bulunayım. Bana 6 yıldır çıktığım&sevdiğim kızla evlenmek nasip oluyor.. işallah sizlerede sevdiniz kız/erkekle evlenmek nasip olur.. işallah hepimiz mutlu oluruz..
-
abi siz 6 yıl çıktıktan sonra ztn aile gibi olmuşsunuzdur :) ztn
kayınbabayı falan da tanıyosun :) nikaha falan hiç gerek yok gibi duruyo :)
nice senelere mutluluklar içinde bla bla bla ...