Bugün Ortalıkta Gezen Bi Haber.. Türk - Yunan Savaşı..
-
abi anlamıyorum ya einstein öle dedi die öle mi olcak yani
-
dkn_jan
------
o kadar kolay deil hocam bu işler.lycranın dediği gibi pkknın bi gecelik işi var. hoşgörülü olmayan ordumuz nerde? -
LYCRa diyorsunkı şehıt verıyoruz ınasnlar oluyor ve hala dur demıyoruz bak sana soyle acıklayım
tmm operasyona başladık dıyelım hedefte ırak suriye turkıyenın dogu bolgelerı var..
askerlerimiz guney dogu anadoludan başladılar temızlıge ıraga dogru gıdıyorlar hersye normal yerınde gıdıyor ve ustunluk saglıyoruz peki anıden istanbulda 3 tane ust uste şehir merkezınde patlama olsa Kim One Gecer Bı dusun bakalım... -
Allah Allah bütün askerlerimizi oraya yollucaz die bi kaidemi var dolu asker var orduda
-
nedense butun ulkelerde dolu asker var ama su ana kadar pkk gerceklestırmek ıstedıgı harekatların cogunu başardı ya askerın burda olsa nolcak adamın bomba tasıdıgını veya pkk lı oldugunu nerden bılcen alnındamı yazcan ben teröristim dıye a.q
-
ya ne ilgisi var bunların kampları zartları zurtları var engellemek isteyen her türlü engeller başka bişi var bunun içinde
-
Kokainman İzmirde ne kampı izmirde nerde kamp olcak solermısın bana sen sanrırım kurdıstanın harıtasını gormedın ızmırde ve ıstanbuldada adamları var kampa gerek yok herıfler zaten ıcımızde kamp nıye kursunlar sankı bızımle adıl bı sekılde savaşcaklarmı zannedıosun karsılıklı :) guldurme noldu ıkız kulelere adam amerıkanın ucagını kacırdı ve amerıkanın en degerlı binalarına gırdı peki amerika bunların kampını bulabıldımı hayır sadece ırağa yoneldı ıraga saldırdı..
anlatmaya calıstıgım olaganustu bı durumda bıle savas cıktıgında ıcımızde pkk lı cok oldugu ıcın her an patlaya bılırız onu anlatmak ıstoyorumm guzl gıyımlı iş adamları bıle tv lerde goruyoruz bazı orgutlerın uyelerı cıkıyor...ummadıklarımız neler cıkıyor yoldan gecenın pkk lı olup olmadıgını dıs gorunusundemı tespıt edıosun? -
badcat olayları bilmediğin ortada.. bak sana şöyle açıklıyım..
bişeyler elde etmek için ya da tehlikeyi önceden sesiyorsun ama elinde tutulur bişey yok.. Türkiye için diyelim. İran bizim için bir tehlikedir değil mi? Bir taraftan da Yunanistan.. Ben çok güçlü bir ülkeyim amerika kadar. İranın ne bok yediğini biliyorum yunanistanın da.. tehlikeyi önceden engellemem lazım. Ama dünya kamuoyuna anlatacak malzemem yok savaş nedenimi. THYnin bi uçağını sabancı towersın bi bolumune dier uçağı da 2. kuleye gömer ve 2 kuleye 2 ülke alırım. mantık budur. sen ne laden den bahsediosun. komplolardan şunlardan haberin olsun. iyi uyutmuş seni medyası zartı zurtu.. -
medya zımbırtısı deıl canım benım
ARkadaş deıd bana kmpları vardır cart curt dıye onu acıkladım yukarda okusaydın anlardın kı sanırım okumamıssın
1) onlem almak dıyosun bundan sonra ulkemız onlem alsa nolcak ulkenın yarısını zaten terörist kaplamıs yapılabılecek en son çare bunlarla savaşmak ama savaşırsakta ulkemız cok buyuk yaralar alacak ve ozamanda ulkemız zayıflayacak ve yunanıstana surıyeye gun dogacak onlarda bıze yaralıyken saldıracak benım korkum bu yoksa sıkeymm Pkk lıları G...unden -
izmirde bomba patlatan adama gökten vahiy gelmio gidip kampta bişiler öğrenio galiba
Toplam Hit: 5510 Toplam Mesaj: 36