folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bugün Ortalıkta Gezen Bi Haber.. Türk - Yunan Savaşı..

Bugün Ortalıkta Gezen Bi Haber.. Türk - Yunan Savaşı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badcat
    badcat's avatar
    Erkek
    her operasyonmu yaptı demedım dıkkatlı okursan sevınırım nerdeyse dıye bır kelıme kullandım
    anlamını bılmıyorsan sözluğe bakabılırsın

2.pkk lılarla ugrasmayalım demıyorum sadece sızın verdıgınız pkk bır gunluk ıs bı gecelık ıs deyımlerınıze kızıyorum

We yorumlarımla bu devletın benım fıkrımce neden Bekledıgını anlatmaya calısıyorum(Sadece benım fıkırlerımle)

Şimdi Cok Bilmiş Arkadaşımm
    1) sözlüğe bakarsın
    2) hatta ustune Pkk Lılar VE kürdistan la ilgili bir kıtap bıtır en azından
    3) Polisi var oke Mitide Vaar Ozaman neden İstanbul da Bombalar Patlıoo Hani Nerde polisle Mit..Yakaladıklarıda oluyo ama demekkı tam olarak pkk nın dusuncelerını ve eylemlerını cozemıyorlar her tarafta bombalar patlıo ..
    4) 4 ay önce İzmir çeşmede Gece kulübünün ıcınde ve butun gece kuluplerınde 2 şer c4 olmak uzere bombalar bulundu bunu medya acıklamadı (benım kuzenım çalısıyor gece kulübündede) ee kardeşım o mıt hadı onu buldu dıyelım ama bulmadan once patlatsalardı nolcaktı adamlar hazrılamıslar koymuslar ya patlasaydı o izmir su nada daha sallanıodu...Ole vur kır la olmuyo ıste bıraz dusunun akıllıca karar verın sız ıste yaparız oldururz dıyerek amerikanın gorusunu dogruluyorsunuz oda ole dedı bız ıraga 1 haftada gırerız dedı noldu 1 yıl oldu hani amerika FISSSS noldu hala su kuyularından adamlar cıkıp amerika askerlerını ındırıyor hanı noldu .... Okuyun bıraz dıkkaty edersenız ben bılmedıgım konuyla ılgılı yorum yapmam mesajımda azdır sıtede ama bıldıgım konudada susmam bu boyledır

Yukarıda scream olan arkadaş o yanlıslıkla kendı nıcyle attı Herkezden sorry asıl bu mesaj bana aittir

wЭ└ جδмЭ ┬O βα∂جα┬
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Beyler,savaşlar artık ha deyince çıkmıyor,zamnında Sovyetler ile Amerikanın arasında da bu tip hava sürtüşmeleri olmuş,hatta birbirlerinin uçaklarını vurma durumları da olmuş,ama iki ülkede birbirlerine savaş açmadılar.Ülkeler arasında bu tip olayların olması normal değilse de savaş sebebi değil.Gerçekten savaş açabilmek ya da saldırılmak için daha büyük nedenlere ihtiyacımız var.İki ülkenin birbirine nükleer silah kulanması da olası bir durum değil,coğrafyalar birbirine çok yakın,şayet öyle bir şey olursa bunun zararı iki tarafa da dokunur,sonuçta birbirimizi sevsek de sevmesek de aynı alanda, yanyana yaşıyoruz.Bir taraf diğerine karşı bu tip bir silah kullanırsa hem kendisi de nükleer serpintinin tüm getirilerinden etkilenir,hem de karşı tarafa aynı şekilde davranma hakkını da verir.

Bir de şu var,eğer saldıran biz olursak elbette Yunanlıları kıvırırız, orası belli ama hiç bir zaman düşmanınızı küçümsemeyin. Düşmanın bölgesine çatışmaya gidiliyorsa eğer,her türlü kayıp büyük olur,adamın avucunun içi gibi bildiği yerde çatışmak gerçekten zor,örneklerini Sovyet Rusya-Afganistan,
    Rusya-Çeçenistan ve bizim tarihimizde kurtuluş savaşımızdaki işgallere karşı verdiğimiz mücadelede görmek mümkün.
    Onun için savaş istemeden önce bir kaç kez düşünmek gerekiyor derim.

Atatrük'ün dediği gibi''Millet hayatı tehlikeye maruz kalmıyorsa savaş cinayettir".

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    bunları biliyormuydunuz= edirneden atinayı vurabilen çok güçlü toplarımız var!!! bırakın ucakları falan yunanistan kardak olayında nasıl kuyruuunu götüne sıkıştrıp kactıysa şimdide ole oldu bize kafa tutamazlar

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    vallahi yaw bi bahane olsada vursak bu götleri :)

amk oldu bitti sevmem pezevenkleri....

88 doğumluyum savas var diye benide alırlar askere gider savasır geliriz bu şekilde avrupayıda görürüm :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutay
    tutay's avatar
    Erkek
    hiçbir türk yunanları sevmez istesek gider yunanistanı alırız muhim olan burada türkiyenin onların açıklarını bulup en az kayıpla bu işi bitirmesidir.
Toplam Hit: 5508 Toplam Mesaj: 36