folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugün Tunceli Üniversitesine Gelen Mekatronikçi Mürit

Bugün Tunceli Üniversitesine Gelen Mekatronikçi Mürit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    cnr437 bunu yazdı

ayrıca napcanız onu? :D naptı bi yanlışı mı oldu? :D

yok be müridim sadece merak ettim :D bu arada konuyu gizlesek mi tunceli üni diye aratınca cullop diye çıkıyor google da :| 

he bide ekstradan eğer sistemde bişeyi çözemezsem burdan yapışacam şu nasıl oluyordu diye :D 

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

renkli gözlü ve uzun boyluysa tanıyom :D

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

ben değilim o belli

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Dargut ardinuo türevi bişey ya o kadar gelişkin bişey değil, robot dediysek de o kadar değil hani paletli zımbırtı falan takıp onu kodluyosun o kadar :D 

upupupup

Öyle deme. Yarışmalara filan katılırsan çok zevkli oluyor. Heleki sumo yarışları acayip zevkli.

Ardunio ile uğraşmadım hiç, Microchip'ciyimdir ben. Ama takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırız burdan.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Benim!!!

Kara Murat Benim.. diye dolaması lazımdı bu konunun...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek
    dargut bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

Dargut ardinuo türevi bişey ya o kadar gelişkin bişey değil, robot dediysek de o kadar değil hani paletli zımbırtı falan takıp onu kodluyosun o kadar :D 

upupupup

Öyle deme. Yarışmalara filan katılırsan çok zevkli oluyor. Heleki sumo yarışları acayip zevkli.

Ardunio ile uğraşmadım hiç, Microchip'ciyimdir ben. Ama takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırız burdan.

bende microchipciyim fakat arduinoyu baya bi metetmeye başladılar elimdeki işler bitsin bi göz atıcam.

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    drakan bunu yazdı

bende microchipciyim fakat arduinoyu baya bi metetmeye başladılar elimdeki işler bitsin bi göz atıcam.

Bu işle amatör olarak ilgilenenler ve yeni başlayanlar için büyük kolaylık. Gir Dealextrame'e, kontrol kartı, regülatör, motor sürücü, sensör modülleri birde robot gövre sipariş et. Birleştir başla programlamaya. Ben bir robot yapıcam diye aylarca uğraşıyordum üniversitede :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    dargut bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

upupupup

yok ardinuo deüil sistem aynı malzeme ardinuo içerikli olsa birşey demem ama netten randevu alıp o süre (30 dk) içinde işini halledip çıkıyosun. ha bunu garantiye almak için de sisteme kodu intdrnet üzerinden yüklüyorsun :D

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

benim robot meşhur oldu :P :) Mürit çık ortaya kimsen.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

cık yukarı konu mürid görsün.

Toplam Hit: 3266 Toplam Mesaj: 23