Bugün Tunceli Üniversitesine Gelen Mekatronikçi Mürit
-
cnr437 bunu yazdı
ayrıca napcanız onu? :D naptı bi yanlışı mı oldu? :D
yok be müridim sadece merak ettim :D bu arada konuyu gizlesek mi tunceli üni diye aratınca cullop diye çıkıyor google da :|
he bide ekstradan eğer sistemde bişeyi çözemezsem burdan yapışacam şu nasıl oluyordu diye :D
-
renkli gözlü ve uzun boyluysa tanıyom :D
-
ben değilim o belli
-
SweetyVolty bunu yazdı
Dargut ardinuo türevi bişey ya o kadar gelişkin bişey değil, robot dediysek de o kadar değil hani paletli zımbırtı falan takıp onu kodluyosun o kadar :D
upupupup
Öyle deme. Yarışmalara filan katılırsan çok zevkli oluyor. Heleki sumo yarışları acayip zevkli.
Ardunio ile uğraşmadım hiç, Microchip'ciyimdir ben. Ama takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırız burdan.
-
Benim!!!
Kara Murat Benim.. diye dolaması lazımdı bu konunun...
-
dargut bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
Dargut ardinuo türevi bişey ya o kadar gelişkin bişey değil, robot dediysek de o kadar değil hani paletli zımbırtı falan takıp onu kodluyosun o kadar :D
upupupup
Öyle deme. Yarışmalara filan katılırsan çok zevkli oluyor. Heleki sumo yarışları acayip zevkli.
Ardunio ile uğraşmadım hiç, Microchip'ciyimdir ben. Ama takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırız burdan.
bende microchipciyim fakat arduinoyu baya bi metetmeye başladılar elimdeki işler bitsin bi göz atıcam.
-
drakan bunu yazdı
bende microchipciyim fakat arduinoyu baya bi metetmeye başladılar elimdeki işler bitsin bi göz atıcam.
Bu işle amatör olarak ilgilenenler ve yeni başlayanlar için büyük kolaylık. Gir Dealextrame'e, kontrol kartı, regülatör, motor sürücü, sensör modülleri birde robot gövre sipariş et. Birleştir başla programlamaya. Ben bir robot yapıcam diye aylarca uğraşıyordum üniversitede :)
-
dargut bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
upupupup
yok ardinuo deüil sistem aynı malzeme ardinuo içerikli olsa birşey demem ama netten randevu alıp o süre (30 dk) içinde işini halledip çıkıyosun. ha bunu garantiye almak için de sisteme kodu intdrnet üzerinden yüklüyorsun :D -
benim robot meşhur oldu :P :) Mürit çık ortaya kimsen.
-
cık yukarı konu mürid görsün.