Bugün Uykuda Başıma Gelen Garip Olay
-
Şizofren veya uyku felci geçirmiş olabilirsin. :) Yarı uyanık dediğine göre.
-
Hacı iyi ört üstünü :D Açıkta kalınca oluyo böyle :D
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------
ben mi tam anlamadım,az açıklık getirsene uyandıktan sonra da duydun mu müziği emin misin müzik çaldığından?
Dışarıdan gelmişl de olabilir,örneğin ben sabah yarı uykulu iken çok mükemmel duyarım.Annemle babam kahvaltı yaparken hakkımda konuştuğu an,ismimi duyar duymaz uyanırım ve kapılar kapalı olmasına rağmen çok net duyarım seslerini,dinleyebilirim.Ama başka bi zaman o kadar kolay duyamam.Belki uyumak duyu organları için faydalı olabilir.Beyin uykuda da çalışır.
-----------------------------uyandıktan sonra kesildi yani uyanır uyanmaz kesildi evdede benden başka kimse yoktu ztn hocam
-
mescarine bunu yazdı:
Duyduğun müzik olsun hocam... Gecenin bi yarısı yatağının kenarına birşey oturduğunu, yatağı göçertirken hissetmediğine dua et... :)
-----------------------------bende yatağın kenarında deil direk benim üstümde oluodu aman aman ne fena zamanlardı
-
7-19 bunu yazdı:
parcayi bu sekilde bulmamiz zor olur
-----------------------------zuhahaha hocam koptum bu yoruma :D:D
-
bu arada uyku ile uyanıklık arasını hissetmek çok mükemmel bişey.
Bişeyler düşünürken bunlar yavaşça rüyaya dönüşmeye başlıyo,artık kontrolü kaybediyosun,saçma sapan rüyalar olmaya başlıyo kurduğun hayaller,kendi kurduğun hayalleri kontrol edemez hale geliyosun,bi anda uyanınca fark eediyosun bu durumu...
-
7-19 bunu yazdı:
parcayi bu sekilde bulmamiz zor olur
----------------------------- -
yurtta bi arkadaş rüyasında imdaat imdaat diye kısık sesle bağırıyodu rüyasında ... hala aklıma geldiğinde gülerim :D
-
saat kaç sularıydı? ikindiden sonra yatmak mekruhtur, ikindinden sonra yatıp kalkan bazen iyice aptallaşır.
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------bu arada uyku ile uyanıklık arasını hissetmek çok mükemmel bişey.
Bişeyler düşünürken bunlar yavaşça rüyaya dönüşmeye başlıyo,artık kontrolü kaybediyosun,saçma sapan rüyalar olmaya başlıyo kurduğun hayaller,kendi kurduğun hayalleri kontrol edemez hale geliyosun,bi anda uyanınca fark eediyosun bu durumu...
Tabi hocam çok mükemmeldir. Bi ara kafayı yiyodum sırf bu yüzden :) @king hocam uykuyla uyanıklık arası durumuyla tanışmış oldun. Beyninde çalıyor o müzikler disarda arama. Ben de bazen çok hoş melodiler duyuyorum uyurken.