folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bugün Uykuda Başıma Gelen Garip Olay

Bugün Uykuda Başıma Gelen Garip Olay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

KingOfTheAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

antivir-US bunu yazdı:

ben mi tam anlamadım,az açıklık getirsene uyandıktan sonra da duydun mu müziği emin misin müzik çaldığından?

Dışarıdan gelmişl de olabilir,örneğin ben sabah yarı uykulu iken çok mükemmel  duyarım.Annemle babam kahvaltı yaparken hakkımda konuştuğu an,ismimi duyar duymaz uyanırım ve kapılar kapalı olmasına rağmen çok net duyarım seslerini,dinleyebilirim.Ama başka bi zaman o kadar kolay duyamam.Belki uyumak duyu organları için faydalı olabilir.Beyin uykuda da çalışır.

uyandıktan sonra kesildi yani uyanır uyanmaz kesildi evdede benden başka kimse yoktu ztn hocam 

Hocam insan beynini hafife alma.Bir müziğin tüm tınılarını kullanılan tüm müzik aletlerinin sesini beyin algılayabiliyor,birisi eksilsin,en önemsiz bir bas veya tiz ses aradan çıkarılsın anında fark edersin.İnsan hafızası bana kalırsa terabaytlarca bilgi,görüntü ve sesi kaydedebiliyor.Belki o kadar kapasitesi yoktur ama çok iyi bir sıkıştırma yapıyor da olabilir.

Muhtemelen dinlediğin müziklerdir onlar.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı:

bu arada uyku ile uyanıklık arasını hissetmek çok mükemmel bişey.

Bişeyler düşünürken bunlar yavaşça rüyaya dönüşmeye başlıyo,artık kontrolü kaybediyosun,saçma sapan rüyalar olmaya başlıyo kurduğun hayaller,kendi kurduğun hayalleri kontrol edemez hale geliyosun,bi anda uyanınca fark eediyosun bu durumu...

Vaya anasını bi bana has bi durum sanıyordum yanlız değilmişim sevindim valla :)

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

İçinde üç harfli var. Ortanca harfi i..

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 4073 Toplam Mesaj: 24