Buhar Nem Makinesi
-
bende almıştım ama kaloriferin üzerine su kapları ıslak havlu koymakla eşdeğer yani.
-
bu doktorlarin boyu posu devrilsin. bir bok bilmiyorlar
uzunca anlatim sinirimi bozmayacagim
en guzel nem makinesi sobanin üstündeki demlikti.
gerisi yalan
kaloriferlerin üstüne takilan icine su konan seyler var .
onu deneyin. nem ölcer alin bakalim faydasi olacak mi
-
Dyson air purifier humidity al geç, uygulamasından falan takip ediyon efso cihaz.
Diğer ürünlere bakma, nem haznesi yosunlaşması vs ayrı sağlık sorunları yaşarsın ileri dönemde.
decameron tarafından 07/Kas/24 18:55 tarihinde düzenlenmiştir -
decameron bunu yazdı
Dyson air purifier humidity al geç, uygulamasından falan takip ediyon efso cihaz.
Diğer ürünlere bakma, nem haznesi yosunlaşması vs ayrı sağlık sorunları yaşarsın ileri dönemde.
saka mi la bu ! adam yillar sonra daysin reklami yaparak ortaya cikiyor :D
-
ComputerWolf bunu yazdıdecameron bunu yazdı
Ahahahha harbi öyle bakınca komedi oldu durum :D nasıl gidiyor iyisindir umarım Selçuk hojam , iş güç koşturmaca Ankaradayım yol düşüyo mu buralara
-
bunlardan heves ettim alayım bir tane dedim arkadaş hangi ürüne baksam yok su akıtıyor, yok buharı az, odanın nemi hiç artmıyor bir işe yaramıyor yazmışlar 30k'lık dyson'a odaya sarımsak kokusu veriyor iade edecem yazmışlar vay aq dedim 100 liralık usbden çalışan dandik bişey alıp yoluma bakacam yorumlara fazla baktıgın an bir şey alamıyorsun

mahalle sakinlerine duyurulur
adeleks tarafından 09/Kas/24 19:00 tarihinde düzenlenmiştir
kastamonu taşköprü sarımsak geldi
kastamonu'dan kışlık sarımsak geldi -
nurulmac11 bunu yazdı
bu zimbirtilar ise yario mu ? gozle gorulur bi faydasi var mi ?
uyku kaliteni arttırıyor
özellikle sabahları burnu tıkalı vs uyanan biriysen o yokoluyor.
-
decameron bunu yazdıComputerWolf bunu yazdıdecameron bunu yazdı
Ahahahha harbi öyle bakınca komedi oldu durum :D nasıl gidiyor iyisindir umarım Selçuk hojam , iş güç koşturmaca Ankaradayım yol düşüyo mu buralara
hacı abi sayende atayiz olmuştum ya. allah ahiret vs varsa ben direkt suçu sana atarım :P