Bulaşık Makinesi Önerisi ?
-
Merhabalar. Annem için bulaşık makinesi almayı düşünüyorum. 800 - 1000 TL arası bakiyem var. SAMSUNG DW60H3010FW/TR buldum, 10 yıl garanti veriyorlar. Şu an belirttiğim fiyat aralığında olup en çok yorum alan makine bu sanırım. Altus, indesit, hoover falan da var ama haklarında yeterli kullanıcı yorumu bulamadım. Özellikle hooverdan uzak durucam, çamaşır makinesini hoover aldık rezalet...
800 - 1000 TL aralığında bir bulaşık makinesi önerir misiniz ? Teşekkürler.
-
Vestel BMA-XL909 W A++ 9 Prog.Bulaşık Makinesi
Hocam bu makinayı almıstık. a++ gercekten tasarruf saglıyor. ayrıca asansorlu sıstem var yukseklık için alt üst çekmece kolaylıgı saglıyor. Ayrıca kısa ve hızlı yıkama özelliği var. Tertemiz de çıkarıyor.
-
http://www.teknosa.com/urunler/115030312/siemens-sn24d830tr-bulasik-makinesi
4 5 ay oldu alalı sıkıntı yok yalnız aldığımızda 1000 liraydı şimdi pahalanmış herhal uygun değilse siemens marka diğer modellerede bababilirsin
piiiranha9242 tarafından 16/Oca/16 01:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Servis ve yedek parça olarak Beko; motor teknolojisi olarak Samsung, kalite olarak Electrolux, lüks ve rahat olarak kurutmalı, uzun ömürlü olarak +9 kg öneririm.
-
clogu bunu yazdı
ayrıca asansorlu sıstem var yukseklık için alt üst çekmece kolaylıgı saglıyor.
Biraz daha anlatır mısın? Merak ettim.
-
TiThousand bunu yazdı
Servis ve yedek parça olarak Beko; motor teknolojisi olarak Samsung, kalite olarak Electrolux, lüks ve rahat olarak kurutmalı, uzun ömürlü olarak +9 kg öneririm.
hocam bulaşık makinesi demiş :)
-
TiThousand bunu yazdıclogu bunu yazdı
ayrıca asansorlu sıstem var yukseklık için alt üst çekmece kolaylıgı saglıyor.
Biraz daha anlatır mısın? Merak ettim.
Hocam ust cekmeceye bi ayar yapmislar yukari assa hareket ettirebiliyorsun. Atiyorum assa duduklu koydun mesafe kurtarmadi ust cekmeceyi yukari kaldiriyorsun. Yada ustte uzun bardak koyman gerekti sarap kadehi falan ust bosluk yetmedi rafi assa kaydiriyorsun. Kisaca ust raf hareketli assa yukari oynuyo
-
piiiranha9242 bunu yazdıTiThousand bunu yazdı
hocam bulaşık makinesi demiş :)
HocM sukret ki bu saatte en azindan makina kismini tutturmus bulask camasirda olay karismis. Ya buzdolabi onerseydi. Sukretmeyi hic bilmionuz;)
-
la şimdilerde evlenmeye kalksak bi çeyiz meyiz düzsek bişey olsa, kütürt en az 25 kağıt cepten çıkacak la. peeeeh
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
la şimdilerde evlenmeye kalksak bi çeyiz meyiz düzsek bişey olsa, kütürt en az 25 kağıt cepten çıkacak la. peeeeh
25*3 oda en az
-
samaccc bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
25*3 oda en az
o kadar tutmuoyo yaa :D
sadece beyaz eşya ve 2+1 ev için oturma grubu yatak odası vs. 25.000 kadar
yemek takımı, kira, düğün masrafı, mutfak eşyası diğer eşyalar vs yi dail etmedim