Bülent Arınç Bizim İlçeye Geldi Manşet Oldu :)
-
Dün manisanın sarıgöl ilçesine geldi benim ilçeye orda da bir köyde konuşma yapacaktı Konuşma Öncesinde Ben buraya Siyaset için Gelmedim Siyasi yasağım yarın bitiyor Bugün ben buraya meclis başkanı olarak geldim dedi Ve haberler bunu yayınlamadı Bülent arınç çiftçiyi azarladı diye geçti Ama o haberi yapanlar o çiftçinin CHP ilçe meclis üyesinin akrabası olduğunu ve yanındakilerin Chp ilçe meclis üyesi olduklarını ne bilsinler. Şunu öğrendimki her yazılana inanmayacaksın alın haber ve video
http://www.milliyet.com.tr/2007/07/12/siyaset/siy06.html
-
arınçın siyaset yasağımı warmış :S
-
Meclis ba$kanları tarafsız olma dalgasından bahsediolar galiba.
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
Meclis ba$kanları tarafsız olma dalgasından bahsediolar galiba.
-----------------------------aynen öyle Siyaset hakkında konuşamaz dı bugüne kadar :) bugün manisa meydanında saat 17:00 de konuşacak :)
-
heee ayıktım
eyv. (:
-
siyasetle ilgili iki seyi sevmiyorum sevemedimde bi turlu
1- bos siyaset konusanlar
2- b. arinc -
Son çırpınıslar bunlar....
-
Benimde en sevdiğim siyasetçi Bülent Arınç'tır. Türkçeyi çok güzel kullanıyor ve gerçekten çok zeki...
-
bLuetuLips bunu yazdı:
Benimde en sevdiğim siyasetçi Bülent Arınç'tır. Türkçeyi çok güzel kullanıyor ve gerçekten çok zeki...
-----------------------------ama manisaya bir yararını göremedik oda ayrı konu :)
-
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------bulent abi den ornek cumle : "seyini seyettigimin seyi"
guzel Turkce
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------bulent abi den ornek cumle : "seyini seyettigimin seyi"
guzel Turkce
Bu cümle zekasının göstergesi hoca :D