Bülent Arınç Bizim İlçeye Geldi Manşet Oldu :)
-
sen boyle bir cumle kurmus olsaydin zekan seyinde mi derdim ama bulent abi icin diyemem bunu o soyleyince zeki oluyor.
-
underzero hoca
tbmm meclisinde en güzel türkçeyi kullanan adam bülent arınçtır...
tv ye açıklama yapanların söylediklerinden hiç bişey anlamıyor ki halk. anlatmayı yapamıyorlar.
siyasetçiliği beni ilgilendirmez güzel türkçe konuşması ilgilendirir.
2 cümleye takılmamak gerek...
-
türkçeyi değil türkiyeyi kullanıyo desek daha mantıklı olur ;)
-
Marşet diye birşey olmaz. Doğrusu Manşet tir. Türkçeye önce buradan başlayalım.
-
bu arada "şeyini şeyettmin şeyi" sözcüğünü nerde kullandı bilmiyorum ama a.q dumun çocuğu diyemezdi heralde :)
-
hatırlıyorum gibi... o şeyini şey ettiğim şeyi sözünü turizm bakanı bakan atilla koç söylemişti sanırım yanlış biliyorda olabilirim... turizm bakanıda demişti
kime karşı antalyadaki yabancı turistlere karşı söyledini ve yanlış anlaşılma oldu diye sonradan düzeltmişti....
-
bulent arinc gibi denyolardan siyasetci felan olmaz, fizik kimya ile ugrassaydi simdiye bilim adamiydi.
yanlis ata oynamam zaten orijini guven vermiyor , atasi dedesi vatan haini, cumhuriyet donemi katili.
vay “Şeyini şey ettiğimin şeyi” . . .
-
seyini sey ettigimin seyi ayni zamanda nejat uygurun bir oyununun adidir :)
O ciftcinin chp bilmemne uyesinin akrabasi olmasi gordugu yanlisliklari soylememesini gerektirir mi? -
kardeşim adam gitmiş meclis başkanı olmuş bakın sizde gidin size ne diolar adam söz kesilmez dedi sizin dediğinize bak
ztn birisi millet vekiliyse anca böle çekiştirilir bide şunun gibi bişivar biz burda hep akp lileri çekiştirio gelen hiç chp yi mhp yi çekiştirmez ki
burda atalarımızın bi sözünü ele almak istiyorum
DOĞRU SÖYLEYENİ 9 DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR
-
he cigerim hbgrstyle dogru soyleyeni 9 koyden kovuyoruz.
saglik bakaninin en son yedigi nane;
elini SIKMAYAN genci mahkemeye veriyor.
niye : "dogruyu soyledigi icin ve sagliksiz saglik bakani dogruyu kaldiramadigi icin"
buyur burdan yak.