folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bülent Arınç Bizim İlçeye Geldi Manşet Oldu :)

Bülent Arınç Bizim İlçeye Geldi Manşet Oldu :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sen boyle bir cumle kurmus olsaydin zekan seyinde mi derdim ama bulent abi icin diyemem bunu o soyleyince zeki oluyor.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

underzero hoca

tbmm meclisinde en güzel türkçeyi kullanan adam bülent arınçtır...

tv ye açıklama yapanların söylediklerinden hiç bişey anlamıyor ki halk. anlatmayı yapamıyorlar.

siyasetçiliği beni ilgilendirmez güzel türkçe konuşması ilgilendirir.

2 cümleye takılmamak gerek...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    türkçeyi değil türkiyeyi kullanıyo desek daha mantıklı olur ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Marşet diye birşey olmaz. Doğrusu Manşet tir. Türkçeye önce buradan başlayalım.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bu arada "şeyini şeyettmin şeyi" sözcüğünü nerde kullandı bilmiyorum ama a.q dumun çocuğu diyemezdi heralde :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hatırlıyorum gibi... o şeyini şey ettiğim şeyi sözünü turizm bakanı bakan atilla koç söylemişti sanırım yanlış biliyorda olabilirim... turizm bakanıda demişti

kime karşı antalyadaki yabancı turistlere karşı söyledini ve yanlış anlaşılma oldu diye sonradan düzeltmişti....

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

bulent arinc gibi denyolardan siyasetci felan olmaz, fizik kimya ile ugrassaydi simdiye bilim adamiydi.

yanlis ata oynamam zaten orijini guven vermiyor , atasi dedesi vatan haini, cumhuriyet donemi katili.

vay “Şeyini şey ettiğimin şeyi” . . .

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    seyini sey ettigimin seyi ayni zamanda nejat uygurun bir oyununun adidir :)
    O ciftcinin chp bilmemne uyesinin akrabasi olmasi gordugu yanlisliklari soylememesini gerektirir mi?

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek

kardeşim adam gitmiş meclis başkanı olmuş bakın sizde gidin size ne diolar adam söz kesilmez dedi sizin dediğinize bak

ztn birisi millet vekiliyse anca böle çekiştirilir bide şunun gibi bişivar biz burda hep akp lileri çekiştirio gelen hiç chp yi mhp yi çekiştirmez ki

burda atalarımızın bi sözünü ele almak istiyorum

DOĞRU SÖYLEYENİ 9 DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

he cigerim hbgrstyle dogru soyleyeni 9 koyden kovuyoruz.

saglik bakaninin en son yedigi nane;

elini SIKMAYAN genci mahkemeye veriyor.

niye : "dogruyu soyledigi icin ve sagliksiz saglik bakani dogruyu kaldiramadigi icin"

buyur burdan yak. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 3716 Toplam Mesaj: 24