Bulgaristan Da Olan Müritler (Buluşma)
-
Bu gunlerde Bulgaristanda yaşayan müridler forumda cok gozüme carpar oldu.
Bulgaristan sınırları içinde yaşayan, okuyan, çalışan muritler şoyle bi toplansak nasıl olur?
Yer veya zaman şimdilik onemli değil buluşacak adam bulalım da kararlaştırırız.
-
alsancak :D
-
alsancak suan izmirde tatil yapıyor okulu bitti onun :)
-
O değil de tercihler tutmazsa bu sene sofya teknik üniversitesindeyim yardımcı olursunuz orada ^^
-
o degılde bulgarıstanlı murıdler baglantı hızınız nedır ucret nedır biraz bılgı verın bakam :|
-
kimse yokmu yaw bulgaristanda
5-6 kişi toplansak bişeyler yapsak@adamgibi
apartmanın interneti var 20milyon veriyoruz ayda
buglaristan da dosya alış verişi 70mbitlerde
yurt dışı da 20mbit ama 3mb ı geçiyo download hızımız o anki duruma bağlı sanırız stabil 20mbit gibi bi olay var ama dediğim gibi bazen 4mb la da iniyo 1mb lada iniyo 10mbit 30mbit arasında gidio hız
-
yaklaşık 22 lira + hız biraz oynak 30 - 40 mbps arası bende
gelecek arkadaslara her turlu yardımcı oluruz ben su an plovdiv deyim seneye sofya tekniğe geciyom allah izin verirse
biz biraz gec başladık o yuzden ağustos 25 te biticek bu sene o zamana kadar müsaitim buluşma olayında ciddiyim herhangi bir satış olmayacağı konusunda güvenebilirsiniz gelmeyi dusunen arkadas olursa en uygun yer ve zamanı belirleriz şimdilik sofya yada plovdiv de herhangi bi yer olabilir ama plovdiv olsa daha iyi olur tabi rahat konusuyorum cunku burası kucuk bi ulke :D:D
-
aynı evde 2 kişi nie yorum yapıoz olm ya sen yap yada ben:D
bak sonra yorumlar üst üste binio:D
-
raamlis gene ne oyunlar peşindesin :)
-
Bu sene calıscam olmadı seneye ordayıM
-
Gençlik birşey soracağım size.Özellikle BG de okuyanlara..BG ye çok sık gidemiyorum fakat vatandaşıyım :)
Tr de okuduğum Üniversiteyi Bg tanıyacak mı? İki ülkenin de vatandaşıyım.Birde BG vatandaşı olarak avrupada master için neler yapılabilir..Yani bg vatandaşlarına tanınan avantajlar var mı,eğitim konusunda..
Şöyle birşey dıymuştum Bg üniversitesini bitiren Ab de istediği Üni. de yüksek lisans yapabiliyor,şartlar sağlandığı taktirde doğru mudur?