folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Bulgaristan Da Olan Müritler (Buluşma)

Bulgaristan Da Olan Müritler (Buluşma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bulgaristan macırları amanda aman geçiyorlar sınırları amanda aman aman :) (içimden geldi  eski bir göçmen olarak)

neyse bende bir soru soracağım bulgaristan üniversteleri buradakilerle denk midir? orada aldığın eğitim srası burada iş imkanın yada devlete girmen söz konusumu okumak içinde oranın vatandaşı ya da çifte vatandaş olmak şartmı?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

bulgaristan macırları amanda aman geçiyorlar sınırları amanda aman aman :) (içimden geldi eski bir göçmen olarak)

neyse bende bir soru soracağım bulgaristan üniversteleri buradakilerle denk midir? orada aldığın eğitim srası burada iş imkanın yada devlete girmen söz konusumu okumak içinde oranın vatandaşı ya da çifte vatandaş olmak şartmı?

-----------------------------

üniversiteden üniversiteye değişiyor denklik ama okunabilecek kalite olanlar denk daha dogrusu sein okuyabilecek oldukların denk 

vatandaslık şart değil ama şöyle birşey var okula bulgar pasaportunla yani bulgar kimliginle kayıt oldugunda para konusunda bişeyller oluo yani yarısını mı veriyosun yoksa hiçmi vermiyosun tam olarak bilmiyorum 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek
    bende bulgaristanda okuyorum gerçi bittti eylülde diploma sun umuna cıkacam ve diplomayı alacam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Konu çok önceden açılmış merak ettim hala Bulgaristan'da özellikle Varna'da olan arkadaşlar varmı?

Toplam Hit: 5046 Toplam Mesaj: 15