Bulgaristan Da Olan Müritler (Buluşma)
-
bulgaristan macırları amanda aman geçiyorlar sınırları amanda aman aman :) (içimden geldi eski bir göçmen olarak)
neyse bende bir soru soracağım bulgaristan üniversteleri buradakilerle denk midir? orada aldığın eğitim srası burada iş imkanın yada devlete girmen söz konusumu okumak içinde oranın vatandaşı ya da çifte vatandaş olmak şartmı?
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bulgaristan macırları amanda aman geçiyorlar sınırları amanda aman aman :) (içimden geldi eski bir göçmen olarak)
neyse bende bir soru soracağım bulgaristan üniversteleri buradakilerle denk midir? orada aldığın eğitim srası burada iş imkanın yada devlete girmen söz konusumu okumak içinde oranın vatandaşı ya da çifte vatandaş olmak şartmı?
-----------------------------üniversiteden üniversiteye değişiyor denklik ama okunabilecek kalite olanlar denk daha dogrusu sein okuyabilecek oldukların denk
vatandaslık şart değil ama şöyle birşey var okula bulgar pasaportunla yani bulgar kimliginle kayıt oldugunda para konusunda bişeyller oluo yani yarısını mı veriyosun yoksa hiçmi vermiyosun tam olarak bilmiyorum
-
bende bulgaristanda okuyorum gerçi bittti eylülde diploma sun umuna cıkacam ve diplomayı alacam
-
Konu çok önceden açılmış merak ettim hala Bulgaristan'da özellikle Varna'da olan arkadaşlar varmı?