folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bulgarlar Ne Yapmak İstiyor

Bulgarlar Ne Yapmak İstiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

-neyse vazgectim polemige girmek istimiyorum o yuzden sildim-

bazi insanlara gore sadece turkiyede yasayanlar turk gercekten. ama bunun adi ancak cahillik olur onu soyliyim...

konuya gelince, dunya daha 2. dunya savasinin hesaplasmasini yapmadi zaten. ama iste lobi olayimiz yok zerre kadar yok adam gibi turk lobicisi yok, varsada turkiyenin lobisini yapmiyor heralde. o yuzdendirki, butun bu bulgarlar yunanlar ermeniler 50 senede gecse bu soykirim sacmaligini hergun hergun soyleyecekler. "pis turkler" "bok turkler" bununda sebebi cekememezlik ve kiskanclik... ha gelelim yeni nesil "turk"ler (hani sadece turkiyede yasayanlar turk ya) gercektende pis ve bok turklermi tartisilir yani onuda soylemeden gecemiyorum... ayni olay kibristada yapiliyor, hersey belli ve herkes biliyorken hala isgal mi degilmi ? 30 senedir ayni hikayeyi aptal aptal onumuze getiriyorlar bizde koyun koyun oyleydi soyleydi boyleydi anlatiyoruz, sunlara bir elinin tersiyle tokadi cakacak biri olsa sustursa aslinda :)

garga tarafından 01/Eyl/13 18:05 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Sen önden git arkandan belki gelen olur ;)

daşşağa vurmadan önce çok istiyorsan izmirde 15 20 gün gaziemir taraflarında takıl ortam nereye akıyor görürsün ;)

Hadi eyw. 

Trakya (Tekirdağ, İstanbul'daki göçmen semtleri, , Eskişehir, İstanbul, Bursa'da Bularistan göçmenlerinin arasında çok takıldım.

Evde alkol yaparlar ; boğma rakı değil, mastikadır adı. Meyvaları toplarsın, fermante edrsin, bakır kazandan çekersin. Direkt içirirsen zehirler. Tekrar kaynatıp, üzerindeki mavi ısmı yakman gerekir. Kilosuna göre vardır. Örneğin bir kerede 60 kg'dan aşşağı rakı kaynatmak sıkıntıdır. Hems üre, kalite  hem de sağlık açısından.

Bulgaristan Göçmenlerinin hapla, esrarla, otla ilgisi yoktur. Boğma rakı severler o kadar. Rakını 70 kağıt olduğu bir ülkede, Jack Daniels viskisi kalitesinde boğma rakıyı evde yapmaları bırakta makul olsun. Ucuz, sağlıklı, ne yaptığını ve ne içtiğini biliyorsun. Öyle herkese de satmazlar. Bu Kaçak alkol olayının arkasında Bulgaristan Göçmenleri falan yok, ne yaptığını bilmeyenşebekeler vardır.

Öyle elini kolunu sallayarak gidip göçmenlerden rakı alamazsın. Tanıdık, eş dost olması gerek.

Fuhuş meselesine gelince ; etek giyen, askılı giyen, Avrupai yaşam tarzını türkiye'de sürdüren herkese 'orospu, kaşar, yollu' dendiğinden sallamıyorum. Evet Bulgaristan'a gidip gelen kızlar biraz daha rahattır seks vs.. konusunda. Fakat kendini bilmeyerek fuhuş dediğin şey bambaşka birşeydir.

Bir elin parmağı eşit değil diyorsn ; fakat bilinçsizce Bulgaristan Göçmenlerini genelleyip , kaçakçılık ve fuhuş ile suçluyorsun. Mantık ve akıl dışı olduğu kadar bilgisizlik ve cahilliktir.

Kendi sevgilisinin ardından 'orospu' diyen zihniyete sahip adamların ; Bulgaristan göçmenlerinin rahat olması ve Avrupa'daki gibi rahat giyinmesi nedeniyle saçma sapan sözlere maruz kaldığını zaten senelerdir biliyoruz.

Çünkü bu adamların içinde kötülük yok. Fakat Türkiye'de, ulaşılamayan ciğere mundar denildiğini de çok rahat görebiliyoruz. Kız görmemiş, askılıdan , çıplak koldan azıp duvara düz tırmanan abaza zihniyetin saçma sapan yobazlıklarıyla ağızlarından salyalar saça saça ona buna saldırmasına alışkınız yani...

O yüzden geç sen bunları. 

Tamam geçelim ;)

Fuhuş meselesi oyle değildir ben sana olanını soyleyeyim para verip basiyorsam isim bittiğinde yanımda gidiyorsa bu hizmeti veren kişi o*ospudur. yaptığı iş bellidir. 

Az oncede söyledim sen bildiğini okuyup insanlara sunarsın. ( yaşayıp yada yaşamadan )

Ben ise yaşadığım gençlikten ufacık bir kesinti paylaştım.

Senin cevabın ise geç bunları oldu :)

umarım birgün denk gelirizde göçmen konutlarında alemlere akarız ;)

Hadi selametle.. 

Bu saat den sonra yazacak bir kelimem yok .

Bu o.evladinina cikipta kimse mudahale etmiyor adam acikca o semtde yasayan gocmenleri orospuluk yapmakla hap esrar satmakla sucluyor gozunu kirpmadan karalama kampanyasi yapiyor ulan orospunun evladi memleketini solede seninde hemserilerini kimler nekadar sikiyor bilelim haysiyetsiz serefsiz 

Bu forum bu kadarmi haysiyetsizlesti sereften yoksun ?  bi milleti bole karalamak bole ithamlarda bulunmak bu kadarmi kolay ? 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tum osmanlinin yatirimlarini yok etmis katletmis, uzatilan ele tukurmus bir millet olarak her ne kadar irkci bir kimse olmasam da size mustahak olmus diyebiliyorum.

Bunlar bizim vatandaslarimizi kurtulus savasinda zorla darp edip katlettiklerini saymiyor herhalde.

Bu acgozlu irkin tek gayesi globallesen dunyada Turkiye den ne koparabilirsem kardir mantigidir.

Ermenistan dan gayri durmayalim bize de bir para kapisi acilsin mantigindalardir.Kopek surusu sizi.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Tum osmanlinin yatirimlarini yok etmis katletmis, uzatilan ele tukurmus bir millet olarak her ne kadar irkci bir kimse olmasam da size mustahak olmus diyebiliyorum.

Bunlar bizim vatandaslarimizi kurtulus savasinda zorla darp edip katlettiklerini saymiyor herhalde.

Bu acgozlu irkin tek gayesi globallesen dunyada Turkiye den ne koparabilirsem kardir mantigidir.

Ermenistan dan gayri durmayalim bize de bir para kapisi acilsin mantigindalardir.Kopek surusu sizi.

Sirf Turluk kavrami yok etmek icin 85-88 yillari arasinda koylerde yaptiklari katliamlar bile kanitlansa ozaman gorurler ama malesef lobimiz bu konuda cok yetersiz

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Bu o.evladinina cikipta kimse mudahale etmiyor adam acikca o semtde yasayan gocmenleri orospuluk yapmakla hap esrar satmakla sucluyor gozunu kirpmadan karalama kampanyasi yapiyor ulan orospunun evladi memleketini solede seninde hemserilerini kimler nekadar sikiyor bilelim haysiyetsiz serefsiz 

Bu forum bu kadarmi haysiyetsizlesti sereften yoksun ?  bi milleti bole karalamak bole ithamlarda bulunmak bu kadarmi kolay ? 

Birşey derdimde kaldıramassın :)

destek e sikayet edildin. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

etmezsen hatrim kalir yonetimde biraz adalet varsa elbet sonucunu goruruz 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Önce milleti provake et, hakettiğin küfrü yiyince "desteğe yolla" ne güzel iş :)

arbeit macht frei
Toplam Hit: 6832 Toplam Mesaj: 58