Bulut Servisleri Tartışma Konusu
-
hesap başına 50 gb gayette güzel
-
Bulut denildiğinde hep aklıma gelir. Bizler olayı enine boyuna tartışa duralım doğru olan nedir yapılması gereken nedir vs vs.
Gel bi de bizi yönetenlerin bakış açısına bak..
http://www.youtube.com/watch?v=FnToDqMqlr4
-
EmRee bunu yazdı
Oda güzel fakat flash arayüz kullandığından büyük dosyalarda hata veriyor o kadar işlem boşa gidiyor. Bu arada Dropbox, Amazon'un sunucularını kullanıyor.
-
Eğer benim gibi Windows Phone ve Windows masaüstü kullanıyorsan en iyisi OneDrive 'dır. OneNote 'a kaydettiğim notlarım dosyalarım resimlerim artık aklına ne geliyorsa kullandığım tüm cihazlardan farkında olmadan ulaşıyorum. Bulut mantığının hakkını veriyor doğrusu. 15GB alan veriyor ama kişisel kullanım için fazlasına gerek yok zaten.
-
Box kullanan varsa her türlü şeyi göze alsın yada en iyisi uzak durun. Kaç kere mail attım sorry about that li falan esprilerle karşılaşıyorsunuz.
6 senedir kullanıyordum durduk yere gümledi gittiç kutusuna çakdığım..

-
@hyp-x
Korsan film vs mi vardı hesapta ?
Google drive'ın sözleşmesinde dosya silinse bile bizde bir kopyası durur yazıyor. Yani yüklediğiniz dosyalar Google'ın oluyor.
-
EmRee bunu yazdı
android de en kullanışlı bu galiba drive, yandex disk, dropbpx ve OneDrive a gıdım gıdım upload(veya buralardan download) yaparken Mega da son sürat upload ve donwload yapıyor. Yandex aşırı yavaş kalıyor telefonda.
Ama bunlarda klasör indirmeye müsade etmiyor. Atıyorum ben Kardeş Payı klasörü attım içinde bölümler var bölümleri tek tek indirmen gerekiyor direkt kardeş payı klasörünü çekemiyorsun(zipleyip de yapmıyor) Telefonda klasör bağlantısını hiç açamıyorsun :)
Ama silme konusunda rahatlar galiba o kadar dizi film barındırdım bir fiil çoğunu burada paylaştım kimse ellemedi ;) kim dotcom reisi seviyoruz.
heza tarafından 05/Kas/14 23:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdıEmRee bunu yazdı
Oda güzel fakat flash arayüz kullandığından büyük dosyalarda hata veriyor o kadar işlem boşa gidiyor. Bu arada Dropbox, Amazon'un sunucularını kullanıyor.
jdownloader ne güne duruyor
-
hocalar warez kullanmayacaksanız diğer alternatiflere el atmayın , kullanacaksanız da özel verilerinizi oraya atmayın hesap suspend edilrse bakarsınız arkasından yoksa benim de mail ru da 1 tb yandex de 200 gb alanım var ellemiyorum :)
-
Yandex te 215 gb,
2 tane de mail.ru 1 tb alan var, kullanmıyorum ama.
Öyle bi köşede kaldılar, bu hızlarla nasıl dosyalarımı yedekliyeyim ki.