folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bulut Servisleri Tartışma Konusu

Bulut Servisleri Tartışma Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hocalar warez kullanmayacaksanız diğer alternatiflere el atmayın , kullanacaksanız da özel verilerinizi oraya atmayın hesap suspend edilrse bakarsınız arkasından yoksa benim de mail ru da 1 tb yandex de 200 gb alanım var ellemiyorum :)

Mail.ru'yu bilmemde Yandex hesap kapatamaz korsan paylaşım olmadıktan sonra.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

dosyalarınızı şifreli koyduktan sonra nerden bilecekler warez mi değil mi

şahsen özel foto albümlerimi şifreleyip atıyorum. mal mıyım gabak gibi atıcam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek
    @mustafa rootlu uygulamalar konumun apk dosyalari vardi, digerleri de kisisel seyler..
    Zaten halihazirda free si 2 gb mi neydi ilk actigimda. Zamanla onu 10 gb yapmisti eski uye diye.
    Bloke olmadan once sıklıkla tez icin cok kullaniyordum. Cevrimici dosya guncellemesi falan. Sonra bi anda hersey bulut oldu mk

.. you only have you ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ayda 2 dolar veriyorum google drive 100gb 

butun fotolarim, videolarim, onemli verilerim drivede. guncelleyecegim bir dosyayi online olarak acip, gerekli degisiklikleri yapip tekrar yukluyorum. google cokmedigi surece kaybolma, silinme, cokme vb. olmayacagi icin artik gonlum rahat. gerektigi zaman telefondan bile laptopumdaki excel dosyasini acabiliyorum. word de duzenleme yapabiliyorum. latexde goruntuleyebiliyorum.

hddleri ve laptopu da film, sarki arsivi olarak kullaniyorum.

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

office 365'im var sınırsız onedrive'ım var, kafa raad. ciga tera uğraşmıyom.

Fdumanli tarafından 06/Kas/14 04:22 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2976 Toplam Mesaj: 26