Bumble App Hesap Banı Kaldırmak Mümkün Mü?
-
Arkadaşlar arada bir kullandığım bir uygulamaydı 5 senedir.. genel de 1 haftalık premium hesap alırım, yeterince sosyalleştikten sonra silerim..
Uygulamadan aşırı verim aldığım için algoritmasına göre hareket ettim ve kısa sürede hesabı silip tekrar bir kaç kez oluşturduğumdan dolayı ( muhtemelen ) ban yedim.
Sitelerinden mesaj attım desteğe ama siklemediler cevap bile gelmedi. Açıkcası sevdiğim ve güzel sosyalleştiğim bir uygulamaydı. Diğer türevlerini sevmiyorum en iyisi bu uygulama.
Desteğe nasıl ulaşabilirim, bu işi hızlandırmak ve çözmek için bir kestirme bir yol var mıdır? Çözebilecek bir arkadaş varsa ücret dahi ödeyebilirim ona.. Zira fotoğraf ban atıyorlar başka numara ve hesaplarla da kullanamıyosun.
Ücretli yardım da olur..
-
Fotograflara mirror yapmayi denedin mi?
-
Antikky bunu yazdı
denemedim hocam açıkçası farklı fotoğraflarımı da denemedim. populer ve iyi 3-4 tane fotoğrafım vardı onları kullanıyordum.. ama deneyecek yol kalmadı 2 numara ve 2 facebook hesabını bloke etti..
-
Hakkinen bunu yazdıAntikky bunu yazdı
denemedim hocam açıkçası farklı fotoğraflarımı da denemedim. populer ve iyi 3-4 tane fotoğrafım vardı onları kullanıyordum.. ama deneyecek yol kalmadı 2 numara ve 2 facebook hesabını bloke etti..
https://smspva.com/service/bumble
Ile yoluna devam et bir mirror foto dene hocam -
Biraz araştırdım, Yüz tanıma sistemi, ıp ban, cihaz kimliği ban, ödeme yöntemi ban, numara ban, facebook ban... yani adamlar kısaca kullanamazsın kardeş diyorlar.
Eşleşmeyi kaldırdığın biri uyuz olup report etse bile kalıcı ban attıklarını söylemiş reddit te bir çok kişi..
yeni telefon, yeni numara, yeni wifi, yeni ip ayarlasan bile kimlik doğrulama istediğinde yüz tanıma sisteminden tekrar banlıyormuş..
ulan adam gibi bitane uygulama vardı onuda kullanamaz olduk.
-
Geçmiş olsun,
Hocam genç arkadaşlara tavsiyelerini ver o vakit :)
-
Kaan bunu yazdı
Geçmiş olsun,
bumble ı yazan muhendisler kadar algoritmasını çözmüştüm nerdeyse :D kardeş senin hesabını açtırırım ya da yeni hesap açarım sana ibnelik yapmadığın sürece ban yemezsin diyen adama 5 bin benden helal..
-
Hakkinen bunu yazdıKaan bunu yazdı
Geçmiş olsun,
bumble ı yazan muhendisler kadar algoritmasını çözmüştüm nerdeyse :D kardeş senin hesabını açtırırım ya da yeni hesap açarım sana ibnelik yapmadığın sürece ban yemezsin diyen adama 5 bin benden helal..
ben hesap açıp sana vereyim yolla 5 bin :)
-
Stelio bunu yazdıHakkinen bunu yazdıKaan bunu yazdı
Geçmiş olsun,
ben hesap açıp sana vereyim yolla 5 bin :)
kendi fotoğraflarımla kendi wifi ımda banlanmazsam olur hocam.. test için 1 ay kullanım hakkı isterim banlanmazsam 5 bin hesabında :D
-
microbit e sordunuz mu ?
-
Anlatsana başkan nasıl kullanıyordun verim alıyordun