Bumble App Hesap Banı Kaldırmak Mümkün Mü?
-
SheLa bunu yazdı
Anlatsana başkan nasıl kullanıyordun verim alıyordun
Konu çok dağılmasın ama az bahsedeyim.
yüzümün net göründüğü samimi ve doğal, pozitif vibe 4-5 fotoğraf. hatta sadece yüzümün göründüğü fotolar koyuyorum ki, gizem oluşsun merak etsin..
Örneğin araba, motor, spor, tatil, toplu fotoğraf koymuyorum. Sadece yüzümün net çıktığı az biraz ışıksal art pozlar ve gülümseme..
Bilgilere gereksiz ıvır zıvır yazmıyorum. lisans okudum, 1-87 boy, akrep burcu ( sormasınlar diye ),
İlgi alanlarına Sinema, Teknoloji, Koşu, Şarap, festivaller..
Başka bilgi yok.. hepsi doğru bilgiler..
En püff nokta yeni hesap oluşturduğunuzda uygulama size algoritma puanı vermek için profilinizi boostlar.. kısa bir süreliğine yaşadığınız bölgede tüm kullanıcılara görünürsünüz.
Yapılan en büyük hata, profili açar açmaz kaydırmaya abanmaktır. Sizi boostladığında sizde kaydırmaya abanırsanız sizin beğendikleriniz sizi beğenmediğinde uygulama bu profilin albenisi yok der ve sizi boostlamayı bitirdiğinde görünürlüğünüzü en düşüğe çeker.
böylece tozlu sayfalarda kalırsınız. Boost zamanında sizi beğenen 1-2 profili size göstermek için gold hesap almaya teşvik eder. kaydırma hakkınız bitti der. Ama her şey için çok geçtir. artık profiliniz çöp profil olmuştur. para verip sınırsız kaydırma alınca daha da abanırsınız kaydırmaya.
Bu sefer daha da çöp bir hesap haline gelirsiniz.
Böyle olmaması için şu taktiği uygulayabilirsiniz.. ( yakışıklılık oranınıza göre başarı oranı değişir )
Yakın çekim sanatsal fotoğraflar. ( yüzünüz mimikleriniz net görünmeli, doğal samimi olmalı ) Bu şekilde karşı cins hem sizi net görecektir hem de merak uyandıracaktır bu adam kim? vucudu nasıl ? ne iş yapar ?
( Genel de aldığım ilk mesaj gülüşün çok güzel, çok samimi buldum gibi mesajlar.. )
Profil Bilgileriniz minimum seviye de ama net olmalı.. Şarap severim, festivallere giderim, sinemayla aram iyi, koşarım spor yaparım, teknolojiyle ilgiliyim..
( Bu bilgiler karşı cinstte bir fikir oluşturur ama detay vermez hayal gücünü çalıştırır.. Örneğin; Şarap içen adam entellektüeldir, sinemayla arası iyi muhabbet edecek konu çıktı, teknoloji seviyor kafası çalışıyor demek ki, koşuyor spor yapıyor kamp yapıyor evde oturan asosyallerden değil..)
Gibi şeyler düşünebilir. Ben bir kızla 2 saat Formula 1 sohbeti yapıp aynı gece sevişmiştim mesela... Yani ilgi alanlarınızı doğru ve etkili seçin.. Sizi yansıtsın.. Festival seçip kız aaa şuna gittin mi dediğinde apışıp kalmayın..
Hesabı açtığınızda olabildiğince hızlı profil oluşturun çünkü boost başlamış oluyor ve 20 dakika falan sürüyor.
Hesabı açtığınızda bumble size zorunlu kaydırma yaptırıyor 20-25 profil kaydırmak zorunda kalıyoürsunuz aktif olabilmek için.. Bu profiller de 25 profilin 5 ini like atın 20 sini dislike atın..
Sonra aktif olunca, konum bilgisine bakın size yakın yerlerden hesap öneriyorsa bi sıkıntı yok 6-7 hesap kaydırın 1-2 tane beğenin kalanını beğenseniz dahi sola atın...
Burada ki amaç beğenme ve beğenilme dengesini korumak ve algoritmaya şirin görünmek..
Burdan sonrası Tipinize kalmış.. Ben bu adımlardan sonra 6-7 like alıyorum 15-20 dakika da boost sırasında.. Sonra Premium hesap satın alıyorum..
Zaten çok az kaydırma yaptığım için premium hesap alınca beni beğenen 7 profili de sağ atıyorum.. Algoritma şu şekilde hesaplıyor.. Bu profil toplamda 40 kişi kaydırmış. Bunların 30 unu dislike yyapmış 10 kişiyi beğenmiş. ( 7 tanesi zaten bana like atan kişiler )
Premium alıp o kişilerin kilidini açıp beğenince 10 beğenmede 7 match almış. bu profil albenisi olan bir profil. attığını vuruyor diye düşünüp benim profili hayvan gibi vitrine çıkarıyor. Tüm şehir de her hesapta kaydırma listesinde ilk sıralarda çıkıyorum..
Tam o an yetmez diyorum 100 lira verip 5 li boost alıyorum. ardarda basıp 5 saat kesintisiz boost desteği de verince hesap gecenin yıldızı oluyor.. her eve giriyor :D asla kaydırma yapmıyorum sadece beni beğenleri beğeniyorum.. kaydırma ve match oranım %90 larda olunca iyice çoşuyor algoritma
geceyi 100 match ile kapatıyorum..
Bu taktiğin en önemli kısmı bunu yapıp profili yıldızlaştırınca seni en güzel en seksi en beğenilen kişilerin listesinde ilk sıraya koyduğu için seni beğenen kişiler gerçekten çok güzel kişiler oluyor. CD ler gaylar, çer çöpler, öylesine girdimciler falan gelmiyor.
Bu taktiğin dezavantajı nedir.. ? Hesabı öyle bir parlatıyorsun ki algoritma anasını skiyor seni tüm şehre gösteriyor.. 1-2 hafta sonra günde 2-3 eşleşmeye 1 ay sonra günde 1-2 eşleşmeye düşüyor. sonra yavaş yavaş senin yerini başka populer hesaplar alıyor..
eğer devamlı flört ve arkadaşlık kurmazsan tek gecelik takılırsan, o zehri aldığın için hesabı silip aynı taktiği yeniden yapıyosun..
Benim banlanma sebebim muhtemelen bu yüzden diye düşünüyorum ama 5 yıldır aynı taktiği yapıyordum sürekli değil tabi arada derede.. sorun olmamıştı.. muhtemelen bolluk içindeyken ya hadi siktir git dediğim bir kaç kişi report etmiş olabilir.. ondan da ban yemiş olabilirim..
Bu taktiği çoğu yerde bulamazsınız değerlendirin sevişin görüşün takılın belki hayatınızın aşkını bulursunuz.. :)
-
Adam kısaca yakışıklı ve uzun boylu :)
Hayırlı işler hocam.
-
Hakkinen bunu yazdıSheLa bunu yazdı
Konu çok dağılmasın ama az bahsedeyim.
yüzümün net göründüğü samimi ve doğal, pozitif vibe 4-5 fotoğraf. hatta sadece yüzümün göründüğü fotolar koyuyorum ki, gizem oluşsun merak etsin..
Örneğin araba, motor, spor, tatil, toplu fotoğraf koymuyorum. Sadece yüzümün net çıktığı az biraz ışıksal art pozlar ve gülümseme..
Bilgilere gereksiz ıvır zıvır yazmıyorum. lisans okudum, 1-87 boy, akrep burcu ( sormasınlar diye ),
İlgi alanlarına Sinema, Teknoloji, Koşu, Şarap, festivaller..
Başka bilgi yok.. hepsi doğru bilgiler..
En püff nokta yeni hesap oluşturduğunuzda uygulama size algoritma puanı vermek için profilinizi boostlar.. kısa bir süreliğine yaşadığınız bölgede tüm kullanıcılara görünürsünüz.
Yapılan en büyük hata, profili açar açmaz kaydırmaya abanmaktır. Sizi boostladığında sizde kaydırmaya abanırsanız sizin beğendikleriniz sizi beğenmediğinde uygulama bu profilin albenisi yok der ve sizi boostlamayı bitirdiğinde görünürlüğünüzü en düşüğe çeker.
böylece tozlu sayfalarda kalırsınız. Boost zamanında sizi beğenen 1-2 profili size göstermek için gold hesap almaya teşvik eder. kaydırma hakkınız bitti der. Ama her şey için çok geçtir. artık profiliniz çöp profil olmuştur. para verip sınırsız kaydırma alınca daha da abanırsınız kaydırmaya.
Bu sefer daha da çöp bir hesap haline gelirsiniz.
Böyle olmaması için şu taktiği uygulayabilirsiniz.. ( yakışıklılık oranınıza göre başarı oranı değişir )
Yakın çekim sanatsal fotoğraflar. ( yüzünüz mimikleriniz net görünmeli, doğal samimi olmalı ) Bu şekilde karşı cins hem sizi net görecektir hem de merak uyandıracaktır bu adam kim? vucudu nasıl ? ne iş yapar ?
( Genel de aldığım ilk mesaj gülüşün çok güzel, çok samimi buldum gibi mesajlar.. )
Profil Bilgileriniz minimum seviye de ama net olmalı.. Şarap severim, festivallere giderim, sinemayla aram iyi, koşarım spor yaparım, teknolojiyle ilgiliyim..
( Bu bilgiler karşı cinstte bir fikir oluşturur ama detay vermez hayal gücünü çalıştırır.. Örneğin; Şarap içen adam entellektüeldir, sinemayla arası iyi muhabbet edecek konu çıktı, teknoloji seviyor kafası çalışıyor demek ki, koşuyor spor yapıyor kamp yapıyor evde oturan asosyallerden değil..)
Gibi şeyler düşünebilir. Ben bir kızla 2 saat Formula 1 sohbeti yapıp aynı gece sevişmiştim mesela... Yani ilgi alanlarınızı doğru ve etkili seçin.. Sizi yansıtsın.. Festival seçip kız aaa şuna gittin mi dediğinde apışıp kalmayın..
Hesabı açtığınızda olabildiğince hızlı profil oluşturun çünkü boost başlamış oluyor ve 20 dakika falan sürüyor.
Hesabı açtığınızda bumble size zorunlu kaydırma yaptırıyor 20-25 profil kaydırmak zorunda kalıyoürsunuz aktif olabilmek için.. Bu profiller de 25 profilin 5 ini like atın 20 sini dislike atın..
Sonra aktif olunca, konum bilgisine bakın size yakın yerlerden hesap öneriyorsa bi sıkıntı yok 6-7 hesap kaydırın 1-2 tane beğenin kalanını beğenseniz dahi sola atın...
Burada ki amaç beğenme ve beğenilme dengesini korumak ve algoritmaya şirin görünmek..
Burdan sonrası Tipinize kalmış.. Ben bu adımlardan sonra 6-7 like alıyorum 15-20 dakika da boost sırasında.. Sonra Premium hesap satın alıyorum..
Zaten çok az kaydırma yaptığım için premium hesap alınca beni beğenen 7 profili de sağ atıyorum.. Algoritma şu şekilde hesaplıyor.. Bu profil toplamda 40 kişi kaydırmış. Bunların 30 unu dislike yyapmış 10 kişiyi beğenmiş. ( 7 tanesi zaten bana like atan kişiler )
Premium alıp o kişilerin kilidini açıp beğenince 10 beğenmede 7 match almış. bu profil albenisi olan bir profil. attığını vuruyor diye düşünüp benim profili hayvan gibi vitrine çıkarıyor. Tüm şehir de her hesapta kaydırma listesinde ilk sıralarda çıkıyorum..
Tam o an yetmez diyorum 100 lira verip 5 li boost alıyorum. ardarda basıp 5 saat kesintisiz boost desteği de verince hesap gecenin yıldızı oluyor.. her eve giriyor :D asla kaydırma yapmıyorum sadece beni beğenleri beğeniyorum.. kaydırma ve match oranım %90 larda olunca iyice çoşuyor algoritma
geceyi 100 match ile kapatıyorum..
Bu taktiğin en önemli kısmı bunu yapıp profili yıldızlaştırınca seni en güzel en seksi en beğenilen kişilerin listesinde ilk sıraya koyduğu için seni beğenen kişiler gerçekten çok güzel kişiler oluyor. CD ler gaylar, çer çöpler, öylesine girdimciler falan gelmiyor.
Bu taktiğin dezavantajı nedir.. ? Hesabı öyle bir parlatıyorsun ki algoritma anasını skiyor seni tüm şehre gösteriyor.. 1-2 hafta sonra günde 2-3 eşleşmeye 1 ay sonra günde 1-2 eşleşmeye düşüyor. sonra yavaş yavaş senin yerini başka populer hesaplar alıyor..
eğer devamlı flört ve arkadaşlık kurmazsan tek gecelik takılırsan, o zehri aldığın için hesabı silip aynı taktiği yeniden yapıyosun..
Benim banlanma sebebim muhtemelen bu yüzden diye düşünüyorum ama 5 yıldır aynı taktiği yapıyordum sürekli değil tabi arada derede.. sorun olmamıştı.. muhtemelen bolluk içindeyken ya hadi siktir git dediğim bir kaç kişi report etmiş olabilir.. ondan da ban yemiş olabilirim..
Bu taktiği çoğu yerde bulamazsınız değerlendirin sevişin görüşün takılın belki hayatınızın aşkını bulursunuz.. :)
dedikleri doğru fakat yakışıklılık yoksa hiçbir taktik işe yaramıyor. isterse app sizi 500 kişiye göstersin. yakışıklı uzun boylu paralı değilsen sağa kaydırmazlar
-
O zaman size tinder macerami anlatayım.
Üye oldum foto vs ekledim. Aynen Hako gibi kısa profil yaptım. Bekle Allah, bekle bir numara yok. Sonra dedim ulan niye beğeni gelmiyor en iyisi ücretli hesap alayım. Yatırdım platinium a parayı. Ben zannediyorum ki herkese gidecek beğeniler. Sonra bir baktım aynı profiller çıkıyor. Herkesi hunharca likelıyorum ama hiç geri dönüş olmuyor. Yine aynı profiller çıkıyor.
Neyse sahte konum yaptım şehrin çeşitli yerlerindeymiş gibi takılıyorum. Baktım olmuyor yine aynı profiller. Eksiden falan okudum onlarda yakın mesafeye odaklan demiş. Bende oralara çalıştım. Yine olmadı.
Sonra baktım pasaport mode varmış. Gittim berline. Oradada herkesi beğendim. Yine olmadı 🤣
En sonunda aynı profillerden yorulunca gittim desteğe yazdım. Siklerine takmadilar. Google yazdım paramı geri verin diye. Onlarda iptali İsrail ve ABD de yapabilirsin vs gibi saçma bir gerekçe gösterdiler.
Bende gittim tindera yazdım. Ülkemizde internet alışverişlerinde 14 gün iade söz konusu vs gibi bir mesaj attım. Onlarda bir iki gün sonra aboneliği iptal edip paramı geri yatırdılar.
@hakkinen haklı olabilir. Hunharca beğeni ile bir yere varmıyorsun. Denedik, yenildik🤣🙃
-
Ekerci bunu yazdıHakkinen bunu yazdıSheLa bunu yazdı
dedikleri doğru fakat yakışıklılık yoksa hiçbir taktik işe yaramıyor. isterse app sizi 500 kişiye göstersin. yakışıklı uzun boylu paralı değilsen sağa kaydırmazlar
Hocam yakışıklılık dediğin eğer kıvanç tatlıtuğ değilsen, altın oran kemik yapın yoksa tamamen auraya bakan bir şey.. Para ise daha sonra devreye giren bir olgu..
Ben size ilk teması nasıl yapabilirsiniz onu anlattım teknik olarak.. Benim burnum çok büyük ve kırık yamuk.. ama fotoğrafı öyle bir açıyla çekiyorum ki burnun çok güzelmiş övgüsü alıyorum.. Yüz yüze gelince de esprili bir şekilde, ya sen soluma otursana sol taraftan daha yakışıklı görünüyorum burnumdan dolayı diye kendimi dalgaya alıyorum ve artık burnumun yamuk olmasının kadın tarafından hiç bir önemi kalmıyor. Aksine ya çok karakteristik duruyo bence estetik falan yaptırma diye konu devam ediyor.
Benim saçlarım beyaz, ilk buluşma da ya saçların ne kadar güzelmiş diyorum, teşekkür edyo benim saçlar beyazladı iş güç yoğunluktan diyorum, yok ya beyaz saç hem olgun hem karizmatik gösteriyo erkeği diyorlar, hiç şaşmıyo..
Emin olun yakışıklı değilim sadece boyum uzun ama koyduğum fotolarda boydan foto bile yok. Tamamen aura işi..
Fotoğraflarınızın aurası samimi, net ve biraz göze güzel görünürse like alma olasılığı çok fazla..
Mükemmel fotolar koymayın uygulamayı çok önemsediğinizi göstermesin.. çok kötü, günlük hayattan rastgele çekilmiş, arkadaşınıza la beni bi çek tarzı fotolarda koymayın.. özensiz de görünmesin..
Size 1 saatte 200 like almış profilimi göstersem hassikir dersiniz :D
-
Abi bumble kapanınca sırada burayı mı zarflıyorsun :D:D eline saglık emeğinin.
-
ayd bunu yazdı
Abi bumble kapanınca sırada burayı mı zarflıyorsun :D:D eline saglık emeğinin.
ahaha yok hocam tecrübelerimi aktardım. Bu sinirli stresli yarrak gibi bir ülke gündemi varken, insanlar bir nebze sosyalleşsin, sevişsin, ilişki kursun..
Zaten sosyal olan adam uygulamaya ihtiyaç duymaz. Ama günümüzde hem kadınlar hem erkekler işin kolayına kaçtığı için uygulamalar önemli rol oynuyor.
Hani lan bu adamın yanında bu hatun nasıl olur diyorsunuz ya gerçekten çok basit bir kaç dinamiği var gönül işlerinin..
Sokağa çıktığınız da 10 erkeğin 8 si aynı saç sakal tıraşı aynı kıyafet tarzı.. bu tarzın alıcısı olan kadın kitle de belli.
Avukat, doktor, mühendis, grafiker, Öğretmen vb meslekte olup bekar olan çok güzel ve seksi, aklı başında kadınlar bu uygulamaları çaresizce kullanıyor. Sırf belki biri çıkar diye..
Erkek profilleri gerçekten çok kötü aşırı kötü, hepsi birbiriyle benzer ve bu kadınlar el mahkum bunlardan kötünün iyisi diye birini seçip iş stresinden uzaklaşmak için date ayarlıyor..
Sonrası karaktere sohbete kalıyor.. Benim size anlatmak istediğim çok basit bir kaç teknik detayla bu kadınlarla gerçekten eşleşebilirsiniz.. Sizin zannettiğiniz gibi yakışıklılık ve para ilk tanışma da çok önemli değil..
Evet önemi var ama olmazsa olmaz değil. Biraz kendinize bakın, biraz doğal ve sağlam durun, biraz güler yüz ve amsalak olmadığınızı yansıtan bir aura ile bu teknikleri uygularsanız siz de şaşıracaksınız..
Benim en büyük pişmanlığım beraber olduğum Çok seksi ve aklı başında olan avukatlar doktorlar muhendislerle sadece günü birlik takılmak.. Neden ?
Çünkü gerçekten tanışmanın kolay yolunu bulmuştum ve elmi sallasam 50 si modunda olduğumdan ciddi ilişki yapamadım. Zehri alınca güç zehirlenmesi yaşadım..
Bir kişiyle ciddi ilişkim oldu o da hayatımı sikti orası ayrı mesele :D
Bekar müridlere tavsiyem bu kadınları orospu çouklarına, kekolara, dingillere kaptırmayın. Hepsi çaresizce biraz eli yüzü düzgün, biraz işi gücünde, biraz hayatta ayağı yere sağlam basan konuşabilecekleri bir erkek arıyor.
Zenginlik para pul göreceli, siz kadına eksik hissettirmeyin yeter. Arabanız yoksa Mtorsiklet alın. Dürümcüye gitmeyin, ortahalli bir restoranta gidin. Yeni tanıştığınız birine hadi adalara gidip 2 gün kafa dinleyelim dediğiniz de o bile parise gitmiş gibi bir etki yapar.
Maddi gücünüzü verimli kullanın yeter. Kadınlar paraya tapmaz, iş çözen, sorunu halleden, sahiplenici erkeğe tapar.. Arabanız yoksa hafta da 3 kere buluşacaksınız zaten, 400 liradan 1200 lira aylık, 3600 lira taksi parası verin kızı evine kadar bırakın taksiyle siz otobüsle dönün gerekirse :D
Bu davranış arabanız varmış gibi etki eder. zaten aylık 10 bin lira kıza harcayamıyosanız manita yapmamanız szin için daha sağlıklı..
-
Deniyorum 😃