Bundan Sonra Milliyet Gazetesi Okumam!
-
Ama o maçta sahaya atlayıp kendini kaleye yuvarlayan enseli yurttaşımı canı gönülden tebrik ettim. Holiganlıkta sınır tanımadı :D
-
ıslıklanmamıs olabilir ama DİYARBAKIR spor neyin peşinde acaba o insanların amacı ne stadyum dısında ve içinde olaylara karısan insanlardan bahsediyorum
ayıp yaa bu gün derbilerde olan olaylar ama sebebleri belli derbi dediğimiz gibi
fenerlinin işi gs li ile gslinin işi fb li ile
peki diyarbakırlının işi kiminle onlar fb yi derbi mi görüyooo yoksa gundem belirlemeye mi calısıo
eminimki gs ve bjk maçlarıda böle olucak
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------Bu ülkenin nüfusu 70 milyon. Gazete tirajları 2.5 milyon.
Nasıl oluyoda bu herifler bu kadar zengin :S
-----------------------------reklam denen bişey var seb gazetenin senin verdiğin 50 kuruşlamı para kazandığını sanıyorsun
-
Artık insanların sabırları iyice zorlanıyor. Ne istiyorlar anlamıyorum ki. Toprak almak o kadar kolay mı bu ülkeden. Kimse sesini çıkarmıyo diye kral sanıyolar kendilerini. Geleceği görmemek için kör olmak lazım.Bu adamlar bi iç savaşta Filisitn gibi olacaklarını göremiyorlar mı?
Hadi milliyet yalan yazıyo diyelim bütün gazetlerde ve internet sitelerinde aynı haber war hepsi mi yanlış yazdı. Görünen köy klavuz istemz.Açılımmış. ne açılımı bunları gördükten sonra.