folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bundan Sonra Milliyet Gazetesi Okumam!

Bundan Sonra Milliyet Gazetesi Okumam!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Ama o maçta sahaya atlayıp kendini kaleye yuvarlayan enseli yurttaşımı canı gönülden tebrik ettim. Holiganlıkta sınır tanımadı :D

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

ıslıklanmamıs olabilir ama DİYARBAKIR spor neyin peşinde acaba o insanların amacı ne stadyum dısında ve içinde olaylara karısan insanlardan bahsediyorum

ayıp yaa bu gün derbilerde olan olaylar ama sebebleri belli derbi dediğimiz gibi

fenerlinin işi gs li ile gslinin işi fb li ile

peki diyarbakırlının işi kiminle onlar fb yi derbi mi görüyooo yoksa gundem belirlemeye mi calısıo

eminimki gs ve bjk maçlarıda böle olucak

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

TORN bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu ülkenin nüfusu 70 milyon. Gazete tirajları 2.5 milyon.

Nasıl oluyoda bu herifler bu kadar zengin :S 

-----------------------------

reklam denen bişey var seb gazetenin senin verdiğin 50 kuruşlamı para kazandığını sanıyorsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Artık insanların sabırları iyice zorlanıyor. Ne istiyorlar anlamıyorum ki. Toprak almak o kadar kolay mı bu ülkeden. Kimse sesini çıkarmıyo diye kral sanıyolar kendilerini. Geleceği görmemek için kör olmak lazım.Bu adamlar bi iç savaşta Filisitn gibi olacaklarını göremiyorlar mı?

Hadi milliyet yalan yazıyo diyelim bütün gazetlerde ve internet sitelerinde aynı haber war hepsi mi yanlış yazdı. Görünen köy klavuz istemz.Açılımmış. ne açılımı bunları gördükten sonra.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
Toplam Hit: 7677 Toplam Mesaj: 45