Bune.La - İnsan Gerçekten Hayret Ediyor.
-
icerik gercekten cok guzel ara sira girip okuyacagim bi site olmus elinize saglik
-
içerik konusunda zenginleşirse harika bir yöne doğru gidebilir.
Özgün içerik çok önemli. -
Hacı çok orjinal duruyor gerek tasarım gerek fikir
-
Hocam her şey iyi hoş da ben mevzuya ziyaretçi değil editör gözü ile bakayım;
Bu sliderları hazırlayıp yayımlamak fazla zor ve uğraştırıcı değil mi? Bir süreden sonra felaket can sıkmaz mı :(
-
Hocam,
Güzel fikir. Düz metin okumak yerine, ufak görsellerle desteklenmiş özetler çok akılda kalıcı. Ellerinize sağlık.
-
naçizane tavsiyelerim:
slider daki yön butonlarının border'ları kaldırılabilir, hoş görünmüyor. slider'ın sağına-soluna azıcık boşluk verip, yön okları oralara konulabilir, böylece resmin üzerine gelmez ve renk uyuşmazlığı olmaz.
yüklenirken çıkan simgeler bence kullanıcıları siteden uzaklaştırıyor.
bence köşeliden ziyade düz kenarlar kullanın.
slider daki metinlerde transpareny yerine düz arkaplan kullanın.
slider da mümkünse text deki gölgeleri kaldırın. ya görselleri yazıya göre seçin (sayfa yeniden şekillendiğinde resimler kayacaktır, bunu nasıl yaparsınız bilemiyorum) ya da yazı kısımları için ayrı bir background color belirleyin.
sitede az renk kullanın. çok renk var. anlamak zorlaşıyor. anlamak zorlaşınca kullanıcı sitede gezinmek istemez. mesela iki renk olsun, turuncu-mavi. ek olarak yazılarda vs. siyah-beyaz kullanın. renkleri seçerken biraz araştırma yapmak en iyisi.
gereksiz ve yüklenmeyi geciktiren eklentilerden kurtulun. site şak diye açılsın. gerekirse jquery den bile kurtulun, ya da kendinize göre jquery build edin. bootstrap vs. kullanıyorsanız onlardan da aynı şekilde kurtulmanızı öneririm.
slider ın yüksekliği az gibi geldi. biraz daha yüksek olabilir.
logoyu sevmedim. düz olsun. "bune.la" bitti.
navbar da iki kere yan yana bune.la yazıyo. gereksiz.
TIK.JA okunmuyor, ne olduğu belli değil. olabildiğince basit olun.
kolay gelsin..
-
kuzey kore içerisindeki slider'lardan birinde metin hatalı olmuş, gözüme çarptı belirteyim dedim :)
"arkeologlar 2012'de dünya'ya 2000 yıl önce yaşamış efsanevi kralları"
-
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için müridler. Önerilerinizi tek tek okudum dikkate alacağız emin olabilirsiniz ..
Edit: Konu açmak zahmet olmuyormu demişsiniz evet arkadaşlar için baya zahmet ama eğlenerek yapıyorlar bunu. 2 güne 1 konu geliyor. Yeni konuda yolda bugün akşam gelirr...
Nvidia tarafından 27/Eyl/16 18:34 tarihinde düzenlenmiştir -
valla ne yalan söyleyeyim çok beğendim.
hem görsel olarak şıkır şıkır okuyoruz
hem de altında kaynakçası mevcut...
içerik zenginleştikçe daha da keyifli bir site olacağa benziyor...
-
Freak bunu yazdı
valla ne yalan söyleyeyim çok beğendim.
hem görsel olarak şıkır şıkır okuyoruz
hem de altında kaynakçası mevcut...
içerik zenginleştikçe daha da keyifli bir site olacağa benziyor...
teşekkürler @freak hocam.
Son bi up çekeyim görmeyenlere...