Bune.La - İnsan Gerçekten Hayret Ediyor.
-
Hocam köpekler aktegorisindeki A day in the life şarkısıyla ilgili bir "tamamlama" yapma ihtiyacı hissettim elimin altında olan bir kitaptan okuduğuma eminim hatırlarsam editlicem bayağıda düşündüm ama bulamadım neyse o parçadaki bahsi geçen ıslıklar tüm köpekler tarafından değil sadece belirli bir cins köpek tarafından duyulabiliyor da köpeğin cinsini de hatırlayamıyorum st. bernard kadar bile ünlü olmayan bir köpek cinsiydi ulan neydi o yaa...
Edit: ..ve "tamamlayamadım" diyor :) Off nerede okumuştum ve hangi köpek türüydü o şu an üç dilek hakkım olsa ilki bunları öğrenmek olurdu.
Nikoteen tarafından 27/Eyl/16 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Nikoteen bunu yazdı
Hocam köpekler aktegorisindeki A day in the life şarkısıyla ilgili bir "tamamlama" yapma ihtiyacı hissettim elimin altında olan bir kitaptan okuduğuma eminim hatırlarsam editlicem bayağıda düşündüm ama bulamadım neyse o parçadaki bahsi geçen ıslıklar tüm köpekler tarafından değil sadece belirli bir cins köpek tarafından duyulabiliyor da köpeğin cinsini de hatırlayamıyorum st. bernard kadar bile ünlü olmayan bir köpek cinsiydi ulan neydi o yaa...
Edit: ..ve "tamamlayamadım" diyor :) Off nerede okumuştum ve hangi köpek türüydü o şu an üç dilek hakkım olsa ilki bunları öğrenmek olurdu.
ahaha :D bilgilendirme için sağol hocam arkadaşlara ileticem cevabını bulup editlerler
edit: hocam arkadas bakti muhtemelen paul mccartneyin kopegine ozeldir onun cinside `sheepdog` koyun kopegi diye geciyormus
Nvidia tarafından 27/Eyl/16 22:57 tarihinde düzenlenmiştir -
hah yaşa ilk okuduğumda da köpeğin cinsini görsellerden aratmıştım evet bu köpek ve onlardan birinin köpeğiydi neyse bir tane dertten kurtuldum bir de nerede okuduğumu bulabilirsem :D
Nikoteen tarafından 27/Eyl/16 23:52 tarihinde düzenlenmiştir