folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bunlar Hadlerini Yeterince Aşmadılar Mı?

Bunlar Hadlerini Yeterince Aşmadılar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

yani detepe,obama'dan özerklik isteyecek ve bizde kalkip Türkiyeyi bölecez öylemi?

obama kimde,Türkiyeyi detepe icin (veya herhangi bir sebeble) bölebilecek ?

buna gülerim ama neremle.

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Conquer bunu yazdı:
    -----------------------------

yani detepe,obama'dan özerklik isteyecek ve bizde kalkip Türkiyeyi bölecez öylemi?

obama kimde,Türkiyeyi detepe icin (veya herhangi bir sebeble) bölebilecek ?

buna gülerim ama neremle.

-----------------------------

Türkiye tabi ki buna izin vermez fakat bizim demek istediğimiz bunlar bunu diyecek cesareti nasıl buluyorlar bu apaçık Türkiye'yi bölmek istemek değil midir.Bu düşünceleri açıkça ifade eden bir parti nasıl olur da hala mecliste barınır. Bunlar düşünce özgürlüğü de olamaz, ülkeyi bölmeye yönelik sarfedilmiş sözlerdir bunlar.

Atatürk zamanında bile, ülkeyi karıştırmaya yönelik açılmış olan partiler süresiz olarak kapatılıyordu.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

herkese parti açma hakkı verirsen böyle olur işte

biraz hitler gibi faşist olsak çok rahat ederiz valla 

soyunu kurutacan bunların diyincede kürtler kardeşimiz falan oluyo

görüoz kardeşi 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Koskoca Hunlar iskitler Selçuklular Osmanlılar gibi dünya devlerinin soyundan gel uğraştığımız şu işlere bak.Utanılacak bir noktadayız.Yazıklar olsun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    Bir adamın kafası patatese benziyosa o adamdan bi halt olmaz korkmayın.

Adsense Gelirli Siteler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

şu ülkemde satılmadık bişi kalmadı zaten herşeyimiz dış ülkelerin biz bagımsız felan diiliz şu halimize bak topuyla bagımlı bi devletizzz adam abd den medet umuyor abd ye baglıyızyaa kendi ülkemizde kendimiz karar alamıorz abd ne der acep diyoruz yazıkk ya ... bu adamların topunu kurşuna dizceqsin her karış toprak kaç şehidin kanıyla alındı gelmişler g.doguyu isdiolar  z*iktiklerim :@  ( k.bkmayın )

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

bakınız: cumhurbaşkanının sözleri.

--imam osurursa cemaat zıçar.

le le le sakine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    pislikler sizi götünüzdeki boku silin hepinizin anası bacısı bir doğurdu mu 50 tane doğuruyor pis pkk lı pislikler. sizin özerklik neyinize şerefsizler ermeniler bundan iyiydi arkadaşım ermeniler ya !

Ben ne camiye yararım, ne havraya! Bir başka hamur benimki, başka maya. Yoksul gavur, çirkin orospu gibiyim: Ne din umrumda, ne cennet, ne dünya! Sen sofusun, hep dinden dem vurursun; Bana da sapık, dinsiz der durursun. Peki, ben ne görünüyorsam oyum: Ya sen? Ne görünüyorsan o musun?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    abdullahazad
    abdullahazad's avatar
    Erkek
    dtp liler özerklik değil ancak babayı alırlar..

https://dnscheck.name.tr | az insan çok huzur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    TSK'nın yerinde olsam 2 tane tankı alır TBMM'nin orda bi gezdiririm.Bide doğu illerinde gezdiririm.Bakalım özerklik isteyebilirlermiymiş ? Bunlara varya ne desem azdır iyicene azdılar iyicene kudum kudum kudurdular.TSK'nın bu işe el atması lazım.Millet ayağa kalkmadan.
Toplam Hit: 6048 Toplam Mesaj: 60