folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bunlar Hadlerini Yeterince Aşmadılar Mı?

Bunlar Hadlerini Yeterince Aşmadılar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    adamlar başlıca amaçlarından meclise girmeyi başardı..korkuyorum 10 sene sonra kimbilir neler olacak :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yagiztektas bunu yazdı:
    -----------------------------
    adamlar başlıca amaçlarından meclise girmeyi başardı..korkuyorum 10 sene sonra kimbilir neler olacak :S

10 sene sonra biz onlara girmiş olucaz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    bambam66 bunu yazdı:

yagiztektas bunu yazdı:

10 sene sonra biz onlara girmiş olucaz

Umarım...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=3VQlbOAeCD4&feature=related Bu videodaki adam boşuna konuşmuyor. Bugün televizyona izin verdiler yarın dillerine diğer gün devlelerine daha sonra onlar bizim burda olmamıza bile izin vermiyecekler...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=3VQlbOAeCD4&feature=related Bu videodaki adam boşuna konuşmuyor. Bugün televizyona izin verdiler yarın dillerine diğer gün devlelerine daha sonra onlar bizim burda olmamıza bile izin vermiyecekler...

benim de korkum bu..yıllardır bitmedi gitti şu dava..kolay kolay da bitecek gibi görünmüyor
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    bunların topunu zikme zamanı geldide gecti.yanımda birilerinin olduna inansam son paramlar silah alıp. gidip hepsinin hayatını silmeye hazırım ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    bu adamların hepsimi böle suratsız :/

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:

ekrandaki her ikisi de öldü

yalan dünya vesselam...

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

kardeşim vereceksin doğudan 3 il nufüs kağıdına ve tipine bakıcaksın.kürttür büyük ihtimal.topliican onları o 3 ile ,koyucaksın ambargoyu ne giriş ne çıkış...a*cık kalıcaklar ortada..yesinler birbirini itler..sonra orayı bi temizliyeceksin alıcaksın oraları.. :)

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

tigin59 bunu yazdı:

kardeşim vereceksin doğudan 3 il nufüs kağıdına ve tipine bakıcaksın.kürttür büyük ihtimal.topliican onları o 3 ile ,koyucaksın ambargoyu ne giriş ne çıkış...a*cık kalıcaklar ortada..yesinler birbirini itler..sonra orayı bi temizliyeceksin alıcaksın oraları.. :)

yani eğer bir vatandaş nüfus kağıt ve tipine göre kriterlerinize uymuyorsa direk vatan hainidir ve direk dışlanmalı ambargo bi taraflarına sokulmalı

bi kaç vatan haini üzerinden tüm insanlara genelleme yapmak sorunu çözmez ancak sorunu dibini körükler

tüm güneydoğunun bu düşünceye sahip olduğunu zannederek genele gitmek büyük yanılgı olur ancak

projelendirilmiş, herkesin bilgisi dahilinde ülke üzerine oynanan oyunlar kutuplaşma sağlanarak gayet güzel başarı sağlıyor gördüğüm kadarıyla

biz bu insanlara sahip çıkmazsak başka sahip ararlar ve ardından anarşist olur karşımıza gelirler

bu ülkeye zarar verip bölme gayesinde olan ve safi Türk olan insanların sayısından hepimiz haberdarız eminim

sorun bir insanın soyundan,kanından,dininden kaynaklanmaz 

sorun bir insanın emellerinden kaynaklanır ve bu emeller genelde ideolojik düşünceden ziyade maddi kaygılara bağlıdır

bölgede sorun olmasını ve bu sorunun bitmesini istemeyen dış mihrakları görmek yerine bu ülkenin kurtulmasında can vermiş insanları toplayıp alman nazizm kriterlerine göre itlaf etmek gibi düşüncelere sahip olduğun sürece sorun bitmez büyür 

misal son seçimlere damgasını vurmuş kılıçdaroğlu nereliymiş bi araştırın.

ya da o bölgeden çıkıp da bu ülkeye sayısız faydası dokunmuş vatanseverleri biraz daha araştırın

ondan sonra toplu katliam düşüncelerine yönelebilirsiniz

Toplam Hit: 7295 Toplam Mesaj: 60