Bunlara Kim Neden Klip Yapıyor Acaba
-
-
Ülkeyi aptallaştırma politikalarından birisi oldugunu düşünüyorum.Tv leri açtığın zaman hiç bir tane adam akıllı bir tane program yok malesef.Bana Avar'a izlersen bu tarz konulara cok iyi değindiğini görürsün.O programın hangi ülke ve hangi firmalar tarafından tüm dünyaya pazarlandığını,nasıl finanse edildiğini hepsini anlatıyor..Konuyu kısaca özetlemek gerekirse "Mahalle yanarken orospu saçını tararmış"...Bunlarda o saçını tarayan kısım oluyor
-
Bu kizi biliorum.. Arabada sarki soyluyordu.. Cok fazla itici bir tip.. Kizin agzi surekki opucuk verme modunda.. Sarki soylerken bile opucuk seklinde dudaklari. Sanatin muzigin bittigi yer turkiye.. Son zamanlarda saglam album yapmis ve senelerce dinlenilen bir album var mi? Hepsi 1 yil sora kimsenin dinlemedigi muzikler haline geldi.. Sanat yok icerik yok bombos albumler.
Bir daft punk albumunu 5 yil boyunca skilmadan dinleyebiliyorum ama yeni cikan sarkilar icin bu gecerli degil.
Turkiyeyide gozunuzde buyutneyin. Ulkenin zeka seviyesini referandumda evet mi hayir mi neden sorusuna verilen cevaplari dinlediginiz zaman seviyeyi anlayabiliyorsunuz
-
hocam bu işlerde mühim olan reyting, izleniyorsa sorun yok o adamlar için. demekki bunlar tutuluyorki 30m den fazla izlenmesi var.
-
"ya tutarsa" mantığı ile piyasaya çıkarılan projelerden biri bence.
dragoonx tarafından 01/Şub/17 01:12 tarihinde düzenlenmiştir -
-
cinsel obje.
-
şarkının iyi kötü bir mazisi var ama eskidi gitti sonuçta
galiba kliple kurtaralım demişler iyice batmış
ayrıca sesi olup görüntüsü olmayan kişi de tan olsa gerek
bu hamım kızla tencere tava misali cuk oturmuşlar :D
sonuç olarak bunu çok garipsemedim çünkü son dönemde tvde şunlar var: https://www.youtube.com/results?search_query=dilek+ibrahim -
arz talep beyler kimse niye nasıl demesin
global müzik endüstrisi çokta farklı değil sadece global olması bir albeni yaratıyor
izlemeyin izleyenlede arkadaşlık etmeyin bitsin gitsin
her kör satıcının bir kör alıcısı oluyor sonuçta
-
Günümüzde 16-17 yaşında şarkı yapanları da birilerinin bilerek ortaya sürüldüğünü düşünüyorum.
İşin altında başka pazarlama stratejisi var. Bu çocukları ortaya süren birileri var. Sözleri yazıp pahalı klip ekipmanlarını toplayıp klip çekip YouTube ve bilimum sosyal medya sitelerinde başarılı bir reklam stratejisi izliyorlar.
Aynı şarkıyı Hadise söylese fazla dikkat çekmeyecek bir şarkıyı 16-17 yaşında biri söyleyince olay oluyor. Televizyona showlara çıkıyor. Sonrasında parayla konserler vermeye başlıyor.
Bunu yapan pazarlamacılara reklamcılara helal olsun işlerini iyi yapıyorlar.
-
Benim mersk ettiğim buna parayı kim harcıyor,