Bunlara Kim Neden Klip Yapıyor Acaba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

abi bunlara kim neden prim yaptırıyor 

https://www.youtube.com/watch?v=3CdH2OZXq-A

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Ülkeyi aptallaştırma politikalarından birisi oldugunu düşünüyorum.Tv leri açtığın zaman hiç bir tane adam akıllı bir tane program yok malesef.Bana Avar'a izlersen bu tarz konulara cok iyi değindiğini görürsün.O programın hangi ülke ve hangi firmalar tarafından tüm dünyaya pazarlandığını,nasıl finanse edildiğini hepsini anlatıyor..Konuyu kısaca özetlemek gerekirse "Mahalle yanarken orospu saçını tararmış"...Bunlarda o saçını tarayan kısım oluyor

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Bu kizi biliorum.. Arabada sarki soyluyordu.. Cok fazla itici bir tip.. Kizin agzi surekki opucuk verme modunda.. Sarki soylerken bile opucuk seklinde dudaklari. Sanatin muzigin bittigi yer turkiye.. Son zamanlarda saglam album yapmis ve senelerce dinlenilen bir album var mi? Hepsi 1 yil sora kimsenin dinlemedigi muzikler haline geldi.. Sanat yok icerik yok bombos albumler. 

Bir daft punk albumunu 5 yil boyunca skilmadan dinleyebiliyorum ama yeni cikan sarkilar icin bu gecerli degil. 

Turkiyeyide gozunuzde buyutneyin. Ulkenin zeka seviyesini referandumda evet mi hayir mi neden sorusuna verilen cevaplari dinlediginiz zaman seviyeyi anlayabiliyorsunuz

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

hocam bu işlerde mühim olan reyting, izleniyorsa sorun yok o adamlar için. demekki bunlar tutuluyorki 30m den fazla izlenmesi var.

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragoonx
    dragoonx's avatar
    Erkek

"ya tutarsa" mantığı ile piyasaya çıkarılan projelerden biri bence.

dragoonx tarafından 01/Şub/17 01:12 tarihinde düzenlenmiştir

"Ölüler için üzülme Harry, yaşayanlar için üzül. Her şeyden önce de Türkiye'de yaşayanlar için..." -Albus Dumbledore
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

cinsel obje.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şarkının iyi kötü bir mazisi var ama eskidi gitti sonuçta
    galiba kliple kurtaralım demişler iyice batmış
    ayrıca sesi olup görüntüsü olmayan kişi de tan olsa gerek
    bu hamım kızla tencere tava misali cuk oturmuşlar :D

sonuç olarak bunu çok garipsemedim çünkü son dönemde tvde şunlar var: https://www.youtube.com/results?search_query=dilek+ibrahim

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

arz talep beyler kimse niye nasıl demesin 

global müzik endüstrisi çokta farklı değil sadece global olması bir albeni yaratıyor

izlemeyin izleyenlede arkadaşlık etmeyin bitsin gitsin 

her kör satıcının bir kör alıcısı oluyor sonuçta

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Günümüzde 16-17 yaşında şarkı yapanları da birilerinin bilerek ortaya sürüldüğünü düşünüyorum. 

İşin altında başka pazarlama stratejisi var. Bu çocukları ortaya süren birileri var. Sözleri yazıp pahalı klip ekipmanlarını toplayıp klip çekip YouTube ve bilimum sosyal medya sitelerinde başarılı bir reklam stratejisi izliyorlar. 

Aynı şarkıyı Hadise söylese fazla dikkat çekmeyecek bir şarkıyı 16-17 yaşında biri söyleyince olay oluyor. Televizyona showlara çıkıyor. Sonrasında parayla konserler vermeye başlıyor.

Bunu yapan pazarlamacılara reklamcılara helal olsun işlerini iyi yapıyorlar.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Benim mersk ettiğim buna parayı kim harcıyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3654 Toplam Mesaj: 30
parlak