Bunlara Kim Neden Klip Yapıyor Acaba
-
Ekerci bunu yazdı
Bu kizi biliorum.. Arabada sarki soyluyordu.. Cok fazla itici bir tip.. Kizin agzi surekki opucuk verme modunda.. Sarki soylerken bile opucuk seklinde dudaklari. Sanatin muzigin bittigi yer turkiye.. Son zamanlarda saglam album yapmis ve senelerce dinlenilen bir album var mi? Hepsi 1 yil sora kimsenin dinlemedigi muzikler haline geldi.. Sanat yok icerik yok bombos albumler.
Bir daft punk albumunu 5 yil boyunca skilmadan dinleyebiliyorum ama yeni cikan sarkilar icin bu gecerli degil.
Turkiyeyide gozunuzde buyutneyin. Ulkenin zeka seviyesini referandumda evet mi hayir mi neden sorusuna verilen cevaplari dinlediginiz zaman seviyeyi anlayabiliyorsunuz
+1
-
Adından bilemeyip gugıl amcaya sorma gereği duydum. Görsellerden bakınca anladım ki " Arabada şarkıya playback yap(amay)an abla" imiş. İsmini öğrenmiş oldum ve hayatımda bi kere kullanmayacağım bi bilgi oldu. Klibi izlemedim şahsen izlemeyi de düşünmüyorum. Fakat günümüzde artık çoğu endüstri cinselliği kullanıyor. Sonuçta 2pac abimiz haklı çıktı :) ve "Sex Satar"
-

-
bunlar şarkıcı filan degil şarlatan bence ...
-
Black Mirror izleyesim geldi. Pedal çevirmekten yoruldum..
-
klibi çekende güzeş çekememiş zaten :D ben bile daha güzel çekerim (!)
parayı veren düdüğü çalar hesabı zaten içine 2-3 cinsel obje atıyorsun izlenme min 5mn internet üzerinde.
-
Yaklaşık 33 milyon kişi izlemiş. Ama garının gideri var abi. Sesini kısıp izledim.
-
Müziği yayımlayan firmaya dikkat et hocam ,genelde fenomen , patlayan/patlama ihtimali olan saçma sapan kişilere klip şarkı yapabilir.
Tamamen öncesinde vine/scorp tarzı yerlerde milletin ağzında dolanması ile bazı kişiler/sarkilar ünlü olabiliyor.
Dusun hocam hayatım da duyduğum en saçma anlamsiz , amaçsız , vizyonsuz şarkı " gece gölgenin rahatına bak " ama kaç milyon oldu , neden? Çünkü öncesinde reklamı yapılıp şarkı sonra çıkıyor.
Ama bir ceza/sagopa/norm/k.a.a.n ve diğer rap alemi bu kadar milyon bulamıyor?
*Şarkıyı söyleyen eleman ben rapci değilim dese de şarkı o modda dinleniyor*
Herşey para odaklı anliyacagin tam olarak istedikleri " ekerci " abinin yazdığı " ben bunu biliyorum ağzını büken kız bu " diyip dinlettirmek
Ekerci abinin yazdıklarına katılıyorum :)
Bunu da bırakıp kaçmak istedim

Roark tarafından 02/Şub/17 00:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Kadını görünce aklıma hep buradaki görseller geliyor.