folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bunu Çözene Helalinden Para Var!!!!

Bunu Çözene Helalinden Para Var!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    bişi soracam...

İŞinize karışmak gibi olmasın ama!!!

Sİz oradan ne için para alıyorsunuz????

bekçi aletlerin kandırıp geceleri orda yatmak içinmi??? bunun cevabını merak ettimde sadece??

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rangers564
    Rangers564's avatar
    Erkek
    kardes afedersin ama ağzımıza sıçılıyor bize ibnelik olmasa bu gibi şeylere niye girelim? Olaya birazda bizim açımızdan bak!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Greatest
    The_Greatest's avatar
    Erkek
    Designer bunu yazdı:
    -----------------------------

bide benle öyle filmli milmli konuşma ok?

havalara bak

bu delete54 designer ile tartismaya girdigi icin mi banlandi?
    Helal olsun valla millet birbirinin ansina bacisina kufrediyo banlanan yok birisi amcama filmli konustu diye banla
    eee ne yaparsin got bu kalkiyo a.q okuzu...

Yawsakligin sinirlarini zorladigi icin banlandi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    The_Greatest bunu yazdı:
    havalara bak

bu delete54 designer ile tartismaya girdigi icin mi banlandi?
    Helal olsun valla millet birbirinin ansina bacisina kufrediyo banlanan yok birisi amcama filmli konustu diye banla
    eee ne yaparsin got bu kalkiyo a.q okuzu...

sana noluyo kardeş? seni ilgilendiren bişey varmı bu konuda?

ben konuyu açan arkadaşa cevap yazarım, ama dallamanın bri çıkıp 3. şahıs olarak bana sataşırsa sonuç budur.. bitek bu değil burdaki her admin için geçerlidir bu..

forumda anabacı küfür edenler birbirleriyle ederler.. fikirde ters düşerler ama yukarda böyle bi durum yoktur.. arkadaş kaşınmıştır. cezası budur..

hayatın her kademesinde yöneticiler vardır.. bende buranın yöneticisiyim.. sen olsan sende yaparsın..

lütfen yazını editle!! bi dahada konulara dışardan bilip bilmeden yorum yapma!

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Greatest
    The_Greatest's avatar
    Erkek
    Ne yani sen yoneticisin diye seninle tartismaya girmek mekruh mu?Soyle forumu tekrardan bi geziver bakalim o arkadasin yaptigi gibi seninde bazi konulara ucuncu sahis olarak burnunu soktugun olmusmu olmamismi?Hem yoneticilik olayina gelince,yonetici olmak demek elindeki gucu kendi istekleri dogrultusunda kullanmak demek degildir.Yonetici adam diger kullanicilardan farkli olmak zorundadir oyle havalara giripte bi laf uzerine alev alip tartismaya girmez daha sonrada sikinin keyfine onu bunu banlamaz.Gerci banlanmak veya banlanmamak onemli degil enfazla 5 dakikani alir tekrar baska bi isimle uye olursun.Haaaa ama sen burada kendi ezilmislik duygularini ve egolarini tatmin ediyorsan buyur benide banla senin canin sagolsun...

Saygilar YONETICI

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek

beni benden öğrenme.. beni başkalarına sor...
    egolu olup olmadığımı görürsün..

hangi konu lüfen söylermisin? üzerime vazife olmadan dalıp ona buna cattiğim bi konu göster bana...

bu arada biz salaktık dimi istesek IP den ban koyup o bilgisayardan yasaklayamayız siteyi??

iyiki söyledin 5 dakkada başka bi nick alınıp girileceğini.. bak biz bunu hiç düşünememişiz :)

bu arada postlarımda dikkat ettinmi? sana bi hakarette bulunmadım.. banı hakedenler gibi..

bunu anlamışsındır umarım.. kendi adına...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Greatest
    The_Greatest's avatar
    Erkek
    Designer bunu yazdı:

bu arada biz salaktık dimi istesek IP den ban koyup o bilgisayardan yasaklayamayız siteyi??

iyiki söyledin 5 dakkada başka bi nick alınıp girileceğini.. bak biz bunu hiç düşünememişiz :)

hoca benimle dassak gectiginimi zannediyosun,sana sunu soyleyeyim bu dassak gecme muabbetlerini kendi yasitlarinla yap...Ama illa ki ben yawsakligimi yapacagim diyosan pm"den gel adreslerimizi verelim birbirimize delikanli gibi bulusup halledelim bi sorunun varsa

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    al işte yine adres ver muhabbeti.. delikanlı muhabbetleri.. buluşunca özürler valla bidaha olmicaklar.. falan filan.. sıkıldım ama harbiden...

Toplam Hit: 4464 Toplam Mesaj: 19