folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bunu Nasıl Alırız? Ebay Yada Amazoncular Yardım

Bunu Nasıl Alırız? Ebay Yada Amazoncular Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221004466881+

Arkadaslar gittigidiyor hesabım var bu hesapla ebay a gırıyorum ama bu cıhazı nasıl alabılırım (yada aynı marka model baska bırınden)

Kaydını vss nasıl yaptırabılırım?

Türkiye ye gırısınde sorun olur mu?

E bay dan alısverıs yapanlar yada amazondan yadımcı olursa sevırınım ...

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Arkadaşlarımdan biliyorum sıkca alışveriş yaparlar ordan üstüne basa basa güvenilir olduğunu söylüyorlar :)

edit: http://www.ebaydestek.com/index.php bu adresten ebay hakkında merak ettiklerini öğrenebilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

systemexp bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlarımdan biliyorum sıkca alışveriş yaparlar ordan üstüne basa basa güvenilir olduğunu söylüyorlar :)

edit: http://www.ebaydestek.com/index.php bu adresten ebay hakkında merak ettiklerini öğrenebilirsin

Oooo sagol hocam :) Burası bayagı bılgı verıyormus pekı bızım muridlerden getırten goturten alan satan var mı?

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

suhatuna bunu yazdı:

systemexp bunu yazdı:

Oooo sagol hocam :) Burası bayagı bılgı verıyormus pekı bızım muridlerden getırten goturten alan satan var mı?

nedemek dostum herzaman :)

hocam bide  doların ve euro nun belli bi limiti wardır limiti aşma gibi durumlarda vergi aldıklarını biliyorum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Up olsun !!!

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

3 yıl önce iphone 1st generation almıştım 4 ayda geldi. 4 ay önce bir iphone 4 aldım geldi gümrüğe çağırdılar gittim telefonu geri gönderdiler. telefon sokulmuyor onun için uğraşmayın bazen şansa geçiyor gümrükten ama yüzde 90 takılıyor ama onun dışındakiler hemen hemen geçiyor.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Kamera Lensi Alsam Gümrükten Geçermi Geçmez mi ? Geçse Bile Vergi alırlar mı ? Fiyatı 500-550 Dolar. Varmı Bilgisi Olan ?

Saygılar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

ameros bunu yazdı:

3 yıl önce iphone 1st generation almıştım 4 ayda geldi. 4 ay önce bir iphone 4 aldım geldi gümrüğe çağırdılar gittim telefonu geri gönderdiler. telefon sokulmuyor onun için uğraşmayın bazen şansa geçiyor gümrükten ama yüzde 90 takılıyor ama onun dışındakiler hemen hemen geçiyor.

Tamam Hocam Teşekkurler

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

telefon v.b. IMEI, MAC gibi benzer etiketleme sistemine sahip elektronik cihazlar çok sıkıntı çıkarır Türkiye Gümrüğünde sık sık ebay alışverişlerim olur. Alım-satım yaparım ama elektronikten (komple toplanmış telefon, pad, pda, pc v.b.) uzak dururum ama bunun dışında DLSR için lens, giyim, ayallabı v.b. herşey getiririm satıcıya sadece ürünü gönderirken GIFT yazmasını rica ederim ve ürün 1 ay bile sürmeden kapıma kadar gelir. Tek seferde 10 adet 256 GB Kingston bellek getirtmiştim bu yöntem ile. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

telefon v.b. IMEI, MAC gibi benzer etiketleme sistemine sahip elektronik cihazlar çok sıkıntı çıkarır Türkiye Gümrüğünde sık sık ebay alışverişlerim olur. Alım-satım yaparım ama elektronikten (komple toplanmış telefon, pad, pda, pc v.b.) uzak dururum ama bunun dışında DLSR için lens, giyim, ayallabı v.b. herşey getiririm satıcıya sadece ürünü gönderirken GIFT yazmasını rica ederim ve ürün 1 ay bile sürmeden kapıma kadar gelir. Tek seferde 10 adet 256 GB Kingston bellek getirtmiştim bu yöntem ile. 

Alışverıste dıkkat etmemız gereken seyler var mı?

Yada kısıler yada detaylar ?

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SATILMIŞ

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1934 Toplam Mesaj: 15