Buradan Sakın Host Veya Domain Almayın !
-
arkadaşlar kesinlikle turkcehosting.com.tr dan uzak durun. adamlardan domain aldım geçen sene, onlarda isimtescilden almış .4 ay önce transfer edin dedim, bugün yarın bugün yarın diye oyaladılar. şimdi domain in süresi bitti.
adamlara süre bitmeden 10 gün önce paralarını yatırdım . uzatmaları için telefon açtım , mail attım hala uzatmadılar. ve olan oldu . domain imi uzatmadığı için bu sabah domain park edilmiş durumda . bu kadar adilik , şerefsizlik olurmu yaa. bir yıllık emeğim gitti
paralarını internet üzerinden yatırdım adam hala uzatmamış. bu bide com.tr şirket olacak bu kadar sorumsuzluk olurmu acaba ?!site ismi vermeyecektim . fakat bu sefer hangi siteden bahsettiğimiz belli olmuycak :\
-
aynı hatayı bende yaptım domain puff oldu.. 2 kez para verdim hemde uzatsın diye .. sonucunda pesimistzombie.com uçtu :( ..
-
Efenim rene yillardir bas bas bagirir ,Turklerden host domain falan almayin :)
-
Türklerden host alın ama araştırarak alın. [ hostbul.net ] Şirketlere yapılan yorumlar, bilgiler her şey var. Gerçekten kaliteli işini ciddiye alan firmalar var. Haklarını yemeyelim.
Foxxly firma hakkındaki görüşünü buraya yazabilirsin. Onlarda cevap verebilirler.
-
compü biliyomda , ilk domain im , acemiliimize geldi.
bLuetuLips evet yazd1m orayada
-
konuyu azıcık alevlendircem bugün 2. domainde gitti çünkü.
ben bu adamlara para verdim. işbankasından dekontuda var.
bunlar şimdi kendilerine şirket diyor sözde.
ben sitelerim tamamen iptal olduktan sonra bunlara dava açabilir miyim?
-
Türkiye'de tavsiye edebileceğim tek firma DorukNet. Destek olayını %80 veriyor ve çözüme kavuşturuyorlar.
En berbat firma : Türkticaret. Destek? Buraya bir screenshoot koyardım ya rezil olacaklar neyse.
Yurt dışında,
GoDaddy
Everyones
Sago -
ben acilhosttan alınderim ...
-
sakin acilhosta bulasmayin :)
-
hoca ben Türkiye den dili yanmış zamanında ve domain hosting i Türkiye dışı yerlerden alan bir insanım. Ha Türkiye de yokmu adam akıllılar? Var. Türkiyeden aldığımda var şu an . www.rodosweb.com var 1 adet alan adım ve 1 adet hosting im var alan adım 7 aydır duruyor paneli felanda var biraz zor kullnımı ama HİÇ sorun olmadı. Hosting de çok kaliteli yavaş olursa bir mailde yeni bir server a taşıyorlar ucuzda Türkiye şartlarında anca warez vs. izin vermiyorlar..
www.rodosweb.com
www.hostbul.net den yorumlarınnada bakabilirsiniz. En fazla olumlu yorum alan firmadır kendisi.
-
Radore, Doruknet, Teklan Bunlar benim bildiğim TR'de sağlam firmalar...