Burası Kürdistan Kabul Edin Artık! Ya Harita Bilmiyor Yada Kendini!
-
nerden baslayayım sövmeye..
-
Rahatsız oldular yapılanlardan ibneler sulandırıyorlar :)
-
Onu bunu bilmemde arada söyle bir kütüphaneye yolum düserse rastgele bir iki atlant'a bakarim.
Türkiye'nin dogu tarafi ayri bir renkte ve Kürdistan yaziyor.Biz inanmiyoruz ama basklarinida pek inandiramiyoruz gibi.
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------
bunlar kukla ama bunların bu kadar ileriye gidip açıklama yapmasına izin veren göz yuman hükümet, ceza veremeyen yargıya ne demeli...
-----------------------------
O düşünce içersindeki insanların ekmeğine tereyağı sürmek olur bu .bu adam şu an belediye başkanı halkın oylarıyla gelmiş biri. seçimi kaybedince sıradan bir pkk lı olur kaybolur gider. şu an ceza verilir ise kahraman olur sence hangisi mantıklı.
-
Kürt eleman 26 çocuk yaparsa dağıtım şu şekil gerçekleşiyor..
7Tanesi İnşaat işcisi(1 i ilerde türkücüde olabilir,yeteneğine göre)
4 tanesi ayakkabı boyacılığını meslek edinir.
2 tanesi okul okur.(1i ünive.ulaşıırsa kürt sorunarıya diye pkk propagandası yapar)
5 tanesi daha önce açmışlar gibi,bar-cafe işine girer.(3 ünin hap veya rant işlerinden bok yoluna gitmesi muhtemel.)
4 tanesi dağa çıkar ki babasının moronluğunu temizlesin eve para getirsin(3 ü muhtemelen ölür,4üncüsü de muhtemelen ölü olarak ele geçirilir)
3 tanesi istanbula kapkaçcı-hırsız olarak ufaklıktan ihraç edilir.
1 i ise baydemir gibi dangalaklara yalakalık yaparak hayatını sürdürür.
Peki istisanalar var mı-Evet,Peki istisanalar kaideyi bozar mı-Hayır..Anlatılacak çok şey var da,bu gibi şerefsizleri görünce insan vatanda ne kadar hain olduğunu hatırlıyor..Bu da güsel en azından unutkan milletim unutmuyor bu yolla..
-
bi anket yapıp organ belirleyelim sonrada o organımzla gülelim TBT olarak bence götümüzle gülelim :|
-
"demokrasi şehitleri" dediği şerefsiz pkk itleri değilmi ya..ulen bu insan hakları zımbırtısına güvenip mal mal söylemler de bulunuolar deli ediolar milleti..
-
Bu devletin savcısı, yargıcı yokmu? Nasıl bir hukuk ve adalet sistemidir bu ? Hayretler içinde izliyorum. Diycek söz bulamıyorum. Tahrik olmamak elde değil.
-
ben bu baydemire tecavüz edicem.. kimse karışmasın...
-
arkadaşlar çok basit türkiyede 25 milyon kürt var dtp nin oyu 3 milyon kürtlerde istemiyo bunları artık seçimde gene akp alır