Burası Trakya Köpekler Barınamaz
-
edirnede 30 kişilik trakya üniv. öğrencisi pkk yandaşı grup basın açıklaması ve saygı duruşu yapmak isterse ne olur biliyomusunuz
http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=2345&bid=1
izleyin
TÜRKÜM TEKİRDAĞ ve TRAKYALI oldugum için GURU DUYUYORUM....
-

Gaziantep dtp İl Binasına Molotoflu Saldırı;
Tokat'tan gelen şehit haberinin ardından GAZİANTEP dtp il binasına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafındanmolotof kokteyli atıldı.
Gaziantep'te Demokratik Toplu Partisi (DTP) il binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotof kokteyli atıldı.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------

Tokat'tan gelen şehit haberinin ardından GAZİANTEP dtp il binasına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafındanmolotof kokteyli atıldı.
Gaziantep'te Demokratik Toplu Partisi (DTP) il binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotof kokteyli atıldı.
-----------------------------o molotofu atan ellerin dert görmesin!
-
Trakya üni öğrencisi filan değil tüm esnaf ve yerli halk desek.Özellikle saraçlar ve çilingirler esnafı
Edit: Pazar günü 2. round var daha :F -
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

-----------------------------molotofa molotofla karşılık.
aman ne güzel...
-
Helal olsun..
-
suKo bunu yazdı:
Trakya üni öğrencisi filan değil tüm esnaf ve yerli halk desek.Özellikle saraçlar ve çilingirler esnafı
şerefsileri dövenler esnaf ama eylem yapanlar trakya univ öğrencisi pkk lılar -
@husnuweb
sorması ayıp nasıl karşılık verilmeli dtp liler istanbulda otübüsde molotofla 16 -17 yaşındaki gencecik kızlarımızı cayır cayır yakarken iyide gaziantepde dtp binasına atılınca mı kötü bence kısasa kısas kim yaptıysa iyi yapmış diyorum. Anlasınlar Terör kendilerine de dokununca nasılacı veriyor yanan serabı anlasınlar anlasınlar ki yapmasınlar bir daha -
vesselam bunu yazdı:
suKo bunu yazdı:
şerefsileri dövenler esnaf ama eylem yapanlar trakya univ öğrencisi pkk lılar
Ha pardon hoca yanlış okumuşum. -
Duygusal olmayın mantıklı düşünün.
Bunları yapan bu ülkeye zarar veriyor.. 30 senedir askerimiz şehit oluyor.
Türkiye'nin dünyanın en büyüklerinden biri olması varken uğraştığı boktan konu için astronomik bir bütçe ayırıyor.
Şimdi benim gibi düşünenlere kürtçü dersiniz. Oturup dtplilerle konuştuğumda da aynı şeyleri söylüyorum onlarda türkçü diyorlar :) Hayat ne garip...
-
Hani TBT içindeki bazı gizli pkk sempatizanı yavşaklar aba altından sopa gösterir şekilde diyorlarya;
" Ülke Karışır "
" Kürtler Ayaklanır "
" Şu olur, Bu olur "
Haydi size er meydanı buyrun sokaklara, tabii götünüz yiyorsa,
Bakın size TÜRKİYENİN herhangi bir batı şehrinden, izmirden, yozgattan, manisada, konyadan seslenmiyorum.
Size GÜNEYDOĞUNUN kalbinden sesleniyorum...
Yapılanlar yapılacakların teminatıdır...
-------------------------------------------
@iLLuMiNaTi kardeşim ben atmadım yaf, başımı yakma genç yaşımda :)