Burası Trakya Köpekler Barınamaz
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
vesselam bunu yazdı:
26 aralıkta lüleburgazda a aynı eylemi yapmayı planlıyorlarmıs.
bnece bunlar trakyanın nabzını ölçüyor
katılıyorum çünkü trakya tarafı çok göç aldı
hatırlıyorum bundan 13-14 sene önce gittiğimizde köyde arabanın kapısını bile kilitlemiyorduk hep açık kalıyordu
geçenlerde ise bir komşunun ağılından inek çalınmış :S
Buraya genelde terörden kaçan insanlar geldi..Tabiiki içlerinde sempatizanlar da vardır muhakkak fakat burada o tür şeyler yapamazlar..Tvlerde pek çıkmamış olabilir fakat geçmiş senelerde yapılan Cumhuriyet mitinginde mahşeri bir insan seli yaşandı.Haberdeki eylemi yapmaya kalkanlarda bir avuç gerizekalıdan başkası değil büyük ihtimal. -
husnuweb bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
@husnuweb
sorması ayıp nasıl karşılık verilmeli dtp liler istanbulda otübüsde molotofla 16 -17 yaşındaki gencecik kızlarımızı cayır cayır yakarken iyide gaziantepde dtp binasına atılınca mı kötü bence kısasa kısas kim yaptıysa iyi yapmış diyorum. Anlasınlar Terör kendilerine de dokununca nasılacı veriyor yanan serabı anlasınlar anlasınlar ki yapmasınlar bir daha
-----------------------------çapulculara özenip eline molotof kokteyli almak istiyorsan buyur, yürü dtp binasına, at bakalım.
dikkat ette dtp binasının etrafında masum insan olmasın.
özenmeyle bir alakası yok ki bunun kısas sadece bunun hükmü hukuktada var dinde de var ;) öyle birşey yapacağımı söylemedim yapanı haklı buldum karıştırma bunuda -
Aksaray yada ceyhanada beklerim bu tayfayı:)
-
way bea bizim ciğerciler bile dalıo saraçlar az karışmamış kaçırdık be :S :D
-
köpeksiz köyde değneksiz gezmeye kalkarsan trakyalılar o değneği anüsüne onboard ederler
-
Tek sözüm bu ülkede 2 3 tane daha TRABZON(Karedeniz diyim yada :d ) olsaydı bu hale gelmezdik...
-
fenerist07 bunu yazdı:
başta izmir olmak üzere,trakya,eskişehir,trabzon'un bu konudaki duyarlılıkları gerçekten takdire şayan
-----------------------------Ardahanıda sayın amk ki ardahanda dtpliler de çok ağır yaralılar kişiler vardı. Üstelik Ardahanda Yoğun bi Kürt üremesi ve göçü var. :W ama Ardahan Türktür ve taviz vermeyiz :!