folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Burger King'de Suriyeli Çocuğa Dayağın Görüntüleri

Burger King'de Suriyeli Çocuğa Dayağın Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    yunanistanda savas ciksa ve yunanlilar turkiyeye gelse ayni bu olay yasansaydi ne olurdu

Yunanistana hiç gittinmi bilmiyorum ama. Onlardaki türk düşmanlığı pek yüksek düzeyde

Bir şehirde kocaman tabelada Don't forget kıbrıs yazıyodu.

Türkiye yunanistan sınırındaki yunanistan tarafına girişte "Lütfen Ab ülkelerine salgın hastalık sokmayın" felan yazıyo. Bizi ne zannediyolarsa artık.

Yunanistanda savaş çıksa büyük ihtimal türkiye ile olurdu.

başkasıyla olduğunu farzedersek ab üyesi bi ülkenin vatandaşlarının kaçacağı son ülke türkiye olurdur heralde.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

koca koca adamlarsınız patatesleriniz kadar konuşun mk.

multinet paramın çoğunu karnı acıkmış küçük çocuklara gidiyor. okadar çocuğun karnını doyurdum okadar yemeğimi yediler ölmedim daha bak yaşıyorum.

o çocuklar siz tripli insanların burger de yediğiniz patateslere muhtaç değil. aslında sizlerin merhamete itiyacınız var.

o çocukların siz solcu protestocularında protestosuna ihtiyacı yok. çünkü yalandan protesto yapıyorsunuz. yalandan o mekana girip burger i protesto ediyorsunuz.

küçük bir çocuğu karşısına oturtup onun büyük bir iştahla yemek yemesini izlemeyi ve bundan mutluluk duymayı bilmeyen insanlar köprü kenarında 5 liraya saxo çeken faişelerden daha değersizdir.

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı
    yunanistanda savas ciksa ve yunanlilar turkiyeye gelse ayni bu olay yasansaydi ne olurdu

Yunanistana hiç gittinmi bilmiyorum ama. Onlardaki türk düşmanlığı pek yüksek düzeyde

Bir şehirde kocaman tabelada Don't forget kıbrıs yazıyodu.

Türkiye yunanistan sınırındaki yunanistan tarafına girişte "Lütfen Ab ülkelerine salgın hastalık sokmayın" felan yazıyo. Bizi ne zannediyolarsa artık.

Yunanistanda savaş çıksa büyük ihtimal türkiye ile olurdu.

başkasıyla olduğunu farzedersek ab üyesi bi ülkenin vatandaşlarının kaçacağı son ülke türkiye olurdur heralde.

birader olaya hangi açıdan baktığınızı çözmeye çalışıyorum

bazısı hükümet soktu bu insanları diye gıkını çıkaramıyo, anasını bellese ses etmeyecek çünkü hükümeti eleştirmiş olacak o yüzden savunuyo

kimisi müslüman ve/veya arap oldukları için savunuyo

bazılarıda insan ve çocuk oldukları gözüyle bakıp savunuyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IskeletDalagi
    IskeletDalagi's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

birisi de yazmıs hemen "socomdo oyomo okopoyo vorocom" diye, ver amına koyim ver, suriyelilerin ne durumda oldugu cok sikindeydi zaten akp'nin, adamların oy toplamak icin yapmayacagı fırıldak yok, siz halen duygusal bakın olaya. bir hükümet düsünün ki daha kendi vatandasının problemlerini cözemiyor, sokakta soguktan ölen vatandası koruyamıyor ama ülkenin ekonomik özgürlügü adeta bir isvicre'ymis gibi sınırdan habire adam alıyor sırf ortadogu ülkelerine sirin görünmek ve oy toplamak icin.

hadi madem aldın, bunlar ne arıyor tatil bölgelerinde, ipini koparanın geldigi istanbul'da ? zaten bok cukuruna dönmüs ve su anki nüfusla bogulan bir istanbul varken sen devlet olarak bunun önüne nasıl gecmezsin ?

bunları savunanlar hümanistler, 7 milyarlık nüfusu olan dünyada sadece suriye mi zor durumda lan ? bu hayat adaletsiz, elin arabı altın kaplamalı tuvalete sıcarken, padisahımız sarayına yüzlerce milyon lira sacarken bazıları da yemeye ekmek bulamıyor ve ölüyor. buna senin benim yapabilecegimiz bir sey yok. olaya sıg bakacaksanız o zaman bu gercegi de göz önünde bulundurarak savunun.

türkler nasıl avrupa ülkelerinin bir kesiminde barbar ve egitimsiz olarak görülüyorsa, su an iki ülkeyi karsılastırdıgımızda suriyeliler de türkiye icin aynen bu konumda kalıyor, göte göt demeyi bilin biraz. bu sahıslar toplumun huzurunu kacırabilecek, suc oranını yükseltebilecek potansiyelde olan insanlar. 2-3 ay önce izledigim haberi unutmadım halen, antep'te kira kavgasından dolayı türk vatandasını öldürmüstü bir suriyeli. daha kim bilir nerelerde neler oluyor. kimse kusura bakmasın kardesim, benim icin öncelik türkiye'nin refaha ve huzura ermesidir, bu gerceklesene kadar x ülkesi pek de sikimde olmaz acıkcası.

özellikle bu duruma yorum yapmak gerekirse, videoyu izlemedim ama o müdürün arka planda cocuklardan neler cektigini biz bilemeyiz. belki oraya suriyeliler dadandı ve adamı illallah ettirecek pozisyona getirdiler. sonucta orası bir is yeri ve müsteriler geliyor. tabi ki vurması yanlıs ama yine söylüyorum, olayın öncesini bilmeden adamı carmıha germenin, aptal aptal protestolar yapmanın bir anlamı yok.

https://www.youtube.com/watch?v=_oD8zej7fU8
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

koca koca adamlarsınız patatesleriniz kadar konuşun mk.

multinet paramın çoğunu karnı acıkmış küçük çocuklara gidiyor. okadar çocuğun karnını doyurdum okadar yemeğimi yediler ölmedim daha bak yaşıyorum.

o çocuklar siz tripli insanların burger de yediğiniz patateslere muhtaç değil. aslında sizlerin merhamete itiyacınız var.

o çocukların siz solcu protestocularında protestosuna ihtiyacı yok. çünkü yalandan protesto yapıyorsunuz. yalandan o mekana girip burger i protesto ediyorsunuz.

küçük bir çocuğu karşısına oturtup onun büyük bir iştahla yemek yemesini izlemeyi ve bundan mutluluk duymayı bilmeyen insanlar köprü kenarında 5 liraya saxo çeken faişelerden daha değersizdir.

1))))) ya kes amk. insanlık dersi vermeye senin gibilerin kapasitesi yetmez.

2))))) senin paranın nereye gittiği umrumda dahi değil he zaten yaptığın iyiliği gelip burada bağıra bağıra söylemen başka bir iğrençlik 

onu geçiyorum. 

3))))) ben yemeğimi kimseyle paylaşmak zorunda değilim. okulum nişantaşında. bir kafede otururken arkadaşlarla bir çocuk geldi çay içiyordum o sırada. koyu bir muhabbet, bir tartışma vardı yok abicim dedim hızlıca sohbete döndüm. ''ağzınıza sıçayım'' diyerek kaçtı.

Vatan Caddesi üzerinde bir tanıdığın dükkanı var. Anlattığı olay ise şu;

birkaç suriyeli ''biz suriyeye dönücez para ver yardım et'' nidalarıyla gelmişler. dükkanda yeni yeni dekore falan ettiriliyor vs.. kum

yığını var kapının önünde. Tamam demiş şu kumları kenara atın vericem para size ve 2-3 tane kürek vermiş içeri girmiş. 10 dakika

sonra çıkıyor bakıyor ortalıkta ne kürek var ne suriyeli.

Bedava yaşamak yok kardeşim. Bu çocuklar bedava yaşamayı, hee biz nasılsa el açınca acıyorlar bize para da veriyorlar siktir et

derlerse o zaman gelecekte cok büyük sorunlar çıkar. Aklı başında olanlar garsonlukla,hamallıkla ekmeğini çıkarıyor. Hayat kimseye

acımıyor,durumları zor ama bu sebepler tembel olmayı meşru kılmaz.

1) neye göre değerlendirdin merak ettim.

2) bunda birşey yokki. bende narayan kristiyanın aç cocukları beslediği videoyu izledim insanlık öğrendim mk. bağıra bağıra söylemeseydi belkide kalbimin sesini hiç duyamayacaktım.

3) çocuğun ağzına sağlık. çocuk senin ne mal olduğunu bildiği için gerekeni söylemiş . aferin çocuğa .

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Müdürün elleri dert görmesin Kutluyorum 

milletin paratesini çalıyorlar geçen Bakırköy'de benim patatese saldırdı bu piçlerden biri 

bir koydum birde duvar koydu 

burger Kingi boykot ediyorlarmış :) niye müdür gayet yerinde iş yapmış 

huzur içinde insanlar yemek yiyemeyecekmi bunlar yüzünden

burger King'i o müdürü ödüllendirmeyip işten çıkarttığı için boykot ederim ancak

İnsanlık bu kadar aciz mi ? 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Ne kadar memleketini ilk kurşunda terk eden varsa hepsini fırınlarda yakmak lazım !!

Uygurlar da zulüm görüyor adamlar toplu halde kaçmıyor. Çeçenler öyle,  güney Azerbaycan'da, Musul'da birsürü insan var yıllardır çatışmanın ortasındalar neden bunlar gibi vatanını terk edip toplu halde kaçmıyorlar ?

Ne Mutlu Türk Doğana..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    HAZAR_HAN bunu yazdı

Ne kadar memleketini ilk kurşunda terk eden varsa hepsini fırınlarda yakmak lazım !!

Uygurlar da zulüm görüyor adamlar toplu halde kaçmıyor. Çeçenler öyle,  güney Azerbaycan'da, Musul'da birsürü insan var yıllardır çatışmanın ortasındalar neden bunlar gibi vatanını terk edip toplu halde kaçmıyorlar ?

aynen öyle.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yarının Türkiye'sini görmek isteyenler bugünün İsveç'ine baksınlar. Google imagese şunu yazın: Diversity in Sweden

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Okadar post atılmış, ilk kurşun bile örnek gösterilmiş..

Konuya post atarken ,  

Videodaki kişi çocuk canı cehenneme ..

Yoksa oda bir suriyeli canı cehenneme diyemi bakıyorsunuz?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 15622 Toplam Mesaj: 128