folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Burgerda Çalışmak?

Burgerda Çalışmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Valla dışardan gördüğüm ve birkaç arkadaştan aldığım duyumlara göre çalışman için bence ;

Tek iş orası olmalı ve çalışmayacak olursan aç açıkta kalıyor olman lazım yoksa onun dışında cep harçlığım çıksın yok şunu alcam para lazım gibi durumdaysan 

çekilecek çile değil bence git cafede orda burda uyduruktan garsonluk yap daha iyi 

tabi ki benim fikrim bu karar senin 

ayrıca kasada beklerken gördüğüm kadarıyla çalışanın dötünden kan alıyorlar gibi havası ver herkezin müdür de dahil.

İyi düşün derim.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

her işi yaptırıyolarmış, 1 saniye bile boş bırakmıyolarmış. yakasında müdür yazan adam bile tuvalet temizliyor. gerisini düşün artık.

aklını kullanırsna müdüre sen bile temizletirsin o tuvaleti bkz. X Müdürüm tuvalaetleri nasıl temizlicem bi gösterirmisiniz Y müdür kontrol edicekmiş öyle söyledi. burada Y > X  gerisini siz düşünün D:

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

her işi yaptırıyolarmış, 1 saniye bile boş bırakmıyolarmış. yakasında müdür yazan adam bile tuvalet temizliyor. gerisini düşün artık.

aklını kullanırsna müdüre sen bile temizletirsin o tuvaleti bkz. X Müdürüm tuvalaetleri nasıl temizlicem bi gösterirmisiniz Y müdür kontrol edicekmiş öyle söyledi. burada Y > X  gerisini siz düşünün D:

Düz mantık akarrr :D

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

kız arkadaşım çalıştı (mc'te). çalışırsın 3 ay uzun çalışmak istiyorum diyip 3.ayda çıkarsın bişey olmaz.önce eğitim süreci vs. var. en az 8 saat çalışıyosun günde.haftalık doldurman gereken limitin var. (part time için.en az 3-4 gün çalışıyosun o halde bile) gece gündüz rasgele çağrılırsın.ne zaman boşsa.saatlik 3 lira demişler ama daha az. ayrıca 8 saat 10 11 saat olabiliyor fakat mesai yazılabilen bilmemkaç saat sınırı var o sınır geçmiyor fazladan alamıyorsun. yemek işi puan sistemli. 18 20 puan gibi bir şey veriyorlar 8 saatte bir. her yiyecek puanlı.su bile 2 puandı sanırım. git bi barda çalış daha rahat edersin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

hocam kaç yaşındasın ? 3 ay içinde sana tutup 800 lira vermez adam.

işine ve hızlılığına bağlıdır alacağın para ama 3 ay içinde fazla para vereceğini zannetmiyorum.

bunları yetkili kişiyle görüşüp daha detaylı bilgi alabilirsin her burgercinin vereceği para aynı olmaz kanımca..

inşallah işe alınırsın hoş kal (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

hocam kapanış vardiyasındaydım yeni geldim. ben sana söyliyim,

ÇALIŞMA!!

başka iş bul, ben artık yorulmayı hissetmiyorum heralde, ultra sıkılıyorum. 2. senem oluyor, daha bugün mutfaktan dışarı çıkıyorum amına koyim, bence gitme oraya.

maaş konusuna gelirsek, bu sene fazla mesai olayı geçerli oldu, fazla mesainin parasını öpe öpe veriyolar. bizim bölgede temmuz ve ağustos ayında 100 lira prim veriyolar, ayrıca bunun fiş parası var. fazla mesai ile birlikte toplamda sana 800 liraya yakın bi para gelir. ekip üyesi isen.

ama çalışma orda, orda adamı çalıştırmıyolar, sadece sikiyolar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

ben okurken daraldım şu konuyu insanız aq böyle şerefsizlik olur mu lan.

memento mori.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Çalışma hocam börgır neymiş be :) zor işler bunlar.defacto da çalıştım yaz döneminde orada aynı.alayı aynı bok bunların.müdürlerinde hepsi yavşak.en son çıkarken müdürün odasına ev arkadaşımla elde tesbihler filan daldık :) ters bi laf etse ağzını yüzünü dağıtacaktık.tırstı götoğlanı.ben o müdür kadar,müdür yardımcıları,reyon yöneticileri kadar yavşak insanlar görmemiştim.Allah kimseyi kapitalizmin kucağına düşürmesin :) Harbi emeği sömürüyolar,kanını emiyolar.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

üşenmeden tüm yorumları okudum. okurken ben yoruldum lan. yaptığım işe şükür. oturup para kazanyrm aq

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

haha anlatınlara bak :D

Toplam Hit: 4519 Toplam Mesaj: 33