Burgerda Çalışmak?
-
Valla dışardan gördüğüm ve birkaç arkadaştan aldığım duyumlara göre çalışman için bence ;
Tek iş orası olmalı ve çalışmayacak olursan aç açıkta kalıyor olman lazım yoksa onun dışında cep harçlığım çıksın yok şunu alcam para lazım gibi durumdaysan
çekilecek çile değil bence git cafede orda burda uyduruktan garsonluk yap daha iyi
tabi ki benim fikrim bu karar senin
ayrıca kasada beklerken gördüğüm kadarıyla çalışanın dötünden kan alıyorlar gibi havası ver herkezin müdür de dahil.
İyi düşün derim.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------her işi yaptırıyolarmış, 1 saniye bile boş bırakmıyolarmış. yakasında müdür yazan adam bile tuvalet temizliyor. gerisini düşün artık.
-----------------------------aklını kullanırsna müdüre sen bile temizletirsin o tuvaleti bkz. X Müdürüm tuvalaetleri nasıl temizlicem bi gösterirmisiniz Y müdür kontrol edicekmiş öyle söyledi. burada Y > X gerisini siz düşünün D:
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------her işi yaptırıyolarmış, 1 saniye bile boş bırakmıyolarmış. yakasında müdür yazan adam bile tuvalet temizliyor. gerisini düşün artık.
-----------------------------aklını kullanırsna müdüre sen bile temizletirsin o tuvaleti bkz. X Müdürüm tuvalaetleri nasıl temizlicem bi gösterirmisiniz Y müdür kontrol edicekmiş öyle söyledi. burada Y > X gerisini siz düşünün D:
-----------------------------Düz mantık akarrr :D
-
kız arkadaşım çalıştı (mc'te). çalışırsın 3 ay uzun çalışmak istiyorum diyip 3.ayda çıkarsın bişey olmaz.önce eğitim süreci vs. var. en az 8 saat çalışıyosun günde.haftalık doldurman gereken limitin var. (part time için.en az 3-4 gün çalışıyosun o halde bile) gece gündüz rasgele çağrılırsın.ne zaman boşsa.saatlik 3 lira demişler ama daha az. ayrıca 8 saat 10 11 saat olabiliyor fakat mesai yazılabilen bilmemkaç saat sınırı var o sınır geçmiyor fazladan alamıyorsun. yemek işi puan sistemli. 18 20 puan gibi bir şey veriyorlar 8 saatte bir. her yiyecek puanlı.su bile 2 puandı sanırım. git bi barda çalış daha rahat edersin.
-
hocam kaç yaşındasın ? 3 ay içinde sana tutup 800 lira vermez adam.
işine ve hızlılığına bağlıdır alacağın para ama 3 ay içinde fazla para vereceğini zannetmiyorum.
bunları yetkili kişiyle görüşüp daha detaylı bilgi alabilirsin her burgercinin vereceği para aynı olmaz kanımca..
inşallah işe alınırsın hoş kal (:
-
hocam kapanış vardiyasındaydım yeni geldim. ben sana söyliyim,
ÇALIŞMA!!
başka iş bul, ben artık yorulmayı hissetmiyorum heralde, ultra sıkılıyorum. 2. senem oluyor, daha bugün mutfaktan dışarı çıkıyorum amına koyim, bence gitme oraya.
maaş konusuna gelirsek, bu sene fazla mesai olayı geçerli oldu, fazla mesainin parasını öpe öpe veriyolar. bizim bölgede temmuz ve ağustos ayında 100 lira prim veriyolar, ayrıca bunun fiş parası var. fazla mesai ile birlikte toplamda sana 800 liraya yakın bi para gelir. ekip üyesi isen.
ama çalışma orda, orda adamı çalıştırmıyolar, sadece sikiyolar
-
ben okurken daraldım şu konuyu insanız aq böyle şerefsizlik olur mu lan.
-
Çalışma hocam börgır neymiş be :) zor işler bunlar.defacto da çalıştım yaz döneminde orada aynı.alayı aynı bok bunların.müdürlerinde hepsi yavşak.en son çıkarken müdürün odasına ev arkadaşımla elde tesbihler filan daldık :) ters bi laf etse ağzını yüzünü dağıtacaktık.tırstı götoğlanı.ben o müdür kadar,müdür yardımcıları,reyon yöneticileri kadar yavşak insanlar görmemiştim.Allah kimseyi kapitalizmin kucağına düşürmesin :) Harbi emeği sömürüyolar,kanını emiyolar.
-
üşenmeden tüm yorumları okudum. okurken ben yoruldum lan. yaptığım işe şükür. oturup para kazanyrm aq
-
haha anlatınlara bak :D