Burnu Havada Türk Kızlarına Gelsin
-
Bir müridenin yorum yapmasını bekledim ama gelmedi henüz
-
oyşş
-
bu konu hit olur, yerimizi alalım.
-
Bizi Abaza olarak gören bir türk kızına seslenıyorum.
gözünüzde hepimiz abaza olabiliriz ama unutmayınz sizi de biz birer kategoriye aldık.. hepiniz gözümüzde kaşarsınız :)
edit: hepimiz abazayızdır. sevgilisi günde 5 kere masturbasyon yapan kıza göre de sevgilisi herkesden çok terbiyelidir :) anlatsın bri türk kızını bana.. kendisi mal mı bana mı öyle geliyor :)
-
işte kuş beyinlilere bunları okutturcan yoksa anlamazlar evde kalırlar yok önce kariyermiş yok bilmem neymiş
-
-
valla yazının çoğu doğru şimdi allah için. ama yorumlarda kaşar maşar hoş olmamış. bi de bi genelleme var ya türk kızları şöyle türk kızları böyle sanki bütün milletlerden kızlarla çıktınız da yorum yapıyosunuz arkadaş. bıktım bu genellemeyi duymaktan yani siz normaliyle karşılaşmadınız diye... neyse..işte bir müride yorumu :)
-
neminomin bunu yazdı:
-----------------------------
valla yazının çoğu doğru şimdi allah için. ama yorumlarda kaşar maşar hoş olmamış. bi de bi genelleme var ya türk kızları şöyle türk kızları böyle sanki bütün milletlerden kızlarla çıktınız da yorum yapıyosunuz arkadaş. bıktım bu genellemeyi duymaktan yani siz normaliyle karşılaşmadınız diye... neyse..işte bir müride yorumu :)
-----------------------------hayır genelleme yapmadım iyi bakarsanız hatta tekrar okursanız sevinirim :)
edit: üstteki mesajımda o düşünceye sahip olan kızlar için dedim tabi ki genelleme sayılmaz
-
yani bak şimdi kaç yıldır forum sektörünün içindeyim, gerek forum olsun gerek reel hayat olsun, hep aynı konu.Yok kızlar şöyle de yok erkekler böylede vız vız vız mına ki.Her iki tarafta birbirine muhtaç, ne kadar asıp kesseniz de yine biri çıktımı karsınıza bu dediklerinizi hep yutuyorsunuz.Yanlışsam admin ban atsın .d
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------neminomin bunu yazdı:
-----------------------------hayır genelleme yapmadım iyi bakarsanız hatta tekrar okursanız sevinirim :)
edit: üstteki mesajımda o düşünceye sahip olan kızlar için dedim tabi ki genelleme sayılmaz
hocam sen türk kızı diye hitap edince benim aklıma genellemeden başka birşey gelmiyor :)