Burnu Havada Türk Kızlarına Gelsin
-
Aslında kadınlar kadar bizim içinde geçerli, 30 a geldimi yaş hiçbişey eskisi gib olmaz, olamaz.. Ne diyebilirizki gençlere öğüt "geç kalmayalım"..
-
madleo bunu yazdı:
-----------------------------
Aslında kadınlar kadar bizim içinde geçerli, 30 a geldimi yaş hiçbişey eskisi gib olmaz, olamaz.. Ne diyebilirizki gençlere öğüt "geç kalmayalım"..
-----------------------------aynen hocam erkekler için de yaş ilerledikçe maalesef standartlar düşüyor :)
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------madleo bunu yazdı:
-----------------------------Aslında kadınlar kadar bizim içinde geçerli, 30 a geldimi yaş hiçbişey eskisi gib olmaz, olamaz.. Ne diyebilirizki gençlere öğüt "geç kalmayalım"..
-----------------------------aynen hocam erkekler için de yaş ilerledikçe maalesef standartlar düşüyor :)
-----------------------------erkekler 30 yaşından sonra seçici olurlar. haliyle evde kalmazlar,çünkü kariyer yapılmış, araba alınmış, olgun bir insan olmuştur. :)) ( adamına göre değişir tabi olgunluk)
kadınlar ise 30 yaşına kadar seçici olurlar. haliyle evde kalırlar. :)
-
dertli bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------madleo bunu yazdı:
-----------------------------erkekler 30 yaşından sonra seçici olurlar. haliyle evde kalmazlar,çünkü kariyer yapılmış, araba alınmış, olgun bir insan olmuştur. :)) ( adamına göre değişir tabi olgunluk)
kadınlar ise 30 yaşına kadar seçici olurlar. haliyle evde kalırlar. :)
-----------------------------hocam işte erkekler daha seçici oluyor ama yaşla birlikte adayların standartları düşüyor :)
-
nolanded bunu yazdı:
Ben de AT kalmak isterdim ama neyse :D"Beyaz Atlı Prensi Bekleme, Seyise Razı Ol Yoksa Ata Kalırsın"
-
Arkadaşlar Gidin Köylere Bakın Nasıl Evleniyorsunuz :D Sadece Şeher qızları Havalı Bana Göre ama köylere gezmeye gidin bak nasıl evleniyorsunuz
-
Çok uzun bir yazı özeti nedir acaba,